- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Yazdım ya yukarıya hanımefendi , kız almış giyiyormuş getirmeyi unutmuşum aaa diyormuş, bunu görmeden basmışsınız eksiyi neden atılsın satılsın giyiyormuşYetkili amirin emriyle atılmışta olabilir. Diğer arkadaşlarınız neden sizin ceketinizi alsın ?
Kızlar son durumu yazmak istedim,
Arkadaşıma sordurdum, dedim ki rica etsem diğerlerine sorar mısın acaba , herkes bende değil bende değil demiş. En sonunda tuttum müdüre mesaj attım ceketim vardı ofiste almaya geleceğim diye. O da kontrol ediyor ve ceketin orada olmadığını söylüyor arkadaşlara diyorum ya orayı sadece 4 kişi kullanıyor ki birinden adım gibi eminim güvenilir insandır, diğer üçü ise; biriyle bedenlerimiz farklı, diğeri de yapacak birisi asla değil. öteki yalanını yakaladığım dediğim kız, en son gelmiş ofise demiş ki aa evet ceket bende yaaaa, ben giymiştim dee getirmeyi unutmuşum yaaaa… neyse bir şey demiyorum. Döndü eşyam sonuçta ama nasıl giyersin ya sana ait olmayan bir şeyi ya çok öfkelendim ve diğer arkadaşım da ondan şüphelenmişti… neyse mübarek gün şükür…