en az 15 senedir saç dökülme sorunu yaşıyorum son 7-8 senedir daha da fazla dökülmeye başlamıştı saçlarımda herhangi bir açıklık felan yok ama bariz saçlarımın azaldıgını görüyordum annemin ufak tefek sağlık sorunları vardı onu sürekli hastaneye götürüp getiriyordum en son nörolojiye götürmüştüm orada gittigimizde doktor yüzüme baktı benimde kan vermemi istedi açıkcası biraz şaşırdım ama annem 8-9 ay önce ufak bu beyin sarsıntısı geçirmişti ailede Alzeihmer ve parkinson hastası oldugu için genetik olarak daha yatkın oluyormuşuz sonuç olarak annemde herhangi bir sıkıntı çıkmadı allaha şükür ama doktor benim durumumun annemden daha ciddi oldugunu söyledi b12 eksikligim varmış 88 felan çıktı gerçi ben biraz sürekli yorgun olmam ,ellerimin arada titremesi ,saçlarımdaki aşırı dökülme bir ara cildiyeye gitmeyi düşünüyordum ama sürekli bir erteleme felan bir şeylerden şüpheleniyordum ama çokda üstünde durmuyordum bu arada saçlarımın böyle avuç avuç dökülme sebebide bir bakıma ortaya çıktı şimdi 15 tane dodex iğne verdi 7 aylık bir tedavi süreci ondan sonra kontrole gidecem o yüzden siz siz olun ilk önce doktora gidin mutlaka vucutta bu sağlık sorununuz bir eksiklik vardır