- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
İlgiyi kesmiş ve soğuk davranmış wpde cevrimici olup konuşmayınca baska birinden suphelenmis konu sahibi.İyi de o sizi reddetmemiş ki.. Siz beğenilmediğinizi düşünüp sinemaya hayır demişsiniz, sonra da tamamen iletişimi kesmişsiniz.
Direkt yüzüne seni beğenmedim dese haklısınız derdim.
Şöyle de birsey var kendisi biraz patavatsız ve utanmaz birisi kendisi de dedi yuz yuze begenmesem soylerdim direk yuzune dedi.Ki yapabilir cok patavatsizliklarini gordum.İlgiyi kesmiş ve soğuk davranmış wpde cevrimici olup konuşmayınca baska birinden suphelenmis konu sahibi.
Beğenmedim dememesinin altında cok sebep olabilir.
Cok da beğendiğini düşünmüyorum olayın gidisati bu yönde.
Baska birisine ilgisi var konu sahibiyle de vakit gecirmek istemiş umduğunu bulamayınca sıkılmış gibi geldi yanılıyor da olabilirim.
Ama bence çook yanlış kişi için üzülüyor.
İlk görüşmede cinsellikten bahsetmek ve öpmek istemek de nedir?
Bende boyle dusunuyorum.Daha once de 2 kere tartistigimizda engellemistim arayip düzeltmişti.Simdi tabi sıkıldı bıktım umduğunu da bulamayınca birakti.Sadece 1 kez görüşmüşsunuz ve 3 gün konuşmadıniz diye engellemişsiniz sizce bu normal mi? Adamın size ulaşacağı kapıları kapatıp sonra açmissiniz falan. Adam belki sizi fiziksel olarak beğendi ama tutarsız tavırlarınızi fark edip uzaklasti
Yaklaşık Temmuz ayından beri sevgilim bile olmayan bir adamın hayatımı allak bullak etmesine izin verdim. Benimde hatalarım var biliyorum. Sizden ricam lütfen olayı okuduktan sonra yorumda bulunun, bana akıl verin. Ikimizde 30lu yaşlarında ikimizde akademisyeniz. Aynı iş ortamında bulunuyoruz. Geçen sene şubat ayından beri sadece iş yerinde görüşüyorduk. Temmuz ayından sonra dışarıda görüşmeye başladık. İkinci buluşmanın sonunda tatil teklifi, ev daveti, bu arada deniz tatiline gittim işte manzara fotosu gönderdiğimde ee başka fotograflar çekinmedin mi diye sormalar, gece 11 de foto çek gönder demeler. Bana ters gelen şeyler olduğu için bunlar hayat tarzlarımızın çok farklı olduğunu ve bir daha görüşmememiz gerektiğini söyledim. Özür diledi. Birbirimizi daha yakından tanımayı istiyormuş ben yanlış anlamışım. Ben bana bunların ters olduğunu bunları yapamayacağımızı söyledim. O da bu konuları zamana bırakmamız gerektiğini söyledi. Ben tamam dedim. Ancak tam 1 hafta sonra benim dediğim gibi hayat tarzlarımızın farklı olduğunu arkadaş kalmamızı söyledi. Ben yine tamam dedim. Ancak o sürekli yazmaya devam ettti böyle söyledikten sonra. Buluşmak istedi yine. Ben buluşmamız gerektiğini benim daha sonra çok üzüleceğimi söyledim. Daha sonra ortak arkadaşımız sayesinde bir etkinlikte görüştük. Benimle tekrar iletişim kurdu ve yeniden deneyelim sana saygı duyabilirim dedi. Ancak 1 hafta sonra yapamayacağını söyledi tekrar. Ben tüm iletişimi kopardım. Ancak dayanamayıp yine yazdım belli bir süre sonra ve arkadaş olarak devam etmeye karar verdik. Ben bu adamı takıntı haline getirdigim için böyle bir kararı aldım bence. Beni sinemaya davet etti sonrasında gittim. Film izlerken başımı onun omzuna koydum öyle izledim sesini çıkarmadı. Film çıkışı bu durum onu rahatsız ettiyse özür dilediğimi söyledim. Bana kurduğu cümle rahatsız olmadım ancak bizim aramızda bisi olamaz bunu bil. Sorun şurada bu adam benimle pinpon topu gibi oynuyor ve ben buna izin veriyorum. Takıntı haline getirdim. Lütfen çok ergence olduğunu düşünmeyin. İlişkiler konusunda çok tecrübeli bir insan değilim. Ne yapmalıyım? Hayır demek istiyorum ancak yapamıyorum.
