Saçlarımla birlikte umutlarımıda kestim...

Saçlarınız uzayana kadar her aynaya baktığınızda neden kestiginizi hatırlayacaksınız ve acınız tazelenecek.

Keşke terapiste gitseydiniz...

Kafamın içi hiç durmadan hatırlatıyordu zaten
Artık nasıl göründüğümü umursamayacak kadar kırgınım

Sorun sadece eşim değil zaten
Yukarıda bir üyenin dediği gibi herşeyi başkalarına da yüklememeliyim belkide

Tam bu noktada diyebilirimki yanlış tercihlerimle belkide en büyük suçlu benim

Yukarıda bir üyenin dediği gibi herşeyi başkalarına da yüklememeliyim belkide

Tam bu noktada diyebilirimki yanlış tercihlerimle belkide en büyük suçlu benim
tam özeti durumun, önemli olan yanlışlarla birlikte şu anki ben olabilmek.. biz hatalarımızla doğrularımızla insanız.. kendini olduğun gibi kabul etmek, çoğu şeyi olduğu gibi kabul etmek, birebir demeyim de çoğu zaman faydalı... umarım kısacık saçlarınla da mutlu olursun..

tam özeti durumun, önemli olan yanlışlarla birlikte şu anki ben olabilmek.. biz hatalarımızla doğrularımızla insanız.. kendini olduğun gibi kabul etmek, çoğu şeyi olduğu gibi kabul etmek, birebir demeyim de çoğu zaman faydalı... umarım kısacık saçlarınla da mutlu olursun..
Nasıl göründüğüm kendi adıma pek umurumda değil çocuklarım için biraz endişeliyim
Bazen buradaki kadınların bakımlı ve güzel hallerine onlar bile imreniyorlar

Hatta küçük oğlum geçen gün saçlarımı sarıya boyatmamı istemişti şimdi böyle ne düşünür bilemem bitlendim diyeceğim :)

Nasıl göründüğüm kendi adıma pek umurumda değil çocuklarım için biraz endişeliyim
Bazen buradaki kadınların bakımlı ve güzel hallerine onlar bile imreniyorlar

Hatta küçük oğlum geçen gün saçlarımı sarıya boyatmamı istemişti şimdi böyle ne düşünür bilemem bitlendim diyeceğim :)
nasıl göründüğünün önemi yok, kendini nasıl hissettiğinin önemi var.
çocuklarımız bizim ayakta durma sebebimiz zaten... onlar için de senin moralli olman önemli tabi ki..
ben takip ediyorum sinirli gergin olduğum zaman o da öyle oluyor..
Yav bunların sarı saç merakı nerden ileri geliyor acaba merak ediyorumm.. benim kız da, sarı yapalım saçları annem diyor :)

42 yaşındayım ilkokul mezunuyum bu saatten sonra çocuklarımın şu anki konforunu ve eğitim fırsatlarını sağlayacak bir iş edinebilmem çok zor
Bilmiyorum kimi bulmuş eşin inşallah belasını bulmuştur öyle düşünme toparlan çok güzel yılların var önünde

Gözünüze kötü gelirse bir sure sonra peruk alin.Biraz uzayinca da postis kullanin.
Ama lütfen kalbinizi yormayin sacinizi bosverin gerekirse ama hayatiniz icin yapmayin bunu.
Bazi seylerin telafisi yok..
Bazi seyler de umutsuz vakadir artik.
Empati yapmayi bilmeyen (anlamayan hadi neyse de) anlayip anlamamazliga vuran gereksiz gereksiz tripler! yapan "coook cooll,snob" oldugunu sanan arkadaslar icin mesela!!
Bir gün gececegini ve iyileseceginizi dusunun.Bunu yapamam bunun ustesinden gelemem'leri degil,bunu yaparim bunun ustesinden gelirim'lerle dolu olsun zihniniz.
Sacinizi kesebilecek kadar his kalmissa ellerinizde,
Hala umut var demektir..

Konularinizi tektek okudum ekonomik sikintilar aile ici huzursuzluk.berbat bir baba evi.siddet aldatilma butun badireler var.ama bakiyorum sadece cocuklariniz icin ugradiyorsunuz.ben sizi asla kinamam bence bastaci edilecek bir annesiniz.yerinizde bir baskasi olsaydi belkide coktaan kendine baska bir hayat secip cocuklarini ortada birakip gitmisti.bence cocuklariniz sizi el ustunde tutacak degerinizi bilecek.kendinizi sevin önemli ve güçlü bir kadinsiniz.insallah esinizde akillanir.beklenti icinde degilsiniz muhtemelen ama umarim esinizle birgun tekrar karikoca arkadas sevgili olabilirsiniz.hersey gonlunuzce olsun. Güçlü kadin bazen gidebilen bazen kalabilen dir.

nasıl göründüğünün önemi yok, kendini nasıl hissettiğinin önemi var.
çocuklarımız bizim ayakta durma sebebimiz zaten... onlar için de senin moralli olman önemli tabi ki..
ben takip ediyorum sinirli gergin olduğum zaman o da öyle oluyor..
Yav bunların sarı saç merakı nerden ileri geliyor acaba merak ediyorumm.. benim kız da, sarı yapalım saçları annem diyor :)

Geçmişte yaşanan bazı olaylara onlarda yakından şahit oldular bazen bahsediyorlar ve o an gözlerindeki korkuyu görebiliyorum
Bu sabahki olay sonrası ikiside tam anlayamadılar durumu ama yine çok korktular en çok bu yaktı canımı

Sarışın merakına gelince benimki erkek olması hasebiyle diyorum :)

Sizin kuzuda barbie’lerin cazibesine kapılmış olabilirmi :)

