ayşe, kuzeniyle olan samimiyetine güvenerek ondan kendince bir yardım istemiş.. tabi ki saçma bir istek.. ayrıca çok çocukça...
sevgilin de ayşe'ye değer verdiği için kırılmasın üzülmesin diye "yapamam" diyememiş...
büyütme bu kadar.. ayşe'nin densizliği işte:))))
ama sevgilin mesaj filan atmasın tabiii... ayrıca fatma ne kadar kötü de olsa, kimse böyle işletilmeyi haketmez.. yazık günah
sevgilin kuzeniyle konuşsun, çok çocukça birşey olduğunu,yapmıyacağını..
daha sonra bu işin başına dert açabileceğini söylesin..
ayşeye takınacağın tavrı bilrmiyorum..
ayıp etmıs ayşe valla bır daha boyle yapma dıye konus bence
Enteresan bir durum. Ama ben olsam gider ayseye derdim sen ne yapmaya calisiyorsun diye.
Konu her ne olursa olsun, benim varligimi bile bile benim sevdigim bir insana boyle bir istekte bulunmasi cok sacma.
Hele ki konudan haberdar olmayarak, gayet dogal sevgilini suclayabilecegin bir durum varken.
Benzer bir durum ben yasadim, ben nisanlima guven anlaminda tamim, fakat bir gun onun uydurmaca facebook profili kullanan bir arkadasi, kiz ismiyle bir yorumda bulunmus gayet lakayit. Ilk bir gordum, zaten kim ve ne oldugunu bildigim icin guldum gectim. Ama dogum gunundede ayni sekilde yazilari gorunce, nisanlima uygun bir dille durumu anlattim, ben ne oldugunu biliyorum ama etraftaki insanlar bunu bilmez. Benim kuzenimden tut, diger bir cok akrabalarima kadar senin facete mevcut, simdi baska biri gorse bunu benim icin endiselenir senin de guvenin zedelenir. Uyar arkadasini boyle tuhaf sakalarindan vazgecsin, seni beni zedeler baska da birsey olmaz diye.
Farkli bir durum, ama senin sevgilin sana guven vermek istiyorsa, hayir diyecegi noktayi bilmeli ve ayni zamanda hem hayir demis madem niye listesinde o kisi var?
Eger birsey yaptim diyorsa veya yapmadim diyorsa senin kafanda soru isareti birakmamasi gerek.
Hayirlisi olsun, insallah bir daha boyle bir durumda kalmaniza musade etmez. Fakat sen de fazla fevri davranmadan durumun kotu noktasini gormesini saglayarak ona yaklas ki, senin de dedigin gibi hakli iken haksiz duruma dusme... Ama bende senin yerinde olsam kizar ve sinirlenirdim....
canım ayşeyle usulünce konuşman gerekiyor bu durumda yazdıklarını aynen onada söyle sevgilim senin dediğini yapsaydı ve ben numara yerine mesaj yakalamış olsaydım şu anda biz ayrıydık gibilerindensevgilininde gözünü korkut sen çocuk değilsin böyle bir durumla karşılaştığında tepkini koy ki kimse senden böyle bişey isteme cürretinde bulunmasın de
kesinlikle çok haklısın biz biliyoruz ama etraftakiler bilmiyor ne yanlış anlaşılmalar doğar bundan haklıda olarak..
işte sorunun büyük bölümü hayır diyemediğinden kaynaklanıyor.tek o kişiye değil hiç kimseye hayır diyemiyor kimseyi kıramam ben diyor.kuzeni kaydettirmiş numarayı.ben hergün rehberime mi bakıyorum orda olup olmadığını göreyim diyor.gerçekten öyle sürekli konuştuğu ben, kardeşi ve bir arkadaşı var zaten.telefonla da çok ilgilenmiyor bide.ama gerçekten soru işaretleri oluştu kafamda rahatlatmadı da beni yeteri kadar.ama şimdi kuzeniyle konuşcağını, huzurumuzun bozulduğunu söyliceğini söyledi bana.
inşallah olmaz bir daha.çok teşekkür ederim..
kesinlikle çok haklısın biz biliyoruz ama etraftakiler bilmiyor ne yanlış anlaşılmalar doğar bundan haklıda olarak..
işte sorunun büyük bölümü hayır diyemediğinden kaynaklanıyor.tek o kişiye değil hiç kimseye hayır diyemiyor kimseyi kıramam ben diyor.kuzeni kaydettirmiş numarayı.ben hergün rehberime mi bakıyorum orda olup olmadığını göreyim diyor.gerçekten öyle sürekli konuştuğu ben, kardeşi ve bir arkadaşı var zaten.telefonla da çok ilgilenmiyor bide.ama gerçekten soru işaretleri oluştu kafamda rahatlatmadı da beni yeteri kadar.ama şimdi kuzeniyle konuşcağını, huzurumuzun bozulduğunu söyliceğini söyledi bana.
inşallah olmaz bir daha.çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?