Saç Bakım Ürünleri Saçlarinizin Uzamasi Artik Problem Değil

ECRXIXNA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
112
2
96
İstanbul
ARKADAŞLAR NETTE GEZERKEN YENİ BİR UYGULAMA BULDUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.:dance::dance:
BEN DAHA DENEMEDİM AMA EN KISA ZAMANDA DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

SAÇLARINIZIN ÇOK KISA BİR ZAMANDA UZAMASINI İSTİYORSANIZ SADE GÜL YAĞINI+ZEYTİN YAĞINI SACLARINIZA MASAJ YAPARAK HAVLUYLA SACLARINIZI SARARAK 1 SAAT BEKLETİN VE BUNU HAFTADA 2 KERE YAPIN 2 AY İÇİNDE SONUCU GÖRECEKSİNİZ...:teytey::teytey::teytey:

Benim Bildiğim Kadariyla Diplere Uygulaniyor.zaten Zeytin Yaği Başli Başina Bir Bakim Olduğu Için Etkili Olduğunu Düşünüyorum.

Denemeyi düşünüyorum inşallah işe yarar.Ne kadar karıştırmak gerek peki?

cnm saçlarında gelişme var mı uzadımı ?ben de yapmaya başladım yerimseniben

yaa gül yağı çok pahalı diye duymuştum
öylemi kızlar....hadi zeytin yağ evde mevcutta kaç para gül yağı ?

yaa gül yağı çok pahalı diye duymuştum
öylemi kızlar....hadi zeytin yağ evde mevcutta kaç para gül yağı ?
evet cnm gül yağı pahalıymış gerçekten fiyatını bilmiyorum ama 1 kg yağ elde etmek için 4 ton gül yaprağı gidiyormuş

gürleştirici etkisi de var mıdır acep... fisfisfis

e vitamini almalıyız bu vitamin şaçı uzatmaya yarıyo .eczanelerde satılıyo şampuanımızın içine atabiliriz

kuvvetlendirmesi bile süper bi olay...sen denemeye başlamıştın galiba sabrina...nasıl gidiyo...bi fark görebiliyor musun...
cnm bir kere deneyebildim bu yağ çok pahalıya ıspartadan bir akrabama getittirdim küçük bir şişe hani bu hacı yağı şişeleri var ya o boyutlarda bir şişede fiyatı 8 milyon bunun saf olanı varmış gramı 10 milyon yani çok pahalı bir bakım ayrıca bu yağ cildide sıkılaştırıyor .

arkadaslar ben ıspartda okuyan ve saclarından muzdarip bi bayan olarak, gül yagı konusunda bilgilendirmek istiyorum.gül yagının kokusu agırdır ve öyle sanıldıgı gibi 10-20 lira değildir.çok çok pahalı birşey çünkü özellikle parfüm yapımlarında esans olarak kullanılıyor 1 damlası bile eger ben sacıma uygulayacagım diyen varsa yüz milyonlarla zor ölçülen bi meblaya sahip olmak gerekiyo :)

kızlar gül yagını kullanmadanda sadece sıcak zeytin yagının içine sarımsak yagı katıp sacınıza sürebilirsiniz. ben 1 kere yaptım ama ayda 1 kez yapmayı düşünüyorum. bir cok kişiden işe yaradıgını duydum. bence sizde deneyin. sac ucları kırılan kuruyan kişiler özellikle kullanmalı.

gül yagı cilt için faydası ispatlanmıştır saç için illa etkisi mevcuttur ;o kadar pahalı bir şeye yazık günah bir sürü başka ihtiyacımız var ona gelene kadar başka yag ilave edin gül yagı yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…