Evet maalesef ikiside fazla duygusal ve bana düşkünlerben de gurbetteyim yurt disinda degilim ama uzaktayim yine de.ben de zaten bna arkadas olsun diye en cok cocuk istedim.
evet cocuklarimizin babalari eslerimiz ama cocuklrimizdan cok bizi sevmiyolar.
ne guzel masallah merhametli cocuklariniz var.eski haline doner mi sacin anne diye sormasi evdeki yemekler yetmez sana demesi seni cok seviyoruz anne demenin baska bi versiyonu.
ama esin oyle mi dusundu.sana herseyden once cocuklarinin annesine siddet uyguladi yetmedi gitti aldatti.
cocuklariniz kucucuk kalpleriyle yiyeceginiz yemegi bile dusunurken esiniz size neler yapti..
ve bu adam icin kendinizi ne kadar bosa hirpaliyosunuz farkinda misiniz
hadi sac geri yerine gelir de ruh sagligi cok zor geri geliyo beden sagligini da etkiliyo.
evlatlariniza asil simdi bu zamanda sarilin destek olun ki ilerde de evlatlariniz koca insanlar olduklarinda size destek ciksinlar.
masallah evlatlarin sevgisi cidden baska bisey olsa gerek.Allah size bagislasin.
Aynı şekilde babaları da onlara hatta sanki geçmişte yaşattıklarını telafi etmeye çalışıyor gibi
Fazla şımarttığı bile oluyor
Bende onlar şimdi çok mutlu ve burda yaşam ve eğitim anlamında daha şanslılar diye susmayı tercih etmiştim ama son olay patlamama sebep oldu ki bu öncekilere rağmen çok daha hafif kalır
Olay da şu
Burda dün Öğretmenler günüydü kaç gündür watsapp grubunda bu konuşuluyormuş
Herkes Rusça konuştuğu için ben bu konulara pek girmiyordum ki zaten gruptada yoktum
Eşim var ama
Grupta bu işlere bakan Tatar bir kadın var oğlumu okuldan almaya gittiğimde falan görüyordum sadece
Kapalı bir bayan ama başörtüsü dışında makyajı ojeleri giydiği taytlar ve neredeyse mini sayılabilecek kıyafetleriyle dikkat çeken biri
3 gün önce bu kadının eşimle özelden konuşmalarını gördüm önceleri yanımda yazıyordu kadının hediye konusunda konuştuğunu söylüyordu ama bu konuşma gecenin 23:30’una kadar devam edince yahu bu kadın anormalmi bu saate kadar hemde özelden ne hediyesiymiş bu dedim eşim bozuldu
Ertesi gün eve geç geldi aradım bir avm’ye gittiğini yolda olduğunu söyledi
Eve gelince neden gittiğini sordum ya uff amma sordun falan yapınca bu hediye mevzuusu içinmi dedim
Niye bu kadar alakadar olduğunu bu işlerle anne olan velilerin ilgilenmesi gerektiğini ve bu kadınla artık güzel istanbul muhabbetlerine varan konuşmalardan rahatsız olduğumu söyledim
Dün sabah müdüre hanım ve oğlumun kayıt işleriyle ilgilenen memureye (burda yabancılar dışlandığı için bazen böyle yapmalıyız diye uyarıldık)daha önceden aldığı hediyelerle giderken bugün kutlama falanmı olacak diye sordum bişey demedi
Bende evet olacak sen gideceksin ama ben annesi olarak orada olamayacağım değilmi deyince hediye paketlerini içeriye doğru fırlattı biri başıma geldi
Ve bu olay beni bu hale getirdi