Saçma anneci erkek ve kv konusuyla geldim

Bilmem hiç kınuşmadık birbirimizi aramadık
Bazı anacı erkekler, eşleri ile annelerinin arasında hep bir gerilim olduğunu hisseder, eğer siz kv ile arada bir sorun olmadığının mesajını eşinize verirseniz o da bırakır bu davranışları. Der ki ben abartıyorum

Bu şekilde tavır yapalı kaç gün oluyor?
Yani bu adam eve gelip yemek vs yemiyor mu ?
Çocukla ilgili durumlar olmuyor mu illa ki konuşmak durumunda sizinle.
Eşiniz ve annesi çocuk gibi davranıyor siz yetişkin gibi davranın derim.
Eşinizi karsiniza alıp konuşun tavrinizda abartacak bir şey olmadığından bahsedin karşısında dik durun.
Konuşmak derken alttan alın diye demiyorum kendinizi anlatın. Bu şekilde konuşmayarak nereye varmaya çalışıyor amacı neymiş sorun.
Sonra bakın tavrına ne yapacak yetişkin gibi davranmaya çalışacak mi ?
Yemek yemiyor çay içmiyor çocuguyla ilgilenip televizyon izleyecekse izliyor dışarı çıkacaksa çıkıyor dün akşam 11 de geldi işte konusmadık

Çocuk ay uy uf mu dedi ? Dedi ise haklısınız demediyse sacmalamissiniz. İnsan "ay ay " gibi bir ses istemsizce çıkarabilir ama baktın çocuk mutlu devamını getirmezsin yani. Biri bana böyle diyecek çocuğunu kucağıma almam bı daha.
Görmemişin bir çocuğu olmuş modu olmuş bence.
Bence şık olmamış

Ay ne sabırlı kadınlar var.
Eşim bana öyle baksa ne bakıyosun dik dik derim direk.
Kvde 5 tane büyüttüm vs dese, napıyım herkesin çocuğu kendine derim.
Alttan felan alma, muhattapta olma özür dileyene kadar. Sen alttan aldıkça kendini haklı görecektir.
Keşke senle konuşmadığı zaman direk görmezden gelseydin.
Benim eşim beni böyle sinir etse kvnin yanında sürekli daha çok sinirlendirirdim onu🤣
Sen öyle deyince kocan daha da sinirlenecek ve ortam gerilecek kayınvalide de benim için kavga ettiler diye sevinecek hatta belki ortam iyice alevlenecek sen cevap verdikçe altta kalmamayi öğretkedikce insanlara kötü örnek oluyorsunuz herşeyin usluplu bir cevabı vardır sizin ogrettiginiz saygisizliga giriyor

Sen öyle deyince kocan daha da sinirlenecek ve ortam gerilecek kayınvalide de benim için kavga ettiler diye sevinecek hatta belki ortam iyice alevlenecek sen cevap verdikçe altta kalmamayi öğretkedikce insanlara kötü örnek oluyorsunuz herşeyin usluplu bir cevabı vardır sizin ogrettiginiz saygisizliga giriyor

Bunda alttan alınacak birşeymi var?
Ne yapmışki alttan alsın?
Kölemi olacak kocasına kvye?

Azıcık kendinize değer verin.

O adam olsunda eşini savunsun.

Yemek yemiyor çay içmiyor çocuguyla ilgilenip televizyon izleyecekse izliyor dışarı çıkacaksa çıkıyor dün akşam 11 de geldi işte konusmadık

Bence adamın canı küsmek istemiş, yaşanan olayla ilgisi yok.

Kayınvalide bir daha herhangi bir sebepten "ben 5 tane büyüttüm" derse eşinizi gösterip "bunu büyütememişsin, hala 3 yaşında" deyin.

Alın çocuğu bir hafta annenize gidin. O da annesiyle otursun.

Bide eşim beni cezalandırıyor şuan normalde evimizde oturur çayımızı içerdik kahveye gitmezdi arkafaslarıyla kahvede şimdi alısır diyede korkmuyor değilim.
aay ne korkuyosunuz kızlar...alışıp öyle biri olup çıkarsa sende boşarsın. Ne erkekler var anne baba için evindeki huzuru bozuyorlar. Benim kocam bazen şakaya getirp her şeyi dediğim halde ağzını açıp doğru konuş falan demez güler geçer, ne garip adamlar var.

