saçlarımı nasıl yıkicam ?

haziraaansever06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
25
1
1
29
burun ameliyatı olan arkadaşlar deneyimlerinizi yazarmisiniz saçlarım çok kirlendi duş almam lazım ama burnumda alçım var su degmemeli .napabilirim ?

kuaförde yıkatır gibi arkaya olabildiğince eğil o pozisyonda saçlarını yıka sonra vücudunu yıkarsın canım

Kuaförde yikatabilirsin ama ben guvenemedim evde kardesime yikattim. Tabureye oturdum Lavaboya doğru yaslandim kardeşim de yikadi. Ben üç kez yikattim alci cikana kadar. Evden biri dikkatlice yikayabilir bu sekilde.

Benimde dün 3. Günümde tamponlarım çıktı. Tamponlar çıkınca nefesim düzenlendi akşam arkalı bir plastik sandalye koyduk duşa ben havlu tuttum yüzüme annem yıkadı sacimi. Tamponlar çıkmadan cesaret edemedim nefesimi kontrol edemem diye

bende canım tamponlarim çıkar çıkmaz duş aldım ama burnum sizladi kafamı geriye atınca bide arkadaşlar ziyarete gelince mimiklerime hakim olamadan gülüyorum çok korkuyorum şeklinde bişey olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…