- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
Bakımlara kaç ay ara verdinizArkadaşlar saçlarımi iki sene önce çok kısa kestirdim ve bakımlarla hızla uzuyordu saclarim göğsüme doğru gelince bir kez kestirdim 6 ay önce falan.simdi tekrar göğsümde ve uzamiyor göğsün altına inmiyor saç.soag suyu lavanta suyu ısırgan kürü yapıyorum her hafta.sacimin yapısı kuru yani uçları özellikle daha kuru ve yıpranmış duruyor çok az kirigim var aslında ama kotu duruyor tekrar kestirsem yine böyle olacak o yüzden kestirmiyorum.farkli bi yöntem var mı ya belime getiremedim su saclarimi önerisi olan var mı??
Bazen psikolojik olarak etkiliyor birde çok sık bakım yapmak saçları yoruyor bende 2 aydır yapmıyorum eylül gibi tekrar başlayacağım dax supergo sizde öyle yapın benceOmzuna gelince ara verdim bir 7 8 ay yapmadım iki aydır tekrar başladım ama yukarda yazdıklarımı yapıyorum önceden sinemakiyi yapiyordum düzenli 8ay yaptım sonuç aldım.simdi araştırdım soğan lavanta ve ısırgan çok iyi geliyormuş onları deniyorum.cevremde tanıdığım hiç bisey yapmayan insanların bir ayda saçı baya uzuyor vala sasakaliyorum genetik olsa gerekti
Ben watsondan 34 TL aldımEvet onu yeni okudum ise yarıyor denmiş fiyatı ne kadar acaba
ama benim saç uçlarım kırık yani çok yıpranık boyadan dolayı ama şu an biraz toparladım diplerim falan güzel baya yeni saçlarda çıkıuor ama uçlarından yağ bakımı yaptıkça baya dökülüyor kopuyorCanım bu saç yapısıyla alakaliymis sac yapın yagliysa yağ bakmni sk yapmamak gerekiyor onun yerine her gün yikayacakmissin fakat her gün sampuanlamayacaksn
Eskiden kırık saç yıpranan saç ya da yanan saç geri gelmez, tek çare kesilecek, denirdi, fakat artık öyle değil, doğal katkısız keratin yüklendiğinde saçta bir gece bekletılıyor ve sabah durulanıyor. nemlı saça maske krem vs uygulanıyor mükemmel saçlar sizi şaşırtıyor. Tabi ki daha ıyı sonuc için2-3seans devam etmek gerekiyor.Kırılan saç duzeliyo yani enteresanmis gerçekten. keratin bakımını duydum duymazmiyim saçın özü de keratin zaten ama kırık saci onarmasi banada inanılmaz geldi
Fiyatı ne kadar pekiEskiden kırık saç yıpranan saç ya da yanan saç geri gelmez, tek çare kesilecek, denirdi, fakat artık öyle değil, doğal katkısız keratin yüklendiğinde saçta bir gece bekletılıyor ve sabah durulanıyor. nemlı saça maske krem vs uygulanıyor mükemmel saçlar sizi şaşırtıyor. Tabi ki daha ıyı sonuc için2-3seans devam etmek gerekiyor.
Fiyatı ne kadar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?