• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma bir sorun biliyorum

Ohooo benden çok yazmışsınız. Bende hatamın farkındayım yani yazdıklarınızın hepsini biliyorum zahmet olmuş. Çözüm istedim eleştiri değil ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorumsuzluğumuzu tek telafisi eski erkek Arkadaşınızdan o tencereyi almanız. Görüşmek istemiyor olabilirsiniz ama ayıbınızın tek telafisi bu. Kimse başkasına götürdüğü birşeyi farklı bir şey olarak almak istemez.

Yaptığınız çok sorumsuzca ve bunun cezasını size yemek getirmiş komşunuz çekmek zorunda değil.

Sorumsuzluğumuzu tek telafisi eski erkek Arkadaşınızdan o tencereyi almanız. Görüşmek istemiyor olabilirsiniz ama ayıbınızın tek telafisi bu. Kimse başkasına götürdüğü birşeyi farklı bir şey olarak almak istemez.

Yaptığınız çok sorumsuzca ve bunun cezasını size yemek getirmiş komşunuz çekmek zorunda değil.

Evet bu cezayı üstleneceğim. Komşum hatamın bedelini çekmemeli.
Empati yapınca bende hoşlanmazdım.

Başkasının eşyasını niye kullanıyorsun ki. O tencereyle yemek geldiyse sende içine birşeyler koyup goturmeliydin. Bizde usul böyledir.

Yanlış anlamayın ama sorumsuz insanlardan nefret ederim. Ne demek kadının tenceresiyle başkasına yemek vermek? Ya insan ertesi gün hemen alır götürür tenceresini. Böyle insanlardan bi kaç tane tanıdım ve hemen uzaklastim asla bi seyimi de vermem. Emanete ihanettir bu. Ayıp ya lütfen biraz daha duyarlı olun. Başkasının mali sizde 1 günden fazla kalmasın ona gözünüz gibi bakın. .
Ben sizin komşunuz olsaydım iyilik yaptım kötülük buldum der agzinizin payını verirdim. Çünkü gerçekten çok ama çok ayıp ya.
Insanlara değer vermezseniz onlar da size vermez. Gidin bi takım tencere alın gerçi yaptığınız ayıbı asla örtmez.
Kusura bakmasın kimse ama bu konularda çok a çok hassasim. ...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ahaha çılgın :27:

konu sahibi, sakın tencereyi tek başına verme, yanında bir de hediye al özür dile.. la benim komşum olsan yağmurlu havada su vermem sana, bardak geri gelmez :27: bak espri yeteneğin bana da bulaştı :27:

Bak esprili insanları da seviyormuş :))

ne tatlısın ayla teyze, yumuşak yumuşak...

Evet buradan çok büyük dersler çıkardım :) sizi seviyorum kadınlar kulübü üyeleri

Hep bir ağızdan; biz de seni seviyoruzzzz...

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406158446.804544.webp kızlar tencereyi almış bulunuyorum. Hemde ben onu aramadım o beni aradı :) bugün verdim şuan çoookkk mutluyum. Bakın ne kadar tatlııı :)

Back
X