Saçma sapan

nazck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
59
25
3
36
Hanımlar son konumu okur musunuz rica ederim..
Dün iftar için yemek hazırladım. Eşim ben tost yapıcam yemem yemeğinden dedi. Çok sinirlendim. Ben zaten annemlerede bosanacagimiza da söyledim dedi eşim. Hayır inanmıyorum sana dedim. İstersen anneme sor dedi tamam dedim aradım eşime tuttum telefonu kadın şok tabi. Niye siz böyle yapıyorsunuz falan filan baya kızdı. Sen madem ctesi gelmek istiyordun beni arayacaktin dedi bende dedim ki yanlış anlarsın diye dedim. Bide sevgili oğlun trip atardj bana dedim. Konuşurken kpeder geldi kV nin yanına o da duydu. Oğlun benim sözümü dinlemiyor dedim kV ye. İp mi takalım boynuna dedi dinler dedi. Hevesi vardir onunda erken gelmekte ilgili dedi. Bende dedim ki benim ailemle daha sabahtan aksama vakit gecirmedik. Ben oraya gelmek istemesem hiç gelmem ctesi gidelim pazar dönelim dedim. Tamam kızım tamam biz annenlerle ne planlr yapıyordk siz orda ne naneler karistirmisnzz. Bundan sonra gelmeyin annede demeyin bilmem ne bişeyler dedi. Anne Benim senle ilgili sorunum yok bu hafta dinlenmek istiyordum dedim. Bariscaz dedim. Suçlu ben oldum sanki. İftarida iptal ediyorum dedi kV. Ben de eşime niye iptal ediyorsunuz ki ben size iptal edin mi dedim. Bakalim salida bizimkilere gidicez iftara.
Neyse şimdi eşimle barıştık ama kV kpederle konusmaadk daha. Şimdi ben ne yapayım :( cumadan gidip pazar oglene kadar durayim mi yoksa.. cumartesi gidip pazar donelim mi

Esinizle olan sorunlarinizi niye ücüncü sahislara yansitiyorsunuz..
Annesine telefonu vermek vs sacma geldi..kücük cogugu sikayet eder gibi..
Yani sonucun böyle olmasi normal. Siz elbet barisirsiniz ama ücüncü kisiler hele aileler hemen affetmez..

Eşinizi sevmeyi bi yana bırakıp kv kpeder ile bir ilişkiye kafa yormaktan vazgeçin bence.

Bu arada eski konunuza bakarken yengeç burcu olduğunuzu gördüm ben de yengeçim :)

Şöyle ki fevri hareketlerimiz çoktur bizim, eşinize bağırmak yerine sakince konuşmayı suyuna gitmeyi deneyin derim ben.

işte böyle siz barışırsınız ama onlar asla unutmaz..
aranızdaki sorunu kendi kendinize halledemeyip hakeme ihtiyaç duyduğunuz sürece aileler daha çok kırılır size..

Çok laçkalaşmış ilişkileriniz var ailece. Bence önce bunu düzeltmeye çalışın.

Bi daha Kv filan aramayın ...
cuma veya cumartesi bi gün için bu kadar tartışmaya değmez ..
eşim beni dinlemiyo filan da Demeyin ! Kv ler gelinlerin tarafında ne Zaman olmuş ki ,bi de oğluna gelinin sözünü dinle desin.. tam aksine hoşuna gider senin sözünü dinlememesi

Back
X