Saç Kesim Şekilleri Saçlarımın dalgasının geçmemesi için...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

buket2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
91
0
36
Eskişehir
Saçlarım dalgalı aslında ama dalgalar çok sönüklesiyor ve kayboluyor gibi oluyor dustan sonra.. yapmamı veya kullanmamı önerdiğiniz bi ürün falan var mı? :))

aynen benim saçlarımda senin dediğin gibi oluyo.sana yardımcı olmak isterdim ama ben de ne yapacağımı bilmiyorum.

Saçlarım dalgalı aslında ama dalgalar çok sönüklesiyor ve kayboluyor gibi oluyor dustan sonra.. yapmamı veya kullanmamı önerdiğiniz bi ürün falan var mı? :))

banyodan çıktıktan sonra havluyla saçlarını hafif kuruladıktan sonra tara ve ör.Fön makinesiyle kurut çok güzel oluyor dalgası :)
Ya da saçlarını kurutuktan sonra saç düzleştrcysle kalın kalın saçlarını sar. dalgalı saçlar için şekillendirici kremler var onlardan kullan başka da çözüm yok gibi...

Duşta saç kremi kullan ve saçlarını duşta krem ile tara çıkıncada köpük ya da dalgalar için durulanmayan kremler var onlardan abartmadan sürüp,saç kurutma makınasının vigo aparatı ile kurut

aksam saclarini yika .. birkac damla bebek yagini sac uclarina sur.. iki yandan or. yastigina havlu ser yat.. sabah ac . tamamdiir :)
bir de sunu soyleyeyim. saclarini yika. sprey sık. kurutma makinelerinin ucu oluyor ya.vigola mi deniyor ne. iste ondan :) onunla saclarini kurut.. bu da iyi bir yontem ama ben bebek yagi taraftariyim. isine yarar umarim..

ıslak saçına elidor durulanmayan krem yeşil olandan saçın kuruyuncada loreal bukle belirginleştirci köpük tavsiyem :D saçımı dalgalı kullanmak istediğimde böyle yapıyordum ama bu aralar düz kullanıyorum :)

saçımı nemlendirip köpük sürüyorum köpüğüm niveanın güçlü tutuş olanı ve elimle şekilllendirip fönle kurutuyorum

Saçlarını duştan çıktıktan sonra elinle dalgalı şekilde şekillendir sonra kurumaya bırak. Dalgalı olmasını istediğinde saçını nemli olacak şekilde ıslat sonra durulanmayan saç kremini sürüp saçına avuçlarını kullanarak şekil ver ve kurumaya bırak. Bende işe yarıyor. Dalgalıyken bastıra bastıra tarama o zaman düzleşir.

Back
X