Saçma anneci erkek ve kv konusuyla geldim

Baba yüreği değil de ana yüreği diye boşuna dememişler. İsterse 10 tane büyütsün isterse kendi çocuklarını pamuklara sarmış olsun, annelik içgüdüsü bu. Ben babası bile bebeğimi kucağına alırken dikkat ederdim. Kafasını sabitliyor mu, sağına soluna yastık falan koydu mu, oto koltuk - bebek arabası kilidini taktı mı diye takip ederdim. Yapmamışsa da çıngar çıkarırdım.
Yalnız bir tavır gösterdiyseniz arkasında durun. Zaten en tehlikelilerden, annecilerdenmiş eşiniz. Konuşmuyorsa konuşmasın, kahveye gidiyorsa orada sabahlasın. Bu konu üzerinden sevimlilik falan yapmayın.

Valla böyle şirinlik ya da alttan alma vs oldukça ana-oğul sizi kıtlarlar. Annesinin tavrı nasıl size o günden sonra, o da aynı mı ?

iyi akşamlar. İçinden çıkamadığım bir durumu size anlatmak istiyorum. Haftasonu kv geldi çay sohbet muhabbet. Bebeğim yerde yuvarlanıyordu kvde bebeğimi kucagına almak isterken kolundan biraz sert çekti bende "kolu acımasın anne" dedim bozuldu
"Ben 5 tane büyüttüm nasıl tutulacagını biliyorum" dedi. Bende "maşallah anne ne güzel" dedim. Eşimin bana bir bakışı var görmeniz lazım nerdeyse yicek neyse uzun lafın kısası o gunden beri benimle konusmuyor yüzüme bakmıyor ilk önce saçmalama etme ne var bunda dedim tabiri caizse şirinlikler yaptım falan yok banamısın demedi. Şimdi bende onun suratına bakmıyorum.
Aşırı anneci bi tip.
Dikkat et vs diye uyarmadım
Dediğim tek şey
"Kolu acımasın anne" bu kadar
Ya ben bu adamı nasıl dize getiririm bıktım artık
Acaba bağırarak sert şekilde mi söylediniz.Kussen kussun modundayim.Hic kimseyi takmayın.

Hemende şu kadar büyüttüm bu kadar büyüttüm
Saldın çayıra
kucak kucak çocuk gezdirdiler sanki
Çocugumu sakındıgım için suçlu mı olucam
Sen daha çok dik dik bak
Sen daha çok küs
Ben de hep bunu söylüyorum. Toplumun yarısı obez, yarısı ülserli, yarısından fazlası psikolojik sorunlu, ama bizim büyükler 7374885 bebe büyüttüm ben yavrım diye ağlaşıp duruyorlar

Ya ben bu adamı nasıl dize getiririm bıktım artık
Dize filan getiremezsiniz, düzeltemezsiniz, değiştiremezsiniz.
Kimseyi değiştiremezsiniz daha doğrusu, sadece kocayı değil.
Gittiği yere kadar böyle gidecek, ana oğul sizi ezdikçe ezecekler, patladığınız noktada boşanacaksınız.
Şaşmaz bu hikayeler.

eşim zaten annesi öl dese geberir

Bide eşim beni cezalandırıyor şuan normalde evimizde oturur çayımızı içerdik kahveye gitmezdi arkafaslarıyla kahvede şimdi alısır diyede korkmuyor değilim.

Anasina gitmistir. Esiniz cok nadir bir tip. Anasi ol dese olecek, eski filmlerinde kalmadi mi o kahveler ya? Alin cocugunuzu gidin arkadaslarinizla kahve icin. O korksun siz boyle bir adam icin ne korkuyorsunuz.

Bu şekilde tavır yapalı kaç gün oluyor?
Yani bu adam eve gelip yemek vs yemiyor mu ?
Çocukla ilgili durumlar olmuyor mu illa ki konuşmak durumunda sizinle.
Eşiniz ve annesi çocuk gibi davranıyor siz yetişkin gibi davranın derim.
Eşinizi karsiniza alıp konuşun tavrinizda abartacak bir şey olmadığından bahsedin karşısında dik durun.
Konuşmak derken alttan alın diye demiyorum kendinizi anlatın. Bu şekilde konuşmayarak nereye varmaya çalışıyor amacı neymiş sorun.
Sonra bakın tavrına ne yapacak yetişkin gibi davranmaya çalışacak mi ?

Ben hiç öyle titizlenen biri olmadım çocugumuda sakınmam yani sadece basit bi şekilde kolu acımasın dedim
ne var ki bunda hiçbişey yok
triplenirse triplendin eşiniz muhattap olmayın
madem tripleniyor kendi yemeğini ütüsünü yapsın siz kendinize kadar yapın
beyefendi alınacak diye çocuğunuz üzerinde uyarılarda mı yapmayacaksınız!

Back
X