Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğimiz bizi kel kalınca da tanır mı acaba :roflol: :roflol:
yemek yaparken ödüm kopuyo valla kafamı iyice sarıyorum :) tabaktan böğğğğ düşünmesi bile korkunççç ... :bbo:
kizim bir yasini gecti benim hala dokuluyor . dogumdan once tarardim tarardim belki 1 2 tane elime gelirdi. sureli sampuan degistiriyorum daha ne kadar dokulecek acaba. bunun bilimsel bir aciklamasi var mi ki bilmiyorum. bi bakim.
kizim bir yasini gecti benim hala dokuluyor . dogumdan once tarardim tarardim belki 1 2 tane elime gelirdi. sureli sampuan degistiriyorum daha ne kadar dokulecek acaba. bunun bilimsel bir aciklamasi var mi ki bilmiyorum. bi bakim.
:1shok: :1shok: moral verdin bize hala mı dökülüyor bir yaşını ne kadar geçti :)) yaşına kadar sürer dediler bu çinko eksikliği falan olmasın annemde seni tanıyo diyip duruyor. Sayesinde göbek kaldı halen şişkoyum saçlarım dökülüyo göğüslerim sızlıyo ben de tanıyorum bebişimi yine de boncuk ayşemin bi gülmesi herşeye yetiyo ya ne güzel bi şeymiş bu annelik :1hug: