- 9 Eylül 2020
- 83
- 45
- 3
- Konu Sahibi ladyisherry
güne nasıl başladım ve eksi sıfır moralle bitiriyorum neredeyse.. sabah duş alırken küvette oturma yerleri var ya hani oraya duş jelimi koymuştum her neyse ayakta yıkanırken orada olduğunu fark etmeden dank diye oturdum tam oturmadım ama ama ucu sivrimsiydi fakat ince değildi canımı yaktı yani tam içine girdi diyemem kalktım sonra baya korktum 
hemen peçeteyle sildim her yerimi ama güvenmedim iki üç kere daha sildim bir şey var mı yok mu diye ama yoktu sonra duş aldım havluya sarıldım yatağıma uzandım neyse sonra kalktım ve çarşafta çok küçük minicik bi leke gördüm ( yıkandımda aslıdna o kadar) bu lekeyi hiç görmedim gözüme çarpmadı çünkü tam yastığımın hemen dibindeydi yani ve eski mi yeni mi anlamadım daha önce adet oldugumda değmiştir belki ama hiçte gözüme çarpmamıştı aşırı korktum havluyu çoktan makineye attıgım ıcın anlayamadım ama kahverengi bi şeydi carsaftaki neyse sonuç olarak böyle bir şey yaşadım ve zarımın böyle yırtılıcak olması beni üzdü baya yani yırtılıp yırtılmadığından eminde değilim sonra yine sildim peçeteye hiçbir şey yoktu allahım böyle şeyler de başıma gelir yani bi bu eksikti sizce bu mümkün mü yani özür dilerim ama popomun arasına girdi sanki üf anneme sordum da kadın içine girmediyse bir şey olmaz dedi ama aklınada kurt düşürmeyeyim sizce ?