Saçma da gelse okuyun bir iki bişey söyleyin gerçekten çok garip bişi oldu

yalnız ben o kesen komşuya da anlam veremedim? rüya gibi bişey bu söylediğiniz. anca rüyada olur.

Nesi garip ki bunun komsuya sacimi kes demissiniz o da kendine gore en uygun boyda kesmis, ben de sevmem oyle upuzun salkim sacak saclari, bazen goruyorum uclari kedi tuyune donmus ama kendisine gore nasil saglikli nasil bakimli saci var, verseler elime makasi ben de keser atarim yarisini :KK70:

ayy bu yoruma çok güldüm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hanfendi öyle bir yazmışsınız ki ben de kendiliğinden kesildi saçlarınız zannettim hatta bu konuları açmak yasak diye de belirtmeyi düşünmüştüm ki yorumları gördüm de anladım meseleyi :) alışacaksınızdır elbette, ben de uzun saçımdan vazgeçemem dersim bir gün esti kafama kestim saçlarımı, suratım açıldı vallahi şimdiye kadar kesmemekle hata etmişim siz de zamanla alışıp seversiniz buna kafayı takmayın :)

evet aynen.
Hatta ben kib'liyordum bile :KK70::KK70:

Niye komsuya saç kestirdiniz kuaför yok mu orda

merhaba hanımlar,
Bir kaç saat önce yaşadım ve uyuyamıyorum..
Saçlarım çok uzun hiç boyasız doğal bir açık kumral rengi ve kestirmeyi hiç sevmem. Hep korkarım

Komşumuz 5 dk kapıdan uğradı saçımı keser misin dedim ve evin içinde deli gibi makas aradım bir anda saçım ucundan tutulup ortadan makas vuruldu ağzımı açıp bişey diyemedim bu saate kadar da ağladım şimdi gündüz olucak kuaföre gidicem düzelticekler.

Bütün aile şokta eşim herkes şaşırmış durumda ben inananamıyorum nasıl böyle biley söylediğime herkes basiretin bağlanmış diyor

Yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler..
Yahu bilmedigin adama ne diye saçini emanet edersin. ne acelen vardi. kuaförler toplu greve mi basladi. Hey Allah'ım.

vermiş eline makasi kes demiş oda kesmis bu kadar.. büyü bunun neresinde simdi :KK20:

Yok artık daha neler ya :) ne büyüsü allah aşkına

:bilmem benim şahsi fikrim konu sahibesi bir anda depresyona mı girmişte bunu yapmış o zaman benim evime komşum gelse durduk yere ben bunu neden yapayım o zaman.

Canım keşke komşuya söylemeseydin komşu nerden biliyor ki
Saç kesmeyi o da neden öyle çok kesmiş anlamadım. Bi şey olmaz sıkma canını olan olmuş yine uzar saçların merak etme.

Kızlar büyü falan yok yahu :) depresyonda yok :) bir anlık gaflet le olan oldu ağzımdan çıkıverdi kes diye kadın da hars diye kesti sormadan göstermeden zaten ben bunu nasıl söyledim nasıl başıma geldi şaşkın ve üzgün olmamdan paylaştım ilk yazarken çok çok ağlıyordum

Daha önce de yazmıştım duştan çıkmıştım saçım ıslaktı komşum o arada geldi bende saçımı biraz kesermisin dedim nasıl dediğimi bilmiyorum hittim evin içinde deli gibi makas aradım eline verdim kadında cart diye kesti sonra kalan saçıma baktım içime bişi oturdu kadın zaten bir anda gitti bnde saçmaladığımı anlayınca ağlamaya başladım ne yaptığımı bilemedim normalde asla yapmam gece olunca çok sinirim bozuldu nete girdim kadınlar kulubünü biliyordum ğye oldum ve derdimi anlattım ilgilendiler saolsunlar ve sakinleştim. İlk defa başıma böyle bişey geliyor. Şimdi gidiyorum kuaföre ve tüm anlattıklarım tamamen gerçektir.

image.webp Birden makas vurulan saçım

Back
X