Saçma Watsap diyaloğum...

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhaba kk üyeleri.şu coronavirüs çıktığından beri hayatımız altüst oldu.zaten çok sokağa çıkan biri değilim ancak gelecekle ilgili evim için bir takım planlarım vardı.lakin ne kötü önünü görememekki herhangi bir plan yenileme alma satma vs yapamıyorsunuz hatta elin internet satış mağazalarına bile varmıyor.güne ola devran döne diyorsun.ama evde de aynı şeyleri yap aynı şeylere bak insan sıkılıyor demi?normalde üstüne laf gelmeden konuşan biri değilimdir ama demekki okadar sıkılmışımki watsap gruplarına sarmışım bugün.velhasıl konuşmayıda unutmuşum demekki önce bir nisan şakası türünde yazılar paylaştım ağzıma yüzüme bulaştırdım neyse iyice rezil olmadan toparlamaya çalışayım dedim şakacı kuzenimin üzerinden espiriler yapim dedim o da bana karşılık verir paslaşır güleriz aman diğer üyeler de muhabbete dahil olur vakit geçer gibilerden...nerde ...ya onlar gününde değildi heralde...kendi kendime kuruntu ettim yanlışmı anlaşıldım acaba diye neyse moralim bozuldu bütün grupları sessizce alıp kendime meşgale bulmaya toplu ortamlarda sap gibi yazmama kararı aldım.ah bu virüs ne etti bizlere...

Şakaya göre değişir bu durum. Bugün olduğum bir grupta mesela gereksiz bir sözde şaka videosu atıldı ve tepki geldi. Yapılabilecek şaka vardır yapılamayacak şaka vardır, yeri zamanı vardır vs..
Siz de canınızı sıkmayın. İnsanlar gergin. Sıkmayın canınızı, belki film izlemek ya da başka şeyler yapmak iyi gelir..

Ya demekki sorun bende degilmiş. Bugün ben de hayatımda olmadıgım kadar rezil oldum. Allahtan dedim korona var da milletle yüz yüze gelmeyecez. Şu an başımı kuma gömmüş vaziyetteyim gibi hatta hiç dogmamışım da olmamışım gibi davranıyorum. Hatta gittim grubu sessize aldım mümkünse uzun süre kimseyi göresim yok. Valla gittim bir de kafamı dagıtır diye açtım YouTubeden 'Acemi Cadı' yı onu izliyorum şimdi. Kafa bi milyon

normaldir ya benimde evde esim bir seyi 4 5 kez tekrarliyor dinlerken bile anlamiyorum.
az once kuzenlerle ