Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarınızı kaç yaşınızda boyattınız?

13-14 yasımda kızıl yaptım kınayla
15-16-17 yasımda siyahtı arada bi koyu kızıl oldu falan
17 yasımda dipler kızıl cikolata kahve oldu ama uclar yine siyah kaldı.simdi 18 yasındayım kızıl ama yasımı buyuk gösterdiğim için (+20) kızıldan da bıktım.
yasıma gidicek dogal bi renk boyucam inş. ve bi daha boyamıcam

13-14 yaşında röfle yaptırmıştım gidip :1closedeyes:
sonra onu kapatmak için yaptım hemen o gün..
daha sonra geçen yaz solüsyonla açtım kaydirigubbakcemile2 şimdide açık kumral yaptım böle devam edicem.. :icecream:

15 yaşında kaynattığım papatya suyuna biraz da oksijen koyup saç uçlarıma sürmüştüm.Kimse anlamamıştı,denizden açıldı rengi sanmışlardı.:jeyyar:
19 yaşında da gölge yaptırmıştım.Çok erken başladığımı düşünüyorum.Halat kadar kalın,gür saçlarım vardı.:a015: Kendim ettim ,kendim buldum.laelaelaelaelae

15 yasında araları açtırdım sona kızıl kullandım mavi siyah en son yeniden kızıl şimdi kendi doğal rengi :1closedeyes:

aaa evet bende boyatmamıstım ama hep papatya suyu sürerdik balkonaçıkıp güneşte dururduk:))))oyyyy eski günler:))))

Bende hazırlık sınıfındayken saçımın önlerine platin sarı attırdım.Şu an 20 yaşındayım 1 ay olmadı platin balyaj attırdım.Nisana doğruda saçlarımı komple platin yaptırmayı düşünüyorumsositososito

6. sınıfa gidiyodum :CüvCüv:
yaniii 12 yaşında başlamışım ogün bugündür röfle gölge boya yapıp dururum
insanın en yakını kuaför olunca öyle oluyo ben napıyım

Ben de unıversite ıkıncı sınıfta yanı 20 yasımda sevgılımle atıstıgım bı gun gıttım golge attırdım hıc bellı olmuyordu cunku dogal gorunsun deyıp durmustum kaydirigubbakcemile3

28 e gırcem hala saçımı boyamadım saçlarım koyu kestane aralarda 1 tane beyaz yok. sanırım beyazlar çıkana kadarda korkarım boyamaya..kahve ıstıorum ama çoook korkuyorum ya.

yaş 22 olucak 1 ay sonra boyanın b sini sürmedim sürmeyide düşünmüyorum

ben ya 20 ya 21 yasımda önce çikolata kahve yaptım 2 3 kere sonra ışıltı yaptırdım karamel rengi gibi sonra ondan saclarım mahvoldu koyu kahveye boyattım sonra kendi sac rengime yakın koyu kestane hafifi bakır boyattım 3 ay oldu dipler cıkıo ama bellli olmuo pek ii bööle byatmam belki

ortaokulda saç açıcılarla uğraşıp durdum :) lise2de platin röfle attırdım ertesi gün koyu kumral :) lise sonda tekrar röfle ama platin kadar açık değildi :))

saçlarına boya sürmeyen arkadaşları kutluyorum.ben de 18 yaşımda balyaj attırmıştım saçıma.

19 yaşındayım..daha hiç boya sürmedim saçıma..sürmekte istemesdim aslında ama beyaslarım çıkıyor kafamçokkarıştı
fışkırsın beyaslar soora bakarıs bi hal çaresine :1closedeyes:

kasım 2007 de boyattım kahverengi saçlarıma gölge attırdım,daha sonra haziranda kuaför önüme kızıl gibi renk attı denemk için komple yaptırmadım ondan sonrada boyatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…