Saç Uzatma Yöntemleri saçlarınız hemen uzayacak beni dinleyin kızlar

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar diceğim şey kesinlikle doğru ve 10 arkdşma tavsye ettim hepside bana çok teşekkür ediyor. işte tavsiyem bol bol pırasa yiyin evet yanlış duymadınız bildiğiniz zeytinyağlı pırasa yemeği deneyin etkisini görceksiniz. ben saçımı kesitrdiğim halde hemen uzuyo .

iyy hiç sevmem pırasa yaa :olmaz: başlığını görünce bi hevesle açtım.saçlarım için katlanırım ama kaydirigubbakcemile3 kıss doğru söylüyorsun dimi dalga geçmiyorsun kaydirigubbakcemile3 olsun yaw öyle bile olsa sayende vitamin mineral alırım yerimseniben

Son düzenleme:
ne kadar yemek lasımmm acaba? yani 3-5 yseferde faydası oluyomu? ya açıkcası pekte mantıklı gelmiyo kulağa ama sonuçta zararı olmaz yemenin :)

arkadaşlar benim saçlarım çok uzun herkes soruyo nasıl uzuyo hemen diye arkdşlarıma tavsiye etm ilk önce yok cnm sallama dediler snra denediler şimdi bana çok teşekkür ediyorlar bu pırasa formülünü annem bana söyledi onada anneannem söylemiş yani doğru denemekten bir şey çıkmaz :) haftada 2 kere yiyin pırasa ama her haftada 2 kez devam edin 2, 3 ay görüceksiniz :)

pırasayı ben çok seviyorum annem havuçlu fln yapıo tencerede :P sen nsl yiosunki peki sadece zeytinyağlımı ?

Bayılırım zaytinyağlı pırasaya, birde üstüne bol limon mmm... Deniyim bakim haftada 2-3 yiyip üstüne saçlarımda uzarsa o da artısı olur sositososito teşekkürler :lepi:

Zeytinyağlı pırasanın bağırsakları iyi çalıştıdığını biliyordum da saç uzattığını hiç duymamıştım :uhm:bende pırasayı çok yerim ve severim ama saçlarım zor uzuyor benim saçlar mı inatçı acabaCADIARZU

Her şeyii yapıyoruz saç uzatmak için bunu yapalımmm birşey kaybetmeyiz sonuçdakaydirigubbakcemile3
Pırasaaa yemeyee ala alaaaaa :roflol: sırnaşık şey

pırasaya bayılırım içine bolca da limon sıkınca superrrrrrrr...cokacimcoook zemuszemus ama saç uzatma etkisini yeni duyuyorum ilginç..
şimdi pırasa sevmeyenler yemesek de saçımıza sürsek dermiş..ha ha koparım..:roflol: daha önce böyle birşeye şahit olmuştum çünkü..sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ben severim pırasayı havuçlu limonlu pirinç de atıyorum içine bi tutam güzelde oluyo özellikle kışın çok tüketiriz biz pırsayı hiç böyle bir etkisini göstermemişti bana yada ben farketmedim pırasa yani bu yeşil bi bitki yiyip geçiyoruz alla allaa bi yaşıma daha giriyorum şuan :1:kaydirigubbakcemile3

bende bayılırım zeytin yağlı pırasaya bol limon ohhhhhcokacimcoook

Bayılırım pırasaya ama nedir ki acaba pırasanın içindeki saçı uzatan o önemli şey? Merak ettim doğrusu.

Back
X