Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarınızı Kahve İle Boyayın

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
İngiliz bilim adamları saç boyalarının üzerinde yaptıkları araştırmalarda saç boyalarının ciddi bir risk oranı olduğunu açıkladı. Hatta saç boyası bilinen en riskli meme kanseri tetikleyicisi olduğu belirlendi.
sac_kahve_boya.jpg

Saç boyası önce, meme, mesane, yumurtalık tümörleri, beyin ve lösemi dahil olmak üzere kanserlerin bir dizi ile bağlantılı olmuştur. Bazen ise direkt ölümlere dahi neden olabilmektedir. Güzellik adına bu kadar riske girmeye gerek var mıdır? Sizler için kahve ile doğal saç boyasının yapılışını paylaşmak istiyorum.

Saçlarınızı Kahve İle Boyayın

Sade Türk kahvesi hazırlayın ve soğumasını bekleyiniz. Soğuduktan sonra 1 su bardağı kahve telvesi ile saç kremini karıştırınız. Bu karışımı saçınıza uygulayınız ve 1 saat bekletiniz. 1 saat sonunda 1 su bardağı kahve ile sonrada sirkeli su ile durulayınız.

Bu karışımla saçınız koyu kahve renkli, parlak ve bu karışım sayesinde saçlarınız daha çabuk uzayacaktır.

sarı saça deneyen olursa haber versin sonucu merak ediyorum :KK70:

Soğuduktan sonra uygulama yapılan kahvenin tüy dökücü olarak kullanıldığını da okumuştum.Bu ne yaman çelişki saçı dökmesin.

Hatta saç boyası bilinen en riskli meme kanseri tetikleyicisi olduğu belirlendi.
Eki Görüntüle 1586065
Saç boyası önce, meme, mesane, yumurtalık tümörleri, beyin ve lösemi dahil olmak üzere kanserlerin bir dizi ile bağlantılı olmuştur. Bazen ise direkt ölümlere dahi neden olabilmektedir. Güzellik adına bu kadar riske girmeye gerek var mı?.

Hakikaten korkunçmuş.
Büyük risk var.

Türk kahvesiyle boyamayı da ilk defa duyuyorum.

Kahvenin kalici bir renk verecegini sanmam.
Ama açikçasi bu yazıyı okuduktan sonra saç boyalariyla boyamak bana boşu boşuna radyasyona girmek gibi gelmeye başladı :/

X