- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor bir çocukluk geçirenlerin kendi ailelerini kurduklarında bunu kendi ailelerine yapma eğilimi vardır.
Benim eşimde zorluklar yaşamış babasında içki kumar şiddet ne ararsan varmış. Hep bunları gördüm aileme yaşatmam derdi. İşin en ilginç yanı da babasıyla görüşmeye devam ediyor olsaydı gerçekten aynı şeyleri yapma eğilimi vardı. Babasıyla iletişimi kesilince düzelmişti . Allah yardımcın olsun. Yaşadıkların kolay değil . Ama kimse de senden ve çocuklarından değerli olmamalı . Bazı kocalar haketmez.
Bulunduğum ülkede imkansız ama ilk fırsatta inşaAllah çok istiyorum bunuSaçlarını kökünden kesmen
hem de böyle gel-gitli bir duygusallıkla ve kırgınlıkla..
Önce ağlayamamak sonra huzur hissetmek ve ağlamak..
Hiç normal değil..
Çok klişe olacak ama psikolojik yardım almalısın..
Hayirdir kardes derdin nedir . Anlatta rahatlaBen trip yapmayı bilmemki :)
Bu defa canım çok yanmış demek kimsenin canını yakamayan ben böyle çıkardım sanırım içimdeki öfkeyi
Bende geçen gün belime gelen saçları omzuma kadar kestik ama rahatlamasldim ://hemde kökünden
Sanki düşen her telle birlikte ruhuma yapışmış bütün acılarda döküldü birer birer
Garip ve korkutucu bir rahatlama hissediyorum şimdi
Deliriyormuyum acaba?
Çok ama çok dolmuşum bardak taştı sanırım
Bu sabah son damla da düşerken o bardağa,aklıma ilk gelen saçlarımdan kurtulmak oldu
Kadının saçı yegane süsüdür derler ya hani
Ben bu sabah kadın olmaktan vazgeçtim
Bir alışveriş poşetinin üzerinde öylece cansız yatan saçlarıma baktım uzun uzun
Hiç ağlamadım
Nasılsa uzayacak :)hemde kökünden
Sanki düşen her telle birlikte ruhuma yapışmış bütün acılarda döküldü birer birer
Garip ve korkutucu bir rahatlama hissediyorum şimdi
Deliriyormuyum acaba?
Çok ama çok dolmuşum bardak taştı sanırım
Bu sabah son damla da düşerken o bardağa,aklıma ilk gelen saçlarımdan kurtulmak oldu
Kadının saçı yegane süsüdür derler ya hani
Ben bu sabah kadın olmaktan vazgeçtim
Bir alışveriş poşetinin üzerinde öylece cansız yatan saçlarıma baktım uzun uzun
Hiç ağlamadım
42 yaşındayım ilkokul mezunuyum bu saatten sonra çocuklarımın şu anki konforunu ve eğitim fırsatlarını sağlayacak bir iş edinebilmem çok zorÇocuk yetiştirmek ne kadar önemli bir şey bu forumda daha çok anlıyorum. Ya sorunlu çocukluk yaşamış hata üstüne hata yapanlar ya da bu tarz sorunlu çocukluklara sahip olanların kurbanları olmuşlar. Çocuklarınızı sevin.
Konu sahibi size naçizane önerim, psikolojik yardım almanız. Saçınız için üzülmeyin zaten uzayacak. Ama bu kadar kırılma ve alınmanıza neden olan kişi ve olaylar hakkında bir karar ya da uygulama zamanı gelmiş geçmiş belli ki. Eğitim alamamış olmanızdan bahsediyorsunuz bunu telafi etmeye çalışsanız?
Teşekkür ederim,İnşaAllah birgün mutlu hissedebilirimSaç uzar, umut yeşerir. İnsan umutsuz yaşayamaz. Bundan sonra daha mutlu günlerinizin olmasını dilerim.
Yine uzar üzülmeBende geçen gün belime gelen saçları omzuma kadar kestik ama rahatlamasldim ://
Tek mesajda değil de peyderpey anlattım :)Hayirdir kardes derdin nedir . Anlatta rahatla
O zaman bilişsel ve davranışsal terapi kitapları var, onlardan temin edip okuyun. Neredeyse adım adım ne yapmanız gerektiği konusunda çok yardımcı kitaplar. Bu melankolik durumunuzdan kurtulun, ne kadar korumaya çalışsanız da çocuklarınız bu durumun farkındadır. İçten içe siz dahi anlamadan üzülebilirler.Bulunduğum ülkede imkansız ama ilk fırsatta inşaAllah çok istiyorum bunu
Hiçbir zaman bedenen aldatıldığımdan emin olamadım
Sanaldan vs... yaptıklarınıda zaafları dedim birgün ailesiyle yetinmeyi öğrenir dedim affettim
Onun geçmişi benimkinden daha büyük acılarla dolu belki bende telafi edemedim hatta ilk zamanlar yaptığım hatalarla çok yordum
Şimdi ona kızgın değilim nefret hiç etmiyorum
Sadece kırgınım
Hem de bu seferki olay öncekilerden daha basit olmasına rağmen hayatımda hiç kimseye kırılmadığım kadar kırıldım
Şaka yaptığınızı varsayıp böyle şeyler bana göre değil diyorum :)Bu ruslarin kadinlari var da erkekleri yok mu alaskina? Git kendine guzel bi adam bul eglendir gonlunu belli ki evdeki okuz cinsinden hayir yok.