13-14 yasımda kızıl yaptım kınayla
15-16-17 yasımda siyahtı arada bi koyu kızıl oldu falan
17 yasımda dipler kızıl cikolata kahve oldu ama uclar yine siyah kaldı.simdi 18 yasındayım kızıl ama yasımı buyuk gösterdiğim için (+20) kızıldan da bıktım.
yasıma gidicek dogal bi renk boyucam inş. ve bi daha boyamıcam
13-14 yaşında röfle yaptırmıştım gidip :1closedeyes:
sonra onu kapatmak için yaptım hemen o gün..
daha sonra geçen yaz solüsyonla açtım kaydirigubbakcemile2 şimdide açık kumral yaptım böle devam edicem.. :icecream:
15 yaşında kaynattığım papatya suyuna biraz da oksijen koyup saç uçlarıma sürmüştüm.Kimse anlamamıştı,denizden açıldı rengi sanmışlardı.:jeyyar:
19 yaşında da gölge yaptırmıştım.Çok erken başladığımı düşünüyorum.Halat kadar kalın,gür saçlarım vardı.:a015: Kendim ettim ,kendim buldum.laelaelaelaelae
6. sınıfa gidiyodum :CüvCüv:
yaniii 12 yaşında başlamışım ogün bugündür röfle gölge boya yapıp dururum
insanın en yakını kuaför olunca öyle oluyo ben napıyım
28 e gırcem hala saçımı boyamadım saçlarım koyu kestane aralarda 1 tane beyaz yok. sanırım beyazlar çıkana kadarda korkarım boyamaya..kahve ıstıorum ama çoook korkuyorum ya.
ben ya 20 ya 21 yasımda önce çikolata kahve yaptım 2 3 kere sonra ışıltı yaptırdım karamel rengi gibi sonra ondan saclarım mahvoldu koyu kahveye boyattım sonra kendi sac rengime yakın koyu kestane hafifi bakır boyattım 3 ay oldu dipler cıkıo ama bellli olmuo pek ii bööle byatmam belki
ortaokulda saç açıcılarla uğraşıp durdum :) lise2de platin röfle attırdım ertesi gün koyu kumral :) lise sonda tekrar röfle ama platin kadar açık değildi :))
19 yaşındayım..daha hiç boya sürmedim saçıma..sürmekte istemesdim aslında ama beyaslarım çıkıyor kafamçokkarıştı
fışkırsın beyaslar soora bakarıs bi hal çaresine :1closedeyes:
kasım 2007 de boyattım kahverengi saçlarıma gölge attırdım,daha sonra haziranda kuaför önüme kızıl gibi renk attı denemk için komple yaptırmadım ondan sonrada boyatmadım