Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı yıpratmadan açmak istiyorum..

marli

Hoşgeldin Dünyama BEBEĞİM....
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
1.670
248
163
35
Bayanlar derdim saçlarım saçlarımı yıpratmadan nasıl açabilirim koyu renge boyadım çok az yıkadıkça açıldı pişman oldum önerilerinizi bekliyorum...

Ama buraya böyle konu açmak yasak bdv bölümü ya hani

sac boyasina yag ekleyenler veya saclarini acmadan boyamadan önce saclarina yag sürenler var..deneyebilirsin veya arastir bence gecen gün okumustum biryerde

Acıcı sürmeden önce saçına hindistan cevizi yagi sürüp birkac saat bekle. Sonrasında acıcı uygula. Ben aciciyla değil ama boyama işleminde uyguladim bunu. Memnun kaldım. doux un söylediği yağ da muhtemelen hindistan cevizi yagi. Bununla ilgili konu var araştır detayları bulursun. Kolay gelsin.

Hindistancevizini bir gun oncesinden surun derler....
ve hatta boya uygulanmadan 3-4 saat oncesinden yine surun derler....ama denemedim ....sac boyasiyla vedalastim ben artik

Bayanlar derdim saçlarım saçlarımı yıpratmadan nasıl açabilirim koyu renge boyadım çok az yıkadıkça açıldı pişman oldum önerilerinizi bekliyorum...
Ünlü bi saç bakım markasının yaz ayında çıkardığı bir ürün vardı. "Sun..." Normalde boyalı saçlar için kullanmayın yazıyor üstünde ama ben saçımın sadece boyalı kısımlarında kullandım ve hiçbir yan etkisini görmedim. Saçım 3 ton kadar açıldı. İlk kullanımda çok az da olsa etkisini gösteriyor ürün. Avucunua alıp krem gibi saçlarınıza yediriyorsunuz ve saç kurutma makinesinin en sıcak ayarıyla kurutuyorsunuz ya da güneşte kurumaya bırakıyorsunuz. Ben hep makine kullandım. 4 gün boyunca aynı işlemi tekrarladım ve kalıcı olarak açıldı saçım. Bu arada bu ürünü kullandıktan sonra saçınız biraz kurumuş olabilir ama benim 4 günlük kullanımdan sonra normale döndü saçlarım.

Aa sun kiss gibi bişeydi onu mu diyorsunuz? Ben de deneyecektim ana doğal saçlarda kullanıldığı yazdigi için almamıştım. Peki renk tonu doğal duruyor mu ve hangi rengin üzerine uyguladınız? O kuruluğu önlemek için yine hindistan cevizi yagi sürülebilir.

Çok doğal duruyor. Zaten bir anda değil yavaş yavaş açıldığı için keskin bir renk geçişi olmuyor. Hafif açık kahverengi üzerine yaptım ben. Kuruluk da zaten 4 gün sonra geçiyor.

bi videoda izlemistim denemedim ama bi arastir istersen. c vitamin tabletlerini toz haline getirip uzerine karbonat ve biraz sampuan karistriyordu. iyice homojen hale getirip saca uyguluyordu. netten bi bak bakalim. hic denemedim cunku cnm. birde papatya suyunu deneyebilirsin oksijenli su yipratiyor ama papatya suyunda bir sikinti olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…