Saçma bir istek!

Stardust07

All iz well
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
1.787
1.532
133
Kızlar hayırlı cumalar.size bir konu hakkında fikir sormak istiyorum.belki içinizden de yaşayan oldu diye.olay kuzenim başına geldi ama anlamlandıramadık.
Şöyle anlatmaya başlayayım.kuzenime sosyal medyadan bir kız yazıyor.işte önemli bişey konuşmak istiyorum.çok sevdiğim bir abim var senden hoşlanmış arkadaşlık isteği gönderemiyor.bana rica etti.çocuk söyle zengin böyle iyi yok adam gibi adam vs vs.birkaç ay önce başka kuzenime de aynısı oldu.bu ne demek ki yeni kandırma dolandırma yöntemi mi falan mı.?

Ya belki iyi niyetli biri yazmış olsada işin sonu sakat çıkabilir koca profesörler dolandiriliyor. Tedbir alın engelleyin tavsiye benden.

Ya dolandırıcılar ya da biri dalga geçiyor. İki ihtimalden biri. O istek atamıyorsa ver sosyal medya hesabını kuzenin atsın dimi ama? Eğer iyi niyetli olsa bile. Daha başka yol varken.

Kızlar hayırlı cumalar.size bir konu hakkında fikir sormak istiyorum.belki içinizden de yaşayan oldu diye.olay kuzenim başına geldi ama anlamlandıramadık.
Şöyle anlatmaya başlayayım.kuzenime sosyal medyadan bir kız yazıyor.işte önemli bişey konuşmak istiyorum.çok sevdiğim bir abim var senden hoşlanmış arkadaşlık isteği gönderemiyor.bana rica etti.çocuk söyle zengin böyle iyi yok adam gibi adam vs vs.birkaç ay önce başka kuzenime de aynısı oldu.bu ne demek ki yeni kandırma dolandırma yöntemi mi falan mı.?
Konu açılacak birsey bile değil
Neden engellemediniz?

Bence bu yeni dolandiricilik yontemi. Cunku benzer mesaj bana da geldi.
Kim olduguna bakmadan herkese atip kim oltaya takilacak diye bekliyorlar.
Cunku evliyim. Bu da profilimde acik acik yaziyor. Esimle oglumla fotograflarim var baya.
Mesajda "niyeti ciddi, evlenmeyi dusunuyor" diyor. Herkese atiliyor yani ayni mesaj. Itibar etmesin engellesin.

İyice okumadınız galiba tüm yazılanları.kuzenim niyetini anlayınca zaten engelledi.benim buraya yazma amacım "ne yapmalı" değil.yaşayan oldu mu.çünkü bana tuhaf geldi.şimdilerde böyle mi kandiriyorlar insanları

Konu açılacak birsey bile değil
Neden engellemediniz?

Ya dolandırıcılar ya da biri dalga geçiyor. İki ihtimalden biri. O istek atamıyorsa ver sosyal medya hesabını kuzenin atsın dimi ama? Eğer iyi niyetli olsa bile. Daha başka yol varken.
İki kuzenime olmasa belki suphelenmezdik.ama profil açık resimler var yazanın.tanıdık da olamaz.tuhaf

Bence bu yeni dolandiricilik yontemi. Cunku benzer mesaj bana da geldi.
Kim olduguna bakmadan herkese atip kim oltaya takilacak diye bekliyorlar.
Cunku evliyim. Bu da profilimde acik acik yaziyor. Esimle oglumla fotograflarim var baya.
Mesajda "niyeti ciddi, evlenmeyi dusunuyor" diyor. Herkese atiliyor yani ayni mesaj. Itibar etmesin engellesin.
Siz evlisiniz kuzenim bekar.ona dul musunuz demiş bir de ay düşününce komik.ama dikkat etmek lazim.

Back
X