Patavatsız ve sizden sonra hemmen birini bulabilecek yapıda.Ben pek hoşlanmadım bu tipten.Şöyle de birsey var kendisi biraz patavatsız ve utanmaz birisi kendisi de dedi yuz yuze begenmesem soylerdim direk yuzune dedi.Ki yapabilir cok patavatsizliklarini gordum.
Ben sinema teklifini reddedince sürekli online oldu.Bulusma ertesi surekli online degildi.Konuştuğu kisiyi benden sonra buldu buna eminim.
Off valla bir an önce geçsin istiyorum.Evet bende benzettim sanirim biraz fazla takintiliyiz.Sanki erkeklerin cok umrunda biz kendimizi bosa yipratiyoruz umarim bende sizin gibi atlatirim.Yukarıdaki konu benim konumdu. Ve kendimi size çok benzettim. Merak etmeyin zamanla geçecek.
Farkındayım bahsettigim kişi çok saçma ugruna uzulmeyi zerre hakedicek birisi degil.Patavatsız ve sizden sonra hemmen birini bulabilecek yapıda.Ben pek hoşlanmadım bu tipten.
Belki de sizle görüşürken de vardı başka birisi.Bir iki günde başka bir partner bulmak basit mi okadar?
Sinemaya gitseydiniz de engellemeseydiniz de o insanla yapamazdınız bence. Siz böyle davranarak daha fazla yılışmasının önüne geçmişsiniz sadece.
Wpden sürekli engelini kaldırıp cevrimici mi diye takip etmeyin.Farkındayım bahsettigim kişi çok saçma ugruna uzulmeyi zerre hakedicek birisi degil.
İlk defa boyle birsey yasadim ve egom zedenledi belki de hirslandim.
Anksiyete hastasiyim ben belki bundan dolayi olaylari biraz fazla takiyorum.Şu anda ilac kullanmiyorum ama başlasam yine iyi olucak.
Hersey gibi bu da gecer biliyorum.İlk gunler cok hirpaladim kendimi aslinda daha iyiyim şu anda ama tabi yine var.Wpden sürekli engelini kaldırıp cevrimici mi diye takip etmeyin.
Kitap okuyun,kulaklığınızı takıp yağmurda yürüyün,spor salonuna gidin hemen suan kendinize bir kahve yapın
Kedi, köpek sevin, besleyin.Onun bıraktığı etki apayrı...
Emin olun yapacağınız her ne olursa olsun onu düşünmekten daha faydalı olur.
Geçecek,geçmeyen hiç bir şey yok.
Hersey gibi bu da gecer biliyorum.İlk gunler cok hirpaladim kendimi aslinda daha iyiyim şu anda ama tabi yine var.
Engelini kaldırıp c.ici diye bakamam ben engelini kaldırdıktan sonra bu sefer o beni engellemişti.
