- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Öyle havadan sudan hani alaycı filan değil yaniNe yazdiniz?
Hay Allah razı olsun duymak istediğim söz buymuş meğerAmaaan boşverin bu ara herkesin aklı karışık takılmaya değmez bence ☺
Tr meali...Ne yazdiniz?
Herkes bu ara sıkıntılı galiba...Tr meali...
Konu sahibi 1 nisan diye saka yapmış whatsapptan tutmamış (malum corona var hayat felc) geri kalanı bende anlamadım Reis ..
Ahaha ay kız sevdim seniYa demekki sorun bende degilmiş. Bugün ben de hayatımda olmadıgım kadar rezil oldum. Allahtan dedim korona var da milletle yüz yüze gelmeyecez. Şu an başımı kuma gömmüş vaziyetteyim gibi hatta hiç dogmamışım da olmamışım gibi davranıyorum. Hatta gittim grubu sessize aldımmümkünse uzun süre kimseyi göresim yok. Valla gittim bir de kafamı dagıtır diye açtım YouTubeden 'Acemi Cadı' yı onu izliyorum şimdi. Kafa bi milyon
Hemde nasılHerkes bu ara sıkıntılı galiba...
Aman bende anlamadım buarada hayatıda anlamış değilim zatenTr meali...
Konu sahibi 1 nisan diye saka yapmış whatsapptan tutmamış (malum corona var hayat felc) geri kalanı bende anlamadım Reis ..
Aman bende anlamadım buarada hayatıda anlamış değilim zaten
Yarın da duş almayı düşünüyorum. Bu sayede arınıp, rahatlayıp olayı tamamiyle unutmak gibi bir niyetim varAhaha ay kız sevdim seni
Aynen kafalar gidik.ama senin de az kalmış bebeğinin gelmesine.bebiş gelince darmadağın duman olayım deme sakın.Allah selametle kucağına aldırsın sanada inşaallahBoşver reis zaten karantinadayız kafalar gidik..
Reis nasip olursa bu ikinci, darma duman etmekten çok daha fazla meşgale ve düzen getirir benceAynen kafalar gidik.ama senin de az kalmış bebeğinin gelmesine.bebiş gelince darmadağın duman olayım deme sakın.Allah selametle kucağına aldırsın sanada inşaallah
Hadi bakalım inşaallah.az kalmış uyuyamıyondur artık ağırlaştıkça.kız profiline bakınca kendi gebeliğim geldi aklıma gün gün okurdum herşeyi nasıl heyacan varmıReis nasip olursa bu ikinci, darma duman etmekten çok daha fazla meşgale ve düzen getirir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?