Çocuk ay uy uf mu dedi ? Dedi ise haklısınız demediyse sacmalamissiniz. İnsan "ay ay " gibi bir ses istemsizce çıkarabilir ama baktın çocuk mutlu devamını getirmezsin yani. Biri bana böyle diyecek çocuğunu kucağıma almam bı daha.
Görmemişin bir çocuğu olmuş modu olmuş bence.
Bence şık olmamış
Hayır çocuk ay uf demedide kolundan daha kibar tutabilirdi

Kendime ve eşime değeri o an ne bakiyon dik dik diye vermezdim ancak yalnız kalınca konuşulacak bisey

Niye o an o size dik dik bakıyor ama?
Annesine baksın dik dik ne dedi eşim diye.
Annesine kıyamıyor ama eşine günlerce küsüyor bebek gibi.
Böylelerinden ne eş olur ne birşey.

Niye o an o size dik dik bakıyor ama?
Annesine baksın dik dik ne dedi eşim diye.
Annesine kıyamıyor ama eşine günlerce küsüyor bebek gibi.
Böylelerinden ne eş olur ne birşey.
O ayrı mesele zaten koca olamamış hala ana kuzusu ayrıca günlerce küsuyor hanımını yaralıyor resmen dilediği kadar küssun

E ben ne diyorum. Aynı yere çıkmıyormu?
Ben adamın adam olmadığına zaten katılıyorum ama uyarmanun yeri o an değil ne bakiyon dik dik deyip kaynanaya dönüp herkesin kendi çocuğu dese adam daha çok sinirlenecek belki telafisi olmayan hatalar bile yapılacak kadın gittikten sonra konusulabilir

Ben adamın adam olmadığına zaten katılıyorum ama uyarmanun yeri o an değil ne bakiyon dik dik deyip kaynanaya dönüp herkesin kendi çocuğu dese adam daha çok sinirlenecek belki telafisi olmayan hatalar bile yapılacak kadın gittikten sonra konusulabilir

İşte adam olana yapılır o.
Böyle çocukluktan çıkamamışlara değil.
Kadın sustuğu için neler yapmış.

kendi haline bırak eşini sende konusma yokmuş gib i davran hatta annesıne gönder onunla yaşasın sende cocugunla hergun ne yemek yapsam düşüncesı olmadan yaşa canının istedıgı yere gıt bekarmıs gıbı yasamaya bak babam annesı ölene kadar annecıldı annesı 90 yasında öldü yaşlanınca degerı olmuyor gençliğin kıymetını ıkı trıbe kurban etme sende insansın birilerini mutlu etmeye calısmak boşa kürek cekmekten farksız anasıyla mutluysa gıtsın anasında kalsın ne zor erkeklerle yaşamak hasta olmayan biri bile bunlar yüzünden hasta olur

iyi akşamlar. İçinden çıkamadığım bir durumu size anlatmak istiyorum. Haftasonu kv geldi çay sohbet muhabbet. Bebeğim yerde yuvarlanıyordu kvde bebeğimi kucagına almak isterken kolundan biraz sert çekti bende "kolu acımasın anne" dedim bozuldu
"Ben 5 tane büyüttüm nasıl tutulacagını biliyorum" dedi. Bende "maşallah anne ne güzel" dedim. Eşimin bana bir bakışı var görmeniz lazım nerdeyse yicek neyse uzun lafın kısası o gunden beri benimle konusmuyor yüzüme bakmıyor ilk önce saçmalama etme ne var bunda dedim tabiri caizse şirinlikler yaptım falan yok banamısın demedi. Şimdi bende onun suratına bakmıyorum.
Aşırı anneci bi tip.
Dikkat et vs diye uyarmadım
Dediğim tek şey
"Kolu acımasın anne" bu kadar
Ya ben bu adamı nasıl dize getiririm bıktım artık

Valla duzgun buyutmus olsaydi, oglu anaci olmaz, saglikli iliski kurmayi bilirdi.

Buyuklerin bu elli tane buyuttum afrasi beni benden aliyor. Buyuttunuz de noldu? Bir cogu totosundaki moku temizlemekten aciz, bir yumurta kiramazlar, 10 gun evde yalniz yasasa evi bocekler basar ama en iyi anne onlarindir. Nesi iyiyse? Daha kendi kendine yetebilen bir birey yetistirmeyi becerememis ama o "iyi anne", elin kizlari sanki magarada, Tarkan'in kurdu tarafindan buyutuldu.

Saka gibi.

Back
X