Sana tek söyleyebileceğim şey ilk görüşmede beni beğenir mi düşüncen değilde onu beğenip beğenmediğini kendine sorduğunu farkettiğin de herşey yoluna girmiş olacak . Benim ki özgüven mi bence yeteri kadar çok mu güzelim oda gayet normal beğenirim kendimi asıl karşıma geçip oturan düşünsün beğendirsin kendini niye bu kadar kasıyosun şuan ki sevgilimle ilk buluşmamızda açıkcası ikinci görüşmeyi yapmayı düşünmemiştim ne yaptı etti ikna etti beni garson bardağına içki koyarken heycandan şişeye çarptı eli o an çok tatlı geldi çırpınışları :) karşımızdaki de Allahın kulu bizdeEvet balik burcuyum asiri alıngan ve hassas bir yapiya sahibim.O öyle ertesi gün soğuk konusunca ben direk dış gorunusume yordum.Davranislarimi sonradan göz gecirince durumun sonradan farkina vardim.Evet peşinde koşması gerekmezdi.Benim de engellemem cocukcaydi belki haklisiniz.İste bende begenilmedim gururuyla ikinci görüşme teklifi yapamadim direk dış gorunusumu begenmedi kanisiyla olayi sonradan idrak ettim.
Yaşınız?İyi aksamlar kızlar
Bu konuyu acmam bile belki çok saçma biliyorum egomun kurbanı oldum.Takıntı yaptim ama anlatıp rahatlamak istiyorum.
2 ay önce birisiyle flört edip 1 kere gorusmustum.Görüştüğümüz de yuzume ben sormadan seni beğendim dedi.Her neyse ben şu anda işsizim ve evet cok sacma farkindayim burnumu begenmedigim icin ve karsidaki dis guzellige önem verdigi icin beğenilmeme kaygisiyla gerildim.İlk görüşmede cok heyecanliydim.
Nerdeyse iki kelimeyi bir araya getiremedim.Pasif ve özguvensiz bir izlenim biraktim farkindayim.
Allah benim belami versin ya niye boyle oldu anlamadim.
Buluşma günü aksami konuslarimiz iyiydi.Fakat ertesi gün soğuk davranıyor gibi geldi.Görüşmede sinemaya gitme fikrinden bahsetmistik.Sinema teklifi yapti ama sanki lutfenden agiz ucuyla bende baska bir neden daha oldugu icin reddetmistim.İnstagram hikaye,foto atip bana 3 gun yazmadi bende engelledim.Daha sonra o kadar yedik ictik ayip olmasin diye engeli kaldirdim bir de ne goriyim bana surekli yogunum diyen adam sürekli wpde online hemen baskasini bulmus.
Daha sonradan o bana engel atti sasirdim.Ordan sonra iletisimimiz koptu.
Kendisi bana cinsel hoslantidan falan bahsetti.İlk bulusmadan bir buse ile de olsa öpmek istedi izin vermedim.Şey diye dusundum bunun amaci cinsellik belli falan diye kendimi rahatlatmak istedim.
Kendisinin engelli olmadigim sosyal hesabina paylasimlarina baktim.Sanırım benden sonraki kizdan baya etkilenmiş ama o iş olmamış belli.Kendime sinirlendim bu sefer bak dedim sen sifir etkiye sahipsin.Kendimi yeterince ifade edemedim yoksayildim.Kendimi yeterince ifade edebilseydim belki boyle olmazdi dedim.Evet uzgunum neden ben degil de o dedim.
Neden diyorum ya neden ben bu kadar gorunmez miyim?Durustluk bu devirde kimsenin umrunda degil mi? Oylesine takıldığı kadina bile ikinci sans vermis kendisi soyledi ama beni tanimak bile istemedi.
Ben kuculdum,ezildim,bu meseleyi kafama çok taktim.Belki dedim kendimi daha rahat ifade edebilseydim boyle olmazdi.Yerin dibine girmek istiyorum ben kizlar lütfen yardim edin.Bu takintidan kurtulmak istiyorum neden diye sormak istemiyorum.İcim sogumuyor egom bana oyun oynuyor.Ya da sanirim beni kıran benden sonrakinin onun icin benden daha degerli olabilmesi.
Lütfen kirici yorumlar yapmayin bir de siz vurmayin.Napabilirim nasil unutabilirim bu düşüncelerimi bana yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?