• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sacma sapan seyleeerrrrr

Nekoysambilemedimki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
30
24
3
32
Oncelikle herkese iyi gunler diliyorum. Derdimi burdaki konularla kiyaslayacak olursak cevz kabugnu dahi doldurmaz kadinlarkulubunun akilli hanimlarindn yardima ihtiyacm var.

Yengelerim ve teyzelerim dun kuzenime ev gormeye gittiler haliyle benide cagirdilar. Esimin tuhafina gitmis olacakki sert tepkiler verdi. 'Senin yaslalrn arasinda ne isin var, sen evlisin bir kere seni neden cagiriyorlar vs'. Kayinvalidemle birlikte kahvalti yapiyorduk o sirada oda 'ne var bunda dedi gayt normal 'sendemi gitmek istiyorsun veya nekoysambilemedimki ile birliktemi gitmek istiyorsun' dedi. Esimde hayir ne ism var benm orda bu kiz evli niye cagriyorlar gideckse kendi kafasinda birileriyle gitsin fln dedi'. Bende tamam canim gitmem senimi kiracam dedim. Neyse oglen vakti Yengemlere gitmistik ve annem aradi o sirada 'niye gelmiyosun hic aile toplantilarmiza teyzlern yzunu gormeyckmi vs vs' yengemde ayip olur niye gelmiyosn feln dedi. Ve ben boyle syler oldugn vakit cokk daraliyorummm esimle ailem arasinda kaliyorum. Ailemi gecistirmekten artik gercekten biktim usandimm.

O sirada annem tekrar aradi cevp vermedm telefnomu sessize almistim. eve donuste 'neden acmiyosn telefonu belki onemli birsy olmustur' dedi bende o anli gerginligimle snirli bi sekilde 'ya aksam niye gelmiyosun diye soracak tekrar niye acayim' dedim Esim bak gitmek istiyorsan birakiym seni dedi ve ben tum gun gayet keyifliydim. Yok efendim sen bana sinirni yansitiyosun gidemiyosun diye bana tavir yapiyosun felanda filanda. Zerre kadr boyle birsy yok ben takilmadm bile.

Sirf ailemle esm arasnda kaliyorum diye geriliyorum. Sonra neden gitmek istemiyorsun diye sordu bende 'hevesim kalmadi artik dedim' simdi hevesin kalmadi diye gitmeyecekmisn' dedi. Konusmadi benimle butn gun. Gununu zehir etmisim, icine etmisim keyfine etmisim hic huzur vermiyormusum

Aaayy boyle sacma bir konu olamaz ya Boyle seylerin hakkinda tartismamiz bile bana okadarr abess geliyorkii daha fazla yazasim gelmiyor yani tartisilacak bir konumu bu hanimlar?. Esimin diktator huyu beni gercektn cok yoruyor artik. Nerede yanlis yapiyorum? Siz olsaniz ne yapardiniz?

Istiyorsaniz gidersiniz? Kotu bi yere mi gidiyorsunuz? Kotu bi olay mi yapiyorsunuz da mudahele ediyor?
Onlar sizin akrabaniz

aileniz sürekli bir yere çağırıyorsa adam bunalmıştır belki. belki hafta sonunu sizinle geçirmek istiyordur.

annenizin tekrar tekrar araması falan bilemedim ya ben ailenizi hatalı buldum eşinizi değil.

bir kere arar söylenir tamam da belki bu çocukların kendine ait planı var.

hem ev görmek ne ya puff :/ eşimle gezmeyi tercih ederim.

Ne varki ev görmeye evliler gidemezmi. Bence kocanin her dedigini yapmaktan adam neye saracagını nasıl huzur bozacagini şaşırmış. Baştan agız vermesen arada kalmaların olmazdi. Ayrica demişsinki bu konu çok sacma oldu bilakis cok onemli bir konu esin nasil senin tarafina gitmene kadin toplantilarina karisir.

Eşinizin içine kv kaçmış.
Ona ne allasen sanki kötü bir yere gideceksin?? Çok yüz vermişsin astarını istiyor bence. Karışmanın da bir sınırı vardır bu ne

Bizde kaynana esim zaten

aileniz sürekli bir yere çağırıyorsa adam bunalmıştır belki. belki hafta sonunu sizinle geçirmek istiyordur.

annenizin tekrar tekrar araması falan bilemedim ya ben ailenizi hatalı buldum eşinizi değil.

bir kere arar söylenir tamam da belki bu çocukların kendine ait planı var.

hem ev görmek ne ya puff :/ eşimle gezmeyi tercih ederim.

Iki yildir evliyim ve ailemin hicbir davetiyesine gitmedim bugune kadar. Erkek kardesimin dogumgunune gittim, ailemle iki saat dahi vakit gecirmeden beni almaya geldi. Aler acele pastayi kestik hatta.

Iki haftada bazen uc haftada bir annemleri ziyarete giderim ayrica. Asla esimi bu konuda sikmamda

Nerede mi yanlış yapıyorsunuz?

Göremiyor musunuz gerçekten?

Inaninki nasil davrancgimi bilmiyorum

evli olunca niye gidilmiyormuş anlamadım ..
kv niz yandan destek çıkmış siz tutmuş seni mi kırcam demişsiniz.. siz teyzelerinizle görüşünce kırılıyor mu bu adam ?
adam istiyorsan bırakayım demiş evet istiyorum demek bu kadar zor mu ?

