Benim de kıvırcıktı düz isterdim. Şimdi boyadan mıdır, keratin bakımından mıdır nedir düzleşti kıvırcık istiyorum.
Brezilya fönü o, ısıyla falan yapılıyor.Keratini düzleştirmek için yapmıyolar mı zaten ?
Ben kuaförlerin önünde afişlerde hep öyle gördüm kıvırcık saç keratin yüklenince dümdüz
Keratin bakımı mı acaba ?Brezilya fönü o, ısıyla falan yapılıyor.
Benimki şampuanımsı bir bakım, düzleşmeden ziyade nem kazanması içindi ama 2 sene olmuştur 3 kere yaptırdım hepi topu. Düzleşmiş olsa bile dibinden kıvırcık saçlarımın gelmesi lazımdı ama saçımın yapısı değişti galiba
Brezilya fönü o, ısıyla falan yapılıyor.
Benimki şampuanımsı bir bakım, düzleşmeden ziyade nem kazanması içindi ama 2 sene olmuştur 3 kere yaptırdım hepi topu. Düzleşmiş olsa bile dibinden kıvırcık saçlarımın gelmesi lazımdı ama saçımın yapısı değişti galiba
böyle canımBrezilya fönü o, ısıyla falan yapılıyor.
Brezilya fönü ucuz değil diye biliyorum ama ben ilkini 50 sonrakileri 40 TL 'ye yaptırmıştım. Özellikle brezilya fönü değil demişlerdi ama olabilir de tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?