Saçma bir adami takıntı yaptım lütfen yardim edin

İyi de o sizi reddetmemiş ki.. Siz beğenilmediğinizi düşünüp sinemaya hayır demişsiniz, sonra da tamamen iletişimi kesmişsiniz.
Direkt yüzüne seni beğenmedim dese haklısınız derdim.
İlgiyi kesmiş ve soğuk davranmış wpde cevrimici olup konuşmayınca baska birinden suphelenmis konu sahibi.
Beğenmedim dememesinin altında cok sebep olabilir.
Cok da beğendiğini düşünmüyorum olayın gidisati bu yönde.
Baska birisine ilgisi var konu sahibiyle de vakit gecirmek istemiş umduğunu bulamayınca sıkılmış gibi geldi yanılıyor da olabilirim.
Ama bence çook yanlış kişi için üzülüyor.
İlk görüşmede cinsellikten bahsetmek ve öpmek istemek de nedir?

Son düzenleme:
Şöyle de birsey var kendisi biraz patavatsız ve utanmaz birisi kendisi de dedi yuz yuze begenmesem soylerdim direk yuzune dedi.Ki yapabilir cok patavatsizliklarini gordum.
Ben sinema teklifini reddedince sürekli online oldu.Bulusma ertesi surekli online degildi.Konuştuğu kisiyi benden sonra buldu buna eminim.

Bende boyle dusunuyorum.Daha once de 2 kere tartistigimizda engellemistim arayip düzeltmişti.Simdi tabi sıkıldı bıktım umduğunu da bulamayınca birakti.

Yukarıdaki konu benim konumdu. Ve kendimi size çok benzettim. Merak etmeyin zamanla geçecek.

Patavatsız ve sizden sonra hemmen birini bulabilecek yapıda.Ben pek hoşlanmadım bu tipten.
Belki de sizle görüşürken de vardı başka birisi.Bir iki günde başka bir partner bulmak basit mi okadar?
Kendinizi doğru ifade etseydiniz de,sinemaya gitseydiniz de,engellemeseydiniz de o insanla yapamazdınız bence. Siz böyle davranarak daha fazla yılışmasının önüne geçmişsiniz sadece.

Yukarıdaki konu benim konumdu. Ve kendimi size çok benzettim. Merak etmeyin zamanla geçecek.
Off valla bir an önce geçsin istiyorum.Evet bende benzettim sanirim biraz fazla takintiliyiz.Sanki erkeklerin cok umrunda biz kendimizi bosa yipratiyoruz umarim bende sizin gibi atlatirim.

Farkındayım bahsettigim kişi çok saçma ugruna uzulmeyi zerre hakedicek birisi degil.
İlk defa boyle birsey yasadim ve egom zedenledi belki de hirslandim.
Anksiyete hastasiyim ben belki bundan dolayi olaylari biraz fazla takiyorum.Şu anda ilac kullanmiyorum ama başlasam yine iyi olucak.

Wpden sürekli engelini kaldırıp cevrimici mi diye takip etmeyin.
Kitap okuyun,kulaklığınızı takıp yağmurda yürüyün,spor salonuna gidin hemen suan kendinize bir kahve yapın
Kedi, köpek sevin, besleyin.Onun bıraktığı etki apayrı...
Emin olun yapacağınız her ne olursa olsun onu düşünmekten daha faydalı olur.
Geçecek,geçmeyen hiç bir şey yok.

Cok alingansiniz zaten size sinemaya gidelim demis siz hayir demissiniz..
Ne yapsaydi ki ısrar falan mi etmeliydi..
Sonra bIr de ustune engellemissiniz cok sacma cocukca..
Olmadiysa olmadi engellemek niye bu kadar mi ozguveniniz eksik??
Ben sizin davranislarinizi anlamsiz buldum kendi kendinize yazip oynamissiniz...
Is bulun calisin evde fazla durmak iyi degil..

Hersey gibi bu da gecer biliyorum.İlk gunler cok hirpaladim kendimi aslinda daha iyiyim şu anda ama tabi yine var.
Engelini kaldırıp c.ici diye bakamam ben engelini kaldırdıktan sonra bu sefer o beni engellemişti.

Hersey gibi bu da gecer biliyorum.İlk gunler cok hirpaladim kendimi aslinda daha iyiyim şu anda ama tabi yine var.
Engelini kaldırıp c.ici diye bakamam ben engelini kaldırdıktan sonra bu sefer o beni engellemişti.

Onun da egosu zedelenmiş demekki.
Onun yaptığı da çocukca bu durumda.
Yüklenme daha fazla kendine.
Karşına doğru bir insan çıktığında bu günlerin aklına gelir, gülersin

Hayatin boyunca surekli erkekler tarafindan boyle bi muameleye maruz kaldigindan bu ozguvensizligin
Bi de adam gibi adamlar cikmamis karsina sorun sende degil sabret bekle
Burnunu kasini gozunu dert etme tamam bakimli alimli olmak dikkatleri uzerine cekmek vs bunlar onemli ama agzini acip 2 duzgun laf edemedikten sonra napayim ben oyle guzelligi
Nice cirkin diye tabir edilebilecek insanlar var ne adamlarla geziyorlar neden kendilerine olan ozguveninden
Ozguvenini tamir etmen lazim gerek sporla gerek kitap okuyarak hobi edinerek isinle vs vs iyi oldugun biseyler illaki vardir bunlara yogunlas ruhunu iyilestir once erkek ztn geliyor sonra

Ama siz iyi ki öz güvenli davranmamışsınız ki bu adam sizi beğenmemiş ( sizin yazdıklarınızdsn dolayı bunu diyorum) ve ondan kurtulmuşsunuz. Böyle adamlara ölü taklidi bile yapılır. Fakir sevindirin

Sana tek söyleyebileceğim şey ilk görüşmede beni beğenir mi düşüncen değilde onu beğenip beğenmediğini kendine sorduğunu farkettiğin de herşey yoluna girmiş olacak . Benim ki özgüven mi bence yeteri kadar çok mu güzelim oda gayet normal beğenirim kendimi asıl karşıma geçip oturan düşünsün beğendirsin kendini niye bu kadar kasıyosun şuan ki sevgilimle ilk buluşmamızda açıkcası ikinci görüşmeyi yapmayı düşünmemiştim ne yaptı etti ikna etti beni garson bardağına içki koyarken heycandan şişeye çarptı eli o an çok tatlı geldi çırpınışları :) karşımızdaki de Allahın kulu bizde

yatın kalkın dua edin şükredin, çirkin beğenilmeyen özgüvensiz değil de Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. ayrıca biraz olgunlaşmayı deneyin lazım olur, her zaman Allah yardım etmeyebilir

Yaşınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…