Evet gitmek istiyorum diyebilirim ama sonrasi laf sokmalar tavir yapmalar. Cekilecek gibi degil. Birde hevesim kalmadi dedikten sonra zaten orda isin yok dedi. Kayinvalidemde ustelemedi zaten. Esim annesi adina bile kararlar alan biri. Huylu huyundan vazgecmez diye kabullenip oturmammi lagzim. Yoksa bu davranislarni vazgecirmemmi gerekiyor bilemiyorum

Esinize deyin ki yaslilarla kahvalti ediyorum da yaslilarla oturmaya mi gidemiycem deyin. Kendi annesi olunca sıkıntı yok sizin anneniz olunca sacma sapan konusmus

Hahahah cokk guldumm allahta sizi guldursun, birdahaki sefere allkmda bulunsun

Ne varki ev görmeye evliler gidemezmi. Bence kocanin her dedigini yapmaktan adam neye saracagını nasıl huzur bozacagini şaşırmış. Baştan agız vermesen arada kalmaların olmazdi. Ayrica demişsinki bu konu çok sacma oldu bilakis cok onemli bir konu esin nasil senin tarafina gitmene kadin toplantilarina karisir.

Bende anlamiyorum, nasil bir dusunceye sahip

Ev gormeye asil evlileri cagiriyorlar, anlar fikir verir diye.

Teyzelerim falan kuzenime gidiyor diyorsunuz. Ne demek yaslilarla ne isin var, birinci derece ailen hepsi.

Seni mi kiricam diye adami tepenize cikartin, sonra da ailemle esim arasinda denge kuramiyorum.... Adamligini bilsin otursun, her ota moka karismasin sayilmak istiyorsa. Siz de bu kadar kendi kararinizi almaktan aciz olmayin.

Tamamen saçmalık.
Yaşlılarsa ne olmuş, yaşları bizden büyük diye evlenince teyze yenge hala gibi büyüklerle görüşmeyecek miyiz? Elin kadınları mı bunlar sanki..

Eşiniz saçmalıyor ve ipleri onun eline bu şekilde verirseniz daha çook kalırsınız arada.

Sonra da git diye baskı yapmış paşa hazretleri, çocukluk bu. Keyfine göre mi hareket edeceksiniz. Önce kırmış sonra da sıvamış bence.

Konuşun ve bu konulara karışmamasını isteyin.

Ev gormeye asil evlileri cagiriyorlar, anlar fikir verir diye.

Teyzelerim falan kuzenime gidiyor diyorsunuz. Ne demek yaslilarla ne isin var, birinci derece ailen hepsi.

Seni mi kiricam diye adami tepenize cikartin, sonra da ailemle esim arasinda denge kuramiyorum.... Adamligini bilsin otursun, her ota moka karismasin sayilmak istiyorsa. Siz de bu kadar kendi kararinizi almaktan aciz olmayin.

Tamamen saçmalık.
Yaşlılarsa ne olmuş, yaşları bizden büyük diye evlenince teyze yenge hala gibi büyüklerle görüşmeyecek miyiz? Elin kadınları mı bunlar sanki..

Eşiniz saçmalıyor ve ipleri onun eline bu şekilde verirseniz daha çook kalırsınız arada.

Sonra da git diye baskı yapmış paşa hazretleri, çocukluk bu. Keyfine göre mi hareket edeceksiniz. Önce kırmış sonra da sıvamış bence.

Konuşun ve bu konulara karışmamasını isteyin.

Sorun burda benim nasil davranmam gerektigini bilmemem. Daha once konustum bu konuyu tepkisni aynen soyleydi 'tamam nekoysambilemedmki, bundan sonra herkes kafasina gore takilsin. Bekarlar gibi sen ayri takil ben ayri takiliyim. Hatta sen ne yap biliyormusin annenlerin evine geri don bence. Kimseye hesap vermek zorunda kalmazsin. sen anlayacan daha dur sen anlayacan. Gorecen sen gorecen. Sana verdigim degere yazik verdigim emege yazik'

Kiro kiro cevaplarrr. Kayinvalidemde amaan ne dinliyosunki onu nereye istiyorsan git diyor. Biz medeni insanlar degilmiyiz konusup anlasmak istiyorum. Cocuk egitir gibi esimi egitmk zorundamiyim. Nasil bir yol izlemeliym. Gercektn yardima ihtiyacim var. Kayinvalidemlemi konussam yoksa hanimlar?

Sorun burda benim nasil davranmam gerektigini bilmemem. Daha once konustum bu konuyu tepkisni aynen soyleydi 'tamam nekoysambilemedmki, bundan sonra herkes kafasina gore takilsin. Bekarlar gibi sen ayri takil ben ayri takiliyim. Hatta sen ne yap biliyormusin annenlerin evine geri don bence. Kimseye hesap vermek zorunda kalmazsin. sen anlayacan daha dur sen anlayacan. Gorecen sen gorecen. Sana verdigim degere yazik verdigim emege yazik'

Kiro kiro cevaplarrr. Kayinvalidemde amaan ne dinliyosunki onu nereye istiyorsan git diyor. Biz medeni insanlar degilmiyiz konusup anlasmak istiyorum. Cocuk egitir gibi esimi egitmk zorundamiyim. Nasil bir yol izlemeliym. Gercektn yardima ihtiyacim var. Kayinvalidemlemi konussam yoksa hanimlar?
Adam resmen seni sindirme cabasinda. Tehditle istedigi kivama getirecek, her dedigine sorgusuz itaat edeceksin.
Blofunu gor! Beni bir yere gonderemezsin de. Kendi gitsin cok istiyorsa. Evlendiniz diye bir birey oldugunuz gercegi degismez, tabii ki ozel alaniniz olacak. Ailenizden vazgecmiyeceksiniz. O her isiniz ciktiginda mizmizlik yapacak, kavga cikaracaksa, ne zikkimin pekinde takilmak istiyorsa, takilsin yalniz.

Back
X