• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sacma sapan seyleeerrrrr

Esimin egitm seviyesi benimkinden yuksektir sergiledigi tavira bakarmisiniz? Statu, meslek oturmus karekteri malesef etkilemiyor.

İyi de eşiniz hayatından memnun. Burda mutsuz ve malesef ezik durumda olan sizsiniz. Hayatının kontrolünü eline alması gereken sizsiniz. Eşinizin hareketlerini tabii tasvip etmiyorum ama buraya zor durumda konu açan eşiniz değil o yüzden ben size söylüyorum.

iyi düşün değerlendir.eşinden psikologa gitmesini iste.ya da beraber terapiste gidin.bu tavırların normal olmadığını birileri ona anlatmalı.
ben o kadar kendiyle barışık,içi geniş,mutlu bir insandım ki.inan sinir hastası olmak üzereyim.hiç bir şeye tahammülüm kalmadı.herkesi ve herşeyi eleştirir kimseyi beğenmez.bütün enerjimi vakumluyor.
baktın adam olmaya niyeti yok.yol yakınken dön canım abla tavsiyesi.keşke zamanında ben de düzeleceğine inanmayıp kestirip atabilseydim bişeyleri.

iyi düşün değerlendir.eşinden psikologa gitmesini iste.ya da beraber terapiste gidin.bu tavırların normal olmadığını birileri ona anlatmalı.
ben o kadar kendiyle barışık,içi geniş,mutlu bir insandım ki.inan sinir hastası olmak üzereyim.hiç bir şeye tahammülüm kalmadı.herkesi ve herşeyi eleştirir kimseyi beğenmez.bütün enerjimi vakumluyor.
baktın adam olmaya niyeti yok.yol yakınken dön canım abla tabsiyesi.keşke zamanında ben de düzeleceğine inanmayıp kestirip atabilseydim bişeyleri.
Psikologa da izin yok malesef.

Nasıl ya ailenle vakit geçirmek toplanmak için ondan izin mi alıcaksın
Eşinin verdiği tepki anormalinde üstünde. Ne demek bu kız evli niye çağırıyolar.
Söylycek bişey bulamıyorum

Iyi de kv bile eşinin dediğinin saçma olduğunu kendi başka gün seninle gelmeyecekse senin de şimdi gitmen gerektiğini söylemiş

Annen doğru söylüyor deyip kendinizi savunmazsanız Kv ne yapsın eşin ne yapsın

Bu sizin hayatınız siz sahip çıkmalısınız

Kavga eder der pasif durursanız evlisin seni neden çağırıyorlar der adam

Evliyim de burası cezaevi değil dışarı çıkmak serbest deseniz olacak bitecek aslında

Bi insan bütün kontrolünü başka bi insana nasıl bırakabilir ya, sen yoksun yani, onun izin verdiği kadar varsın. İnsan bunu kendine nasıl yedirebilir. Kimse benim hayatımda benden üstün olamaz. Ciddi çatışırım. İlişki içinde herşeyin bi seviyesi olmalı. Kimse kimsenin malı değilki.

Sende bunlara izin verdiğin için normal değilsin farkındasın dimi, bu çok kötü bişey bence .

kaç yaşındasın

22 esim 27

Nasıl ya ailenle vakit geçirmek toplanmak için ondan izin mi alıcaksın
Eşinin verdiği tepki anormalinde üstünde. Ne demek bu kız evli niye çağırıyolar.
Söylycek bişey bulamıyorum

Iyi de kv bile eşinin dediğinin saçma olduğunu kendi başka gün seninle gelmeyecekse senin de şimdi gitmen gerektiğini söylemiş

Annen doğru söylüyor deyip kendinizi savunmazsanız Kv ne yapsın eşin ne yapsın

Bu sizin hayatınız siz sahip çıkmalısınız

Kavga eder der pasif durursanız evlisin seni neden çağırıyorlar der adam

Evliyim de burası cezaevi değil dışarı çıkmak serbest deseniz olacak bitecek aslında

Bi insan bütün kontrolünü başka bi insana nasıl bırakabilir ya, sen yoksun yani, onun izin verdiği kadar varsın. İnsan bunu kendine nasıl yedirebilir. Kimse benim hayatımda benden üstün olamaz. Ciddi çatışırım. İlişki içinde herşeyin bi seviyesi olmalı. Kimse kimsenin malı değilki.

Sende bunlara izin verdiğin için normal değilsin farkındasın dimi, bu çok kötü bişey bence .

Evet farkindayim ve ayakta dimdik duran kadinlara cok ozeniyorum. Birazda yetistirlme ile ilgiside var galiiba. Ben annemin babaminda sozunden asla cikamazdim. Simdi ise ezik gibi esimin lafni dinliyorum. Korkuyormuyum esimden? Hayir. Sadece huzursulugu sevmiyorum ve esim herzaman uste cikan biri. Nasil oluyor bilmiyorum ama nezaman tartissak hakli oldugm haksiz konuma dusuyorum. Kendimi ifade edemiyorum, hakkimi savunamiyorum. Bu sepeblerdn dolayi psikolaga gitmek istiyorum zaten. Kisiligimn iyi olmadignn farkindayim.

Eslerinze ttavrinizi nasl koyuyorsunz ogrenmek istiyorum. O gun hayir ben gidiyorum diyip cikmammi gerekiyodu. Ya sonrasi?

iyi de kv ye de yazık yani

kadın seni desteklemiş

sonrası diyorsun ya

hiçbir şey olmamış gibi gelecektin eve

eşin kavga edecekse kendi kendine edecekti

dözmez sövmez ise küssün dursun

bak aynı evde kv desteği almak zordur

seninki sana destek ama sen hala eşinin sözünü dinliyorsun

daha doğrusu bunu da kabul etmiyorsun da mecburen uyyorsun

ya onun gibi düşünecek ya da düşündüğün gibi davranacaksın

daha 22 yaşındasın önünde uzun yıllar var

evli oldun diye köle olmadın ki