siyaha boya beyaz tenlilere çok yakışıyor.
dipleri sanki çok açık gibi oldu, annem sokaktaki herkes sana bakıp güldü dedi, çok mutsuzum pazar günü erkek arkadaşım gelicek 1 aydır görüşmedik çok heyecanlıydım hevesim kursağımda kaldıSaç rengin kötü gözükmüyor bana kalırsa,sadece yıkandıkça daha da oturur rengi ve daha güzel olur gibi...
benim saçım patlıcan moru mu şimdi yaapatlican moru, kızıl akdıkça kötü oluyor bence, akınca siyaha boyayabilirsin..
gerçekten miben beğendim vallaa
bence ellemeyin bikaç güne belli olur asıl rengi oturur
daha bugün önce açıcıyla açtıkuaföre gidip o boyadığın rengi sildirip üzerine istediğin rengi boyatabilirsin
giyimimde bi problem göremiyorum, yani bu bluzle dışarıya çıkmam ama ip askılı giyerim göğüs dekoltesi olmayan, daha derli toplu.. ama haklı olabilirsiniz saç rengiyle birleşince çok dikkat çekebilir. bu saçla giyilmez evet...Hayır bence sacların güzel duruyo,teninede yakışmış ...
Yanlis anlamazsan soyle bisey demek istiyorum,eğer disardada boyle ip askiliyla gezersen zaten sac renginde dikkat çekici herkes bakar evet...yani annenin pavyon kadınları yakıştırması bana gore giyminlede alakalı biraz saclarinla bı bütün oluyo cunku ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?