- 9 Eylül 2018
- 5.501
- 24.407
- 548
- Konu Sahibi nightwish_black
Bende bu aralar armani si’ye taktım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnun musunuz kalıcılığı yayılımı nasıl? Bir ara sıkmıştım, gül kokusu rahatsız etmişti.Bende bu aralar armani si’ye taktım.
Versace Bright Crystal Absolu kullandım ben de yazın cidden çok ferah. Gucci Floral serisinde kullandıysanız hangisi favoriniz?Gucci bloom(flora) çok güzel. Versace bright crystal da çok severim çok ferah gelir bana.
Ben Gucci gorgeous jasmine olanı sevdim. Bir de marc jacobs daisy de çok hoşuma gidiyor.Versace Bright Crystal Absolu kullandım ben de yazın cidden çok ferah. Gucci Floral serisinde kullandıysanız hangisi favoriniz?
Narciso Rodriguez for her kullandım ben. Aslında herkesin çok önerdiği bir parfümdü ama ben sevemedim. Bir notası çok baskın geldi bana ve rahatsız etti.Gayet güzel öneriler, teşekkür ederim
Chloe-Signature ve Narciso Rodriguez For Her hakkındaki yorumlarınız neler kullandıysanız?
Evet, böyle yorum yapanlar da fazla. Siyah şişede EDT versiyonu var o daha iyiydi sankiNarciso Rodriguez for her kullandım ben. Aslında herkesin çok önerdiği bir parfümdü ama ben sevemedim. Bir notası çok baskın geldi bana ve rahatsız etti.
Bende şurda bekliyim yorumlar içinMerhaba hanımlar,
Bu konu ile ilgili başlık açıldı mı tam göremedim ama bahar/yaz aylarına hitap eden temiz,ferah, çok boğmayan ama yayılımı yüksek, kalıcı parfüm önerileri istiyorum.
Benim önerim: Armani-My Way Ylang Ylang versiyonu.
Ben cok memnunum sahsen. Gul kokusunu severim bu parfumde gul daha cok tatli sakiz gibi kokuyor cok hos pudrali tatli baymayan bir koku hic rahatsiz etmiyor yazin kullaniyorum düşününMemnun musunuz kalıcılığı yayılımı nasıl? Bir ara sıkmıştım, gül kokusu rahatsız etmişti.
Teşekkür ederim ayrıntılı yorumunuz için. Bende Lancome Idole var o da böyle tatlı bir gül kokusu taşıyor ama daha böyle beyaz gül, beyaz şipre havası var. Eğer o tarz bir kokuysa severim gibiBen cok memnunum sahsen. Gul kokusunu severim bu parfumde gul daha cok tatli sakiz gibi kokuyor cok hos pudrali tatli baymayan bir koku hic rahatsiz etmiyor yazin kullaniyorum düşünün4 mevsimlik bir parfum kesinlikle ve cok kadinsi kokuyor. Kalicilik bence yeterli duzeyde uzerimde ertesi gun bile aliyorum kokusunu hatta dolaba siniyor kokusu. Yayilimida bence iyi sikmadigim zamanlarda bile si’yi sıktığım bluzumu giyip disari ciktigimda burnuma hala si’nin kokusu geliyor yanimdan geçen biri rahatlikla alabilir kokusunu.
Bence seversiniz ya sevilmeyecek rahatsiz edici bir yani hic yok diye düşünüyorum tabiki herkesin zevki farkliTeşekkür ederim ayrıntılı yorumunuz için. Bende Lancome Idole var o da böyle tatlı bir gül kokusu taşıyor ama daha böyle beyaz gül, beyaz şipre havası var. Eğer o tarz bir kokuysa severim gibi![]()
Merhaba, yorumunuzu görünce sormak istedim Burberry Goddess Edp ve Lancome La Nuit Tresor Edp nasıl acaba?
- Dolce & Gabbana - Light Blue EDT
- Chanel - Chance Eau Fraîche EDT
- Giorgio Armani - Acqua di Gioia
- Lancome - Idôle EDP
- Yves Saint Laurent - Libre EDT
- Marc Jacobs - Daisy
- Jo Malone - Wood Sage & Sea Salt
- Calvin Klein - Eternity Aqua for Women
- Versace - Dylan Blue Pour Femme
- Burberry - Her EDT
Burberry Goddess çiçeksi ve tatlı ama ağır değil, günlük ve yazlık gibi biraz baya zarif bi kokuMerhaba, yorumunuzu görünce sormak istedim Burberry Goddess Edp ve Lancome La Nuit Tresor Edp nasıl acaba?
TeşekkürlerBurberry Goddess çiçeksi ve tatlı ama ağır değil, günlük ve yazlık gibi biraz baya zarif bi koku
Lancome La Nuit Tresor ise bayaaa iyi, vanilya ve meyve notaları yoğun. kalıcılığı yayılımı çok çok iyi bu da biraz daha kış için veya akşam kullanmak için uygun![]()
Bana da Goddes sonbahar ve kış mevsimlerine daha uygun gibi geliyor:) Nuit zaten direkt sonbahar, kış ve akşamlara uygun.Teşekkürlerbende Burberry yaz için Lancome da kış için aldım. Demek doğru bir seçim yapmışım bilmeden.
güzel günlerde kullan canımTeşekkürlerbende Burberry yaz için Lancome da kış için aldım. Demek doğru bir seçim yapmışım bilmeden.
![]()
Teşekkür ediyorumgüzel günlerde kullan canım![]()