Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar kac gundur dislerim agriyor iki curuk var yarin disciye gidicem ama tanimadigim biri, ilk defa gidicem o disciye ve cok korkuyorum kendimi cahil gibi hissediyorum.. Beni rahatlatin offf icim daraldi ama dis agrisi cok zorr..
kiyamam :) disci korkusu toplumun 90% inda bulunuyor maalesef... ve bu gayet normal!!
Icin rahat olsun, stres yapmanizin ve korkmanizin tek nedeni Doktorun ne yaptigini göremediginiz icin.
Tavsiyem Doktoruna ricada bulun, sana yaptigi her Adimi söylesin.
Mesela biz her Hastamiza korkusu olsun veya olmasin söyleriz mesela: simdi yavasca ignemizi vuruyoruz eger bi agri veya rahatsizlik hissederseniz sol elinizi kaldirin ve hemen birakacagimizi söylüyoruz bu aynisi dolgu icin acilan Delik dede gecerli.
Hastalari onlari anladigimizi ve onlara yardim etmek istedigimizi göstermeliyiz... eger Doktorunuzdan rica etseniz yapacaktir ve emin olun kendinizi daha Emin ellerde hisedeceksiniz ve agrimadigini fark edecesin :)
kelebek özel mesajın mı yok ?![]()
canim, mesajini aldim. Özel mesajim daha maalesef yokama olucak az daha gayretle :) sen bana sorunu sor tabiiki... ben acilir acilmaz cevaplicam ok.
Slm kizlar kac gundur dislerim agriyor iki curuk var yarin disciye gidicem ama tanimadigim biri, ilk defa gidicem o disciye ve cok korkuyorum kendimi cahil gibi hissediyorum.. Beni rahatlatin offf icim daraldi ama dis agrisi cok zorr..