- Konu Sahibi Nekoysambilemedimki
Sen bu adama katlanaraj hayatını söndürüyosun resmen. Katlanılır şeyler değil anlattıkların ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimin egitm seviyesi benimkinden yuksektir sergiledigi tavira bakarmisiniz? Statu, meslek oturmus karekteri malesef etkilemiyor.
Psikologa da izin yok malesef.iyi düşün değerlendir.eşinden psikologa gitmesini iste.ya da beraber terapiste gidin.bu tavırların normal olmadığını birileri ona anlatmalı.
ben o kadar kendiyle barışık,içi geniş,mutlu bir insandım ki.inan sinir hastası olmak üzereyim.hiç bir şeye tahammülüm kalmadı.herkesi ve herşeyi eleştirir kimseyi beğenmez.bütün enerjimi vakumluyor.
baktın adam olmaya niyeti yok.yol yakınken dön canım abla tabsiyesi.keşke zamanında ben de düzeleceğine inanmayıp kestirip atabilseydim bişeyleri.
izin yok neden konu sahibinin gözü açılmasın.kompleksli tipler bunlar adam olmazlar
Psikologa da izin yok malesef.
kaç yaşındasın
Nasıl ya ailenle vakit geçirmek toplanmak için ondan izin mi alıcaksın
Eşinin verdiği tepki anormalinde üstünde. Ne demek bu kız evli niye çağırıyolar.
Söylycek bişey bulamıyorum
Iyi de kv bile eşinin dediğinin saçma olduğunu kendi başka gün seninle gelmeyecekse senin de şimdi gitmen gerektiğini söylemiş
Annen doğru söylüyor deyip kendinizi savunmazsanız Kv ne yapsın eşin ne yapsın
Bu sizin hayatınız siz sahip çıkmalısınız
Kavga eder der pasif durursanız evlisin seni neden çağırıyorlar der adam
Evliyim de burası cezaevi değil dışarı çıkmak serbest deseniz olacak bitecek aslında
Bi insan bütün kontrolünü başka bi insana nasıl bırakabilir ya, sen yoksun yani, onun izin verdiği kadar varsın. İnsan bunu kendine nasıl yedirebilir. Kimse benim hayatımda benden üstün olamaz. Ciddi çatışırım. İlişki içinde herşeyin bi seviyesi olmalı. Kimse kimsenin malı değilki.
Sende bunlara izin verdiğin için normal değilsin farkındasın dimi, bu çok kötü bişey bence .