- 3 Haziran 2007
- 97
- 5
Arkadaşlar kuaför saçlrımı turuncu yapmıştı halbuki koyu sarı kumral tonlarında istemiştim küllü daha sonra koyultmak eski haline getirmek icin koyu kumral ile boyamıştım rengi güzel olmuştu idare ederdi fakat yıkadıkca aktı ve turunculaştı 10 cm e yakında dibim gelmişti ilk 2 resmde gördüğünüz gibi oldu sacım. Sonra loreal 6.1 aldım tekrar koyulttum suan ki saç rengim ise 3. Ve 4. 5. Biri karanlıkta cektim sacım toplu olan Resimler hep bu tonlarda kalmak istiyorum yıkadıkça turuncu olsun istemiyorum.
1 hafta sonra tekrar loreal 6.1 ile boyasam yıkandıkca turuncu olur mu ? Aslında diplerim kendi saçım uçları bu renklerde olsun istiyorum ama yapamıyorum dibim gelene kdar sacım turunculaşıyor böylece kötü bi görünüm ortsya cıkıyor kuaförede gitmek istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ?
1 hafta sonra tekrar loreal 6.1 ile boyasam yıkandıkca turuncu olur mu ? Aslında diplerim kendi saçım uçları bu renklerde olsun istiyorum ama yapamıyorum dibim gelene kdar sacım turunculaşıyor böylece kötü bi görünüm ortsya cıkıyor kuaförede gitmek istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ?