Saç Kesim Şekilleri Saclarimi hic sevmiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

stonecold

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
107
106
103
28
Merhaba arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldugum icin konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kivircik sacliyim fakat cok kivircik degil ve saclarim tügsü kabarik bir yapiya sahip ve ben gercekten artık duz saclara sahip olmak istiyorum düz saclara sahip olmak icin ozel onerebileceginiz guzel bir urun var mi saclarimi duz yapacak herhangi bir ilac veya krem yani her ne olursa olsun butun onerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum saclarimdan dolayi cocukken cok alay konusu oldum hic salamiyorum cok kabariyo özel bir krem olur ilac olur veya her ne olursa olsun onerilerinizi bekliyorum

Benim de kıvırcıktı düz isterdim. Şimdi boyadan mıdır, keratin bakımından mıdır nedir düzleşti kıvırcık istiyorum.

Brezilya fonu var
Aama bilmiyrm iyimidir
Burada onunla ilgili konular vardi
Arat derim

Benim de kıvırcıktı düz isterdim. Şimdi boyadan mıdır, keratin bakımından mıdır nedir düzleşti kıvırcık istiyorum.

Keratini düzleştirmek için yapmıyolar mı zaten ?

Ben kuaförlerin önünde afişlerde hep öyle gördüm kıvırcık saç keratin yüklenince dümdüz

Keratini düzleştirmek için yapmıyolar mı zaten ?

Ben kuaförlerin önünde afişlerde hep öyle gördüm kıvırcık saç keratin yüklenince dümdüz
Brezilya fönü o, ısıyla falan yapılıyor.
Benimki şampuanımsı bir bakım, düzleşmeden ziyade nem kazanması içindi ama 2 sene olmuştur 3 kere yaptırdım hepi topu. Düzleşmiş olsa bile dibinden kıvırcık saçlarımın gelmesi lazımdı ama saçımın yapısı değişti galiba

Keratin bakımı mı acaba ?

Yok canım keratin bakımı yazıyo
Önce ki resim kıvırcık sonrakinde keratin yüklenince düz resim
40 yıllık defrüzenin ismi brezilya fönü oldu oda değilti keratin yükleme oldu diye düşündüm.

O ürünü kullanma ozaman ben sevmem hiç düz saçı dalgalı kıvırcık saçın havadı hiçbişeyde yok

böyle canım

saçlarını kıvırcık olarak kullansan ?:)
kıvırcık saç zor bir saçtır fakat saçına iyi gelen ürünleri bulursan düz saça göre daha cool bir görüntü oluyor bence:)
saçlarını yıkadıktan sonra; elidor veya pantene 'nin yıkanmayan bukle belirginleştirici kremini avcuna bir miktar al, kafanı öne eğ saçlarını mıncır..
daha sonra tony&guy veyahut herhangi bir markanın ısı koruyucu-bukle belirginleştirici köpüğünü de aynı şekilde sür.. ister vigo ile kurut ister kurutma.. eğer uçları kuruysa gliss'in yağını uçlarına sürebilirsin.
her hafta nem maskesi yap saçına..

Siyah kugu onu denemiştim aslında ama dip kısımları çok tüleriyodu bide bir gün gectikten sonra şekli bozuldugu icin ve o urunler cok yagli oldugu icin tekrar yikama gerektiriyodu onun disinda jöle suruyodum oda cok kati yapiyodu ve gercekten saclarimi tel tel yerden toplamaktan sıkılmıştım

Koalina 3 kere ısısız nem icin keratin bakimi yaptirdin diye sacinin yapisi bu sekilde bozulmaz bence boyadan kaynakli olabilir cunku sac boyasinda cok ciddi kimyasallar var ama yinede bilemiyorum.

Bende kıvırcık saçlı birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Düzleştirmekte fön çektirmekte çok güç brezilya fönü ise saça ısıyla yüklenen keratin ve sonradan kendi kendine eski haline dönüyor. Bu yüzden de boşu boşuna para vermek istemiyorum. Artık düz saçlara sahip olmak istiyorum lütfen herkes tavsiyede bulunsun. Fikirlerini sunsun bize yardımcı olun.

saçlarınızın kıymetini bilin bence :)
kıvırcık saç her kula nasiiiip olmaz kremle köpükle şahane duruyor bende kıvırcıgım

DÜZLEŞTİRSENDE DİPLERDEN HERHALÜKARDA KIVIRCIK SAÇ ÇIKACAK BENCE MEVCUT SAÇININ BAKIMINI YAPSAN İYİ BAKSAN DAHA İYİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…