Saçma mı? Benim gibi düşünenler hatta yapanlar var mı?

kralicetaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
937
1.031
33
Merhabalar.Aklıma bir şey takıldı size fikrinizi sormak istiyorum. İstanbulda yaşadığım dönemlerde evin yakınlarında bir kuaför vardı.Ev arkadaşımla kızın eve gelmesini rica etmiştik gerektiği zaman eve gelir saç kesimi boya ağda filan eve gelir yapardı. Ama kızın eve gelmesi birazda bizim kurduğumuz dostlukla alakalıydı sanırım.Kız arkadaşım acayip çeneli hemen bağ kuran bi kızdı.2 kere kuaföre gitti 3.de sen bize gelsene kız hem işimizi halledersin hem çay kahve içeriz filan demiş.Kızda gelirdi yani.Yalnız o dönemin o rahatlığına ben biraz fazla alışmışım.Şimdi ağdaya şuna buna kuaföre gitmek o kadar zor o kadar kötü geliyorki.Hem hijyen açısından hem yol tepme açısından.Artık istanbulda yaşamıyorum Bursa'dayım.Acaba bulunduğum semtte gittiğim kuaförlere evimde hizmet almak istediğimi söylesem çok mu garip olur? Yada yok mu böyle eve gelip giderek hizmet veren kuaförler bulmak imkansızmı herşey arkadaşımın efsanevi çenesi vebağ kurmasıyla mı alakalıydı.Vallahi tükendim :( Talep etmek istiyorum ama durumun normalliği anormalliği kısmını pek idrak edemedim.Siz ne düşünüyorsunuz?

Aklıma kuaför anılarım geldi. Kuaför abla sağ olsun kiminki düz kiminki şekilsiz kim bakire kim değil anlatırdı, o günden beri gitmiyorum kuaförlere. Senelerce ona vereceğiniz parayla lazere gitseniz? Çok uygun artık.
dışardan bakıp nasıl anlıyormuş ki bakire olup olmadığını?

Aklıma kuaför anılarım geldi. Kuaför abla sağ olsun kiminki düz kiminki şekilsiz kim bakire kim değil anlatırdı, o günden beri gitmiyorum kuaförlere. Senelerce ona vereceğiniz parayla lazere gitseniz? Çok uygun artık.

Zamanında lazere gitmiştim bi süre tertemiz kullandım, sonra tekrar yeniledi.Bütün hevesim kaçtı.Sonra düzenli olarak ağda yaptırınca baya azaldı zaten 2 ayda bir ağda yaptırıyorum artık eskiden 15 güne çıkardı tüylerim.Ayrıca saç kesimi filan içinde eve gelse hiç fena olmazdı.Yani yok mu böyle bi ihtimal? Yokmu ayooooollll aaaaaaa :((((((((((

Vajinal genişliğe bakarak söylüyor sanırım. Onu sormadım. Ama tutturmuşluğu var, tanıdığım birini söylemişti şok olmuştum. Bazı kuaförler gerçekten tehlikeli :)

Zamanında lazere gitmiştim bi süre tertemiz kullandım, sonra tekrar yeniledi.Bütün hevesim kaçtı.Sonra düzenli olarak ağda yaptırınca baya azaldı zaten 2 ayda bir ağda yaptırıyorum artık eskiden 15 güne çıkardı tüylerim.Ayrıca saç kesimi filan içinde eve gelse hiç fena olmazdı.Yani yok mu böyle bi ihtimal? Yokmu ayooooollll aaaaaaa :KK43:(((((((((
gelirler ama ücret karşılığında

Bende öyle düşünüyorum zaten biraz daha fazla ücretlendirme yoluyla böyle bişey talep edersem garip karşılanmaz yani değil mi? Mutlaka vardır evine isteyen müşteriler.
vardır canım
hem de bir sürü
benim bir arkadaşım da çoluk çocuktan ötürü çıkamıyordu eve geliyordu ağdacısı

Ay içim kalktı yaa... Meslek ahlakı da yokmuş. :KK12:
Gerçekten hiç denk gelmediniz mi, abimin eşinin gittiği kuaförde de "ayy bu ne biçim kadın, orman gibi " diyerek anlatıyormuş müşterisini kuafördeki kadın çalışan. Korkunç bir şey bu. Tabi işini layığıyla yapan emektar kuaförlere sayfım sonsuz

Gerçekten hiç denk gelmediniz mi, abimin eşinin gittiği kuaförde de "ayy bu ne biçim kadın, orman gibi " diyerek anlatıyormuş müşterisini kuafördeki kadın çalışan. Korkunç bir şey bu. Tabi işini layığıyla yapan emektar kuaförlere sayfım sonsuz

Bende karşılaşmıştım öyle bir bayanla, benden önce biri çıktı ''ayyy 3 aydır temizlenmemiş gelmiş insan bari keser bu ne pislik ya içim kalktı Allah kahretsin'' diye başladı ağda bitene kadar konuştu.Ben şok.Ben çok bekletmediğim için her ne kadar bu açıdan bi korkum yoksada dedim bu konuşucak bişey bulur güven olmaz bidaha gitmedim kendisine o yüzden.Bazıları gerçekten inanılmaz ayarsız ve terbiyesiz ne konuştuklarını bilmiyorlar.

Kuaföre sık gitmem. Kıl-tüy işlerimi de hiç başkasına yaptırmadım o yüzden duymadım. Yine de tahmin ediyordum tabii ama en fazla şunun kılı seyrek bununki sık diyorlardır sanıyordum. Bekaret kontrolü fenaymış.

Kuaföre sık gitmem. Kıl-tüy işlerimi de hiç başkasına yaptırmadım o yüzden duymadım. Yine de tahmin ediyordum tabii ama en fazla şunun kılı seyrek bununki sık diyorlardır sanıyordum. Bekaret kontrolü fenaymış.

Bende bikere kendim yapmaya çalıştım, bikini bölgemi yara yaptım hatta ayıptır söylemesi resmen yaktım yani.Beceremediğimi anlayıncada bidaha denemedim.Kolumuda morartmıştım.Sıfır beceri.Bu yüzden resmen onlara mecburum :(((

Bende bikere kendim yapmaya çalıştım, bikini bölgemi yara yaptım hatta ayıptır söylemesi resmen yaktım yani.Beceremediğimi anlayıncada bidaha denemedim.Kolumuda morartmıştım.Sıfır beceri.Bu yüzden resmen onlara mecburum :KK43:((
İnşallah istediğiniz gibi olur :)

Gözüküyor. Yani böyle açıp da bakmak için çaba harcarsanız gözükme ihtimali var :D Ben videonun birinden öğrenmiştim zaten böyle bişeyin olabileceğini. Tabi kuaför açıp bakmış mı o da ayrı konu.

Gözüküyor. Yani böyle açıp da bakmak için çaba harcarsanız gözükme ihtimali var :KK70: Ben videonun birinden öğrenmiştim zaten böyle bişeyin olabileceğini. Tabi kuaför açıp bakmış mı o da ayrı konu.
artık aradaki tüyleri almak için geriyor mu napıyorsa

Back
X