Ben annemin saçını bugün palettenin küllü kumralına boyadım.tam kutunun üzerindeki gibi çıktı rengi.Onun saçını iki defa üst üste açtım.senelerdir her ay koyu kahveye boyardım.sizinki neden öyle olmuş anlamadım.Bence elinizden gelen herşeyi denemişsiniz zaten geriye kalan tek seçenek kuaföre gitmek.Ha birde bilgin var mı hindistan cevizi yağı saç açma işleminden önce sürülünce saçı yıpratmıyor.Hala evde kendi denemelerine devam edeceksen yağı da denemeni öneririm.bugün annemin saçına sürdüm yok denecek kadar az bi yıpranması vardı.
keşke diplere hiç dokunmasaydın. koyu bir renkle dip boya yapsan belki düzelir gibi ama tekrar koyu olmak da biraz sıkıcı
geçmiş olsun benimde saçlarım seninki gibi siyah boyalıydı diplerimde doğal saçımda ve doğal saçımda siyahtı,evde oryalle diplere sürmeden açtım iki gün üst üste orial yaptım folyaya falan sarmadım yıpranmasın diye ama orialı çok bekletmedim 30 dak bile beklemedim çoğu açıldı yer yer siyahlar kaldı yeryer bakır açıldı yer yer açık bakır açıldı,senin saçların açılmamış gibi şaşırtıcı gerçekten kıvamınımı tutturamadın acaba,bence koyu güzel bi haveye boya açık kalan yerleride tekrar aynı tona yada aynı tonun biton kouyusuna boya düz renk olur belki,bende senle aynı durumda sayılırım daha doğrusu alacalık var bendede düz renk elde etmek istiyorum düz olsunda koyu kahve olsun sorun değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?