merhaba kızlar benim saçlarım gitti yıprandı nasıl kurtarırım bilmiyorum bir gün yıkamıyım aşırı kepek yağlanma vekaşıntı oluyor saç derimde sivilceler ve yaralar çıkıyor saçlarım çok kırık rengi mahvoldu
saçımda kaç renk var belli değil kuaförüm bunu nasl becerdi bilmiyorum ama
geçen yıl kızıla boyadım saçımı sonra çok akıyor diye kahveye döndüm düzenli olarak dipleri geldikçe hep aynı kahveye boyadım şimdi ağustostan beri saçımı boyatmıyorum saçımı iğrenç bir görüntü aldı
diplerim kendi rengim(kumral)aşağılara doğru kahve uçlarında bildiğin kızıllık var o kızıllık nasıl çıktı anlamadım sanki uçlarını özellikle kızıla boyatmışım gibi birde beyazlarım var saçım karmakarışık
sağlıksız boyatmıyım diyorum ama çok kötü bir görüntü var ve kırık dolu ama kestirmek istmemiyorum saçlarımı çok seviyorum ve şu yaşa kadara hiç uçlarından alan kuaföre denk gelmedim
ne yapabilrim
sizde benim gibi saçınızı çok sık boyamışsınız haliyle yıprandı kesmekten başka çözüm yok kesinlikle.kuaföre ucundan al dediğinizde sa,ınızın yarısını kesiyorlar malesef bende sırf bu yüzden evde kendi kendime saç kesme teknikleri öğrendim .her ay 1 cm alın belli bir süre saçınız aynı uzunlukta kalır ama yavaş yavaş sağlıklı bir hal alıyor.beyazlarınız olduğu için dipleri çıktıkça boyatın sabit bir renkle devam edin
sizde benim gibi saçınızı çok sık boyamışsınız haliyle yıprandı kesmekten başka çözüm yok kesinlikle.kuaföre ucundan al dediğinizde sa,ınızın yarısını kesiyorlar malesef bende sırf bu yüzden evde kendi kendime saç kesme teknikleri öğrendim .her ay 1 cm alın belli bir süre saçınız aynı uzunlukta kalır ama yavaş yavaş sağlıklı bir hal alıyor.beyazlarınız olduğu için dipleri çıktıkça boyatın sabit bir renkle devam edin
evet çok sık boyadım ve saçım hep röfle idi benim nasıl bir kere sarıdan döndüm sonra kızılı deniyim kahveyi deniyim derken böyle oldum bende evde kesiyorum uçlarından ama şekillli bozulcak diye korkuyorum bu seferde ve bir türlü doğru şampun bulamıyorum
evet çok sık boyadım ve saçım hep röfle idi benim nasıl bir kere sarıdan döndüm sonra kızılı deniyim kahveyi deniyim derken böyle oldum bende evde kesiyorum uçlarından ama şekillli bozulcak diye korkuyorum bu seferde ve bir türlü doğru şampun bulamıyorum
saçınız ıslakken başınızı aşağı eğip bütün saçlarınızı göz hizasına doğru tarayıp en düz uç noktadan tek bir hareketle keserseniz yamuk bir görüntü olmaz .şampuan konusunda elseve önerebilirim bakım kremi olarak pantenin aqua lightını öneririm
renk olarak saçınızda kızıllar olduğu için çikolata kahveyle devam edin derim saçınız tamamen tek renk olduğunda rengini aşamalı olarak değiştirin koyu tondan direkt olarak açığa döndürmenizi tavsiye etmem.
saçınız ıslakken başınızı aşağı eğip bütün saçlarınızı göz hizasına doğru tarayıp en düz uç noktadan tek bir hareketle keserseniz yamuk bir görüntü olmaz .şampuan konusunda elseve önerebilirim bakım kremi olarak pantenin aqua lightını öneririm
renk olarak saçınızda kızıllar olduğu için çikolata kahveyle devam edin derim saçınız tamamen tek renk olduğunda rengini aşamalı olarak değiştirin koyu tondan direkt olarak açığa döndürmenizi tavsiye etmem.
saçlarım belime kadar ve V kesim o yüzden bozulmasından korkuyorum
şuan dayanabildiği yere kadar boyatmak istemiyorum daha kötü olacak diye korkuyorum ama çokta kötü duruyor
kendi rengine yakın bir renge boyasam diyorum ama uçları açılır mı acaba uçları kızıllık varya
şimdi bir arkadaşım tavsiye etti komili kullanıyorum zeytin yağlı ve yeşil çaylı saç kremi hiç kullanmıyorum