cnm saçlarında gelişme var mı uzadımı ?ben de yapmaya başladım yerimsenibenARKADAŞLAR NETTE GEZERKEN YENİ BİR UYGULAMA BULDUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.:dance::dance:
BEN DAHA DENEMEDİM AMA EN KISA ZAMANDA DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
SAÇLARINIZIN ÇOK KISA BİR ZAMANDA UZAMASINI İSTİYORSANIZ SADE GÜL YAĞINI+ZEYTİN YAĞINI SACLARINIZA MASAJ YAPARAK HAVLUYLA SACLARINIZI SARARAK 1 SAAT BEKLETİN VE BUNU HAFTADA 2 KERE YAPIN 2 AY İÇİNDE SONUCU GÖRECEKSİNİZ...:teytey::teytey::teytey:
evet cnm gül yağı pahalıymış gerçekten fiyatını bilmiyorum ama 1 kg yağ elde etmek için 4 ton gül yaprağı gidiyormuşyaa gül yağı çok pahalı diye duymuştum
öylemi kızlar....hadi zeytin yağ evde mevcutta kaç para gül yağı ?
cnm gürleştirir mi bilmiyorum ama saçları kuvvetlendirici etkisi varmış .gürleştirici etkisi de var mıdır acep... fisfisfis
cnm gürleştirir mi bilmiyorum ama saçları kuvvetlendirici etkisi varmış .
cnm bir kere deneyebildim bu yağ çok pahalıya ıspartadan bir akrabama getittirdim küçük bir şişe hani bu hacı yağı şişeleri var ya o boyutlarda bir şişede fiyatı 8 milyon bunun saf olanı varmış gramı 10 milyon yani çok pahalı bir bakım ayrıca bu yağ cildide sıkılaştırıyor .kuvvetlendirmesi bile süper bi olay...sen denemeye başlamıştın galiba sabrina...nasıl gidiyo...bi fark görebiliyor musun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?