Sacma korkum off

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Slm kizlar kac gundur dislerim agriyor iki curuk var yarin disciye gidicem ama tanimadigim biri, ilk defa gidicem o disciye ve cok korkuyorum kendimi cahil gibi hissediyorum.. Beni rahatlatin offf icim daraldi ama dis agrisi cok zorr..

bende korkuyorum dişçiden dişim iyice çürümeye gidince giderim ... amann ne olucak canım yaaa çürük dişle gezmekten iyidir ... git git ....

bi iğne kısmı azıcık acıtıyo biliyosun, sonrası ooohhh uyuşuk uyuşuk rahat ediceksin ne güzel

Slm kizlar kac gundur dislerim agriyor iki curuk var yarin disciye gidicem ama tanimadigim biri, ilk defa gidicem o disciye ve cok korkuyorum kendimi cahil gibi hissediyorum.. Beni rahatlatin offf icim daraldi ama dis agrisi cok zorr..

kiyamam :) disci korkusu toplumun 90% inda bulunuyor maalesef... ve bu gayet normal!!
Icin rahat olsun, stres yapmanizin ve korkmanizin tek nedeni Doktorun ne yaptigini göremediginiz icin.
Tavsiyem Doktoruna ricada bulun, sana yaptigi her Adimi söylesin.
Mesela biz her Hastamiza korkusu olsun veya olmasin söyleriz mesela: simdi yavasca ignemizi vuruyoruz eger bi agri veya rahatsizlik hissederseniz sol elinizi kaldirin ve hemen birakacagimizi söylüyoruz bu aynisi dolgu icin acilan Delik dede gecerli.

Hastalari onlari anladigimizi ve onlara yardim etmek istedigimizi göstermeliyiz... eger Doktorunuzdan rica etseniz yapacaktir ve emin olun kendinizi daha Emin ellerde hisedeceksiniz ve agrimadigini fark edecesin :)

bende sizin gibi disciden cok korkuyordum..dislerim agrirdi ve o agriya dayanir ama yinede doktora gitmezdim.fakat baktim ki hersey kötüye gidiyor en sonunda gittim.son iki yilda 6 dis cektirdim.tam narkozla 6 sini birden,3 implantat ve 7 dolgu yaptirdim.simdide 7 dolgunun üzerine kaplama yapiliyor son ikisi kaldi..bu tedavim 2 senedir devam ediyor..3 ayda birde temizlettiriyorum..simdi düsünüyorumda keske zamaninda önlemini alsaydim..benden size tavsiye hemen gidin uyusturup cekiyorlar hicbirsey anlamicaksiniz..düsünüyorumda en kolayi dis cektirmek benim gibi sonra pisman olmayin..ama bu yaptirdiklarimin en güzel yani disciye giderken hic korkum kalmadi..cok basit gidin kurtulun acisini cekmeye degmez..gecmis olsun...

kiyamam :) disci korkusu toplumun 90% inda bulunuyor maalesef... ve bu gayet normal!!
Icin rahat olsun, stres yapmanizin ve korkmanizin tek nedeni Doktorun ne yaptigini göremediginiz icin.
Tavsiyem Doktoruna ricada bulun, sana yaptigi her Adimi söylesin.
Mesela biz her Hastamiza korkusu olsun veya olmasin söyleriz mesela: simdi yavasca ignemizi vuruyoruz eger bi agri veya rahatsizlik hissederseniz sol elinizi kaldirin ve hemen birakacagimizi söylüyoruz bu aynisi dolgu icin acilan Delik dede gecerli.

Hastalari onlari anladigimizi ve onlara yardim etmek istedigimizi göstermeliyiz... eger Doktorunuzdan rica etseniz yapacaktir ve emin olun kendinizi daha Emin ellerde hisedeceksiniz ve agrimadigini fark edecesin :)

kelebek özel mesajın mı yok ? :(

bende korkuyorum dişçiden en son ağrıyana kadar bekliyorum dişlerimi yaptırmaya başlamam gerek maalesef gidemiyorum cesaretimi toplayıp gitsem iyi olacak iğne beni korkutuyor o vurulduktan sonra rahat

bende çok korkarım taa ki çığlık attırcak bana o ağrı lanet olsn dicem anca ozaman giderim:1:

Ben de çok korkardım. Hala da korkuyorum.
Geçen yıl bi dişim ufalana ufalana kırıldı beni rahatsız etti, dilimi acıtıyordu dişçiye gitmek zorunda kaldım. Ve tam 5 dişe dolgu yaptırmak zorunda kaldım tedavim yaklaşık 2 ay sürdü. Bir azı dişim ölmüş hatta mikrop falan kapmış :( antibiyotik kullandım ona da dolgu yapıldı. En sonunda da bi güzel temizledi dişlerimi. 6. ayda gittim kontrole. Gayet beğendi iyi bakmışsın dedi. Neden? Çünkü akıllandım eskiden fırçalamazdım şimdi ise rahat edemiyorum fırçalamadan. Bugünlerde tekrar gidicem hem kontrole, hem temizletmeye. Sen de sakın geciktirme hemen git. İdam koltuğu gibi olsa da sağlık için çook önemli. Geçmiş olsun =)

öncelikle igne korkusu olabilir ama morfin allerjiniz yok ise bence dişinize igne vurdurun ve rahat rahat dişcide işini yapsın hatta korkusunu belirtin
ben gibi biraz yuksek dozajda vursun ki, tek rahatsız eden şey sizi matkabın vızıltısı olur. Bu duruma care yok ne yazıkki, belki ilerde lazerli matkap
cıkarsa olur.

Back
X