- Konu Sahibi Turkuazevim
ne büyüsü ne.yazısı allah aşkına.. milletin işi yokta saç mı kestirtcek..canım sana büyü yada yazı yapılmış olmasın bi baktırsan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne büyüsü ne.yazısı allah aşkına.. milletin işi yokta saç mı kestirtcek..canım sana büyü yada yazı yapılmış olmasın bi baktırsan.
ne büyüsü ne.yazısı allah aşkına.. milletin işi yokta saç mı kestirtcek..
Nesi garip ki bunun komsuya sacimi kes demissiniz o da kendine gore en uygun boyda kesmis, ben de sevmem oyle upuzun salkim sacak saclari, bazen goruyorum uclari kedi tuyune donmus ama kendisine gore nasil saglikli nasil bakimli saci var, verseler elime makasi ben de keser atarim yarisini![]()
Garipmiş. Uzar merak etme. Yalnız öyle bir yazmışsınız ki neredeyse makas kendiliğinden gelip saçınızı ortadan kesti zannettim.![]()
Hanfendi öyle bir yazmışsınız ki ben de kendiliğinden kesildi saçlarınız zannettim hatta bu konuları açmak yasak diye de belirtmeyi düşünmüştüm ki yorumları gördüm de anladım meseleyi :) alışacaksınızdır elbette, ben de uzun saçımdan vazgeçemem dersim bir gün esti kafama kestim saçlarımı, suratım açıldı vallahi şimdiye kadar kesmemekle hata etmişim siz de zamanla alışıp seversiniz buna kafayı takmayın :)
vermiş eline makasi kes demiş oda kesmis bu kadar.. büyü bunun neresinde simdib
i anda oldu demiş ne yaptıgını anlamamış bile okusana
b
i anda oldu demiş ne yaptıgını anlamamış bile okusana
Yahu bilmedigin adama ne diye saçini emanet edersin. ne acelen vardi. kuaförler toplu greve mi basladi. Hey Allah'ım.merhaba hanımlar,
Bir kaç saat önce yaşadım ve uyuyamıyorum..
Saçlarım çok uzun hiç boyasız doğal bir açık kumral rengi ve kestirmeyi hiç sevmem. Hep korkarım
Komşumuz 5 dk kapıdan uğradı saçımı keser misin dedim ve evin içinde deli gibi makas aradım bir anda saçım ucundan tutulup ortadan makas vuruldu ağzımı açıp bişey diyemedim bu saate kadar da ağladım şimdi gündüz olucak kuaföre gidicem düzelticekler.
Bütün aile şokta eşim herkes şaşırmış durumda ben inananamıyorum nasıl böyle biley söylediğime herkes basiretin bağlanmış diyor
Yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler..
vermiş eline makasi kes demiş oda kesmis bu kadar.. büyü bunun neresinde simdi![]()
Yok artık daha neler ya :) ne büyüsü allah aşkına