- Konu Sahibi GuerillaTanya
-
kızıl çok akıo sürekli boyamalısın o fotoğraftada ışıktan farklı görünmüş olabilir
ben kendimin bi resmimi ekliyim sana fikir olur bu resimde saçlarım koyu bakıra boyanmıştı düşün,uçları böyle sarımsı gibi çok garip bi renk olmuş ki resimde oynama oldugu halde belli oluyo uçları çok kötü oluyo aktıkça hemen vazgeçmiştim bu renktenkaydirigubbakcemile
canım saçın once açılıp daha sonra mı boyandı bu renge? çünkü benımde arkadaşım 5 yıldır kullanıyor. ve iki ay boyamasa bıle saçında tek fark dibinin uzaması. renkte bır değişiklik olmuyor. önceden açılan saçta boya tutunamıyor çünkü
gercekten mi..benim sac rengim bana yanik gibi geliyor böyle yanik bi renk. herkes cok begendi ama ben hep böyle daha iddiali olsun istiyordum...
canım kontrol panelinden özel msjlaşma bölümü açar mısın?özel msj atıcam:)
ben kendimin bi resmimi ekliyim sana fikir olur bu resimde saçlarım koyu bakıra boyanmıştı düşün,uçları böyle sarımsı gibi çok garip bi renk olmuş ki resimde oynama oldugu halde belli oluyo uçları çok kötü oluyo aktıkça hemen vazgeçmiştim bu renktenkaydirigubbakcemile
canım saçın once açılıp daha sonra mı boyandı bu renge? çünkü benımde arkadaşım 5 yıldır kullanıyor. ve iki ay boyamasa bıle saçında tek fark dibinin uzaması. renkte bır değişiklik olmuyor. önceden açılan saçta boya tutunamıyor çünkü
önceden açıldı daha doğrusu röfleliydi saçlarım üzerine ateş kızılı boyandı o aktı daha sonra bu bakırı yaptırdım.uçları sarımsı bakır oldu.dediğin gibi temelde açık renk oldugu için olabilir.bende üzerine mor gibi bi renk yaptırdım ardından 4 ay önce sarıya döndüm ama saçlarım yandısenağlama
cansuy ..
bence bu gönderdiğin resimdeki kızın saç rengi doğal..()
boya değil yani..
ne kadar uğaşırsan uğraş aynısı olmaz ben ce..
ama senin saç rengi çok hoşşş :)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?