Son düzenleme:
Bilmiyorum kimi bulmuş eşin inşallah belasını bulmuştur öyle düşünme toparlan çok güzel yılların var önünde

Aslında birini bulma değilde biriyle gereksiz samimiyet olayı

Ve kızacaksınız ama eşimin iyi niyetli ve kimseyi kırmak istememesini fırsat bilen bir kadının sebep olması diyeyim

Konularinizi tektek okudum ekonomik sikintilar aile ici huzursuzluk.berbat bir baba evi.siddet aldatilma butun badireler var.ama bakiyorum sadece cocuklariniz icin ugradiyorsunuz.ben sizi asla kinamam bence bastaci edilecek bir annesiniz.yerinizde bir baskasi olsaydi belkide coktaan kendine baska bir hayat secip cocuklarini ortada birakip gitmisti.bence cocuklariniz sizi el ustunde tutacak degerinizi bilecek.kendinizi sevin önemli ve güçlü bir kadinsiniz.insallah esinizde akillanir.beklenti icinde degilsiniz muhtemelen ama umarim esinizle birgun tekrar karikoca arkadas sevgili olabilirsiniz.hersey gonlunuzce olsun. Güçlü kadin bazen gidebilen bazen kalabilen dir.

Artık başkalarını kırmamak uğruna beni bu kadar kolay kırmayı göze aldığı için hiçbir beklentim kalmadı

Ama inşaAllah kıymet bilmeselerde çocuklarım iyi insan olup arkamdan beddua ettirmezler

Aslında birini bulma değilde biriyle gereksiz samimiyet olayı

Ve kızacaksınız ama eşimin iyi niyetli ve kimseyi kırmak istememesini fırsat bilen bir kadının sebep olması diyeyim
Benim kızmaya hakkım yokki sizin hayatınızda eşiniz ailesiyle geçirse o vakti keşke

Gözünüze kötü gelirse bir sure sonra peruk alin.Biraz uzayinca da postis kullanin.
Ama lütfen kalbinizi yormayin sacinizi bosverin gerekirse ama hayatiniz icin yapmayin bunu.
Bazi seylerin telafisi yok..
Bazi seyler de umutsuz vakadir artik.
Empati yapmayi bilmeyen (anlamayan hadi neyse de) anlayip anlamamazliga vuran gereksiz gereksiz tripler! yapan "coook cooll,snob" oldugunu sanan arkadaslar icin mesela!!
Bir gün gececegini ve iyileseceginizi dusunun.Bunu yapamam bunun ustesinden gelemem'leri degil,bunu yaparim bunun ustesinden gelirim'lerle dolu olsun zihniniz.
Sacinizi kesebilecek kadar his kalmissa ellerinizde,
Hala umut var demektir..
Hep umudum vardı
En azından buna seviniyordum ama onlar da gitti
Şimdi içinde bulunduğum şartlar (ki kendim için değil çocuklarım için) beni korkutuyor

Bence iyi yapmışsın .
Benim bir arkadaşım da büyük bir buhrandan sonra saçlarını kendi kendine kesmişti. Ama sıfır değildi, kulak hizasında -koyun gibi kirpmisti kendini.
Gerçekten de o gün bir milat olmus kendisi için. Saciyla beraber eski problemini, çoğu arkadaşını ve hatta onu üzen akrabalarını da çıkartmış hayatından

Geçmişte yaşanan bazı olaylara onlarda yakından şahit oldular bazen bahsediyorlar ve o an gözlerindeki korkuyu görebiliyorum
Bu sabahki olay sonrası ikiside tam anlayamadılar durumu ama yine çok korktular en çok bu yaktı canımı

Sarışın merakına gelince benimki erkek olmadı hasebiyle diyorum :)

Sizin kuzuda barbie’lerin cazibesine kapılmış olabilirmi :)
hayat hep iyi gitmiyor.. her şey her zaman güllük gülistanlık değil.. onlar bunu da görecekler yaşları kaç bilmiyorum ama, bu onların daha dik durmalarını, ve daha karakterli bir duruşa sahip olmalarını sağlayacak... çünkü senin gibi anneleri var..

hayat hep iyi gitmiyor.. her şey her zaman güllük gülistanlık değil.. onlar bunu da görecekler yaşları kaç bilmiyorum ama, bu onların daha dik durmalarını, ve daha karakterli bir duruşa sahip olmalarını sağlayacak... çünkü senin gibi anneleri var..

7 ve 6 yaşında ikiside erkek
İkiside şimdiden çok olgunlaştılar
Bizim dışımızda gelişen farklı olaylara bakış açılarından anlıyorum bunu
Ama söz konusu anne-baba olunca aynı olgunluğu bekleyemiyorum onlardan

Hep umudum vardı
En azından buna seviniyordum ama onlar da gitti
Şimdi içinde bulunduğum şartlar (ki kendim için değil çocuklarım için) beni korkutuyor
Caresiz kalmak diye bir sey var ya.
Iste burasi orasi.
Vardir cözümü aslinda.Ama onu yine sizin üretmeniz gerekecek galiba.
Sahsen sizin icin bir seyler yapabilmeyi cok isterdim.

Caresiz kalmak diye bir sey var ya.
Iste burasi orasi.
Vardir cözümü aslinda.Ama onu yine sizin üretmeniz gerekecek galiba.
Sahsen sizin icin bir seyler yapabilmeyi cok isterdim.

Çözüm üretebilmek için önce kendimdeki potansiyeli farkedebilmem lazım sanırım (tabii varsa)
Bunun içinde terapiye yada ihtiyacım olan herneyse onu almam gerek ama burda imkansız

Back
X