Saçlariniz dökülüyormu

bebeğimiz bizi kel kalınca da tanır mı acaba :roflol: :roflol:
yemek yaparken ödüm kopuyo valla kafamı iyice sarıyorum :) tabaktan böğğğğ düşünmesi bile korkunççç ... :bbo:

kizim bir yasini gecti benim hala dokuluyor . dogumdan once tarardim tarardim belki 1 2 tane elime gelirdi. sureli sampuan degistiriyorum daha ne kadar dokulecek acaba. bunun bilimsel bir aciklamasi var mi ki bilmiyorum. bi bakim.

kizim bir yasini gecti benim hala dokuluyor . dogumdan once tarardim tarardim belki 1 2 tane elime gelirdi. sureli sampuan degistiriyorum daha ne kadar dokulecek acaba. bunun bilimsel bir aciklamasi var mi ki bilmiyorum. bi bakim.

:1shok: :1shok: moral verdin bize hala mı dökülüyor bir yaşını ne kadar geçti :)) yaşına kadar sürer dediler bu çinko eksikliği falan olmasın annemde seni tanıyo diyip duruyor. Sayesinde göbek kaldı halen şişkoyum saçlarım dökülüyo göğüslerim sızlıyo ben de tanıyorum bebişimi yine de boncuk ayşemin bi gülmesi herşeye yetiyo ya ne güzel bi şeymiş bu annelik :1hug:

kizim 13 aylik canim. gercekten fena dokuluyor. kisiye gore degisir heralde . sen moralini bozma.

benim hamileliğimin ilk aylarında çok dökülüyodu şimdi maşallah hiç dökülme yok doğum yapalı 12 gün oldu bugün inşallahta dökülmez...

valla basımda sac kalmadı kızlar bnm ınanılmaz dokuluyo oğlan 8aylık oldu hala gecmedı kel kalınca gecıcek heralde bu gıdışle

benim hamileliğimin ilk aylarında çok dökülüyodu şimdi maşallah hiç dökülme yok doğum yapalı 12 gün oldu bugün inşallahta dökülmez...

4 aylık olun tekrar görüşelim moral bozmak gibi olmasın hamilelikteki saç dökülmesi bunun yanında hiç bişey deil :) tatlicadiarzu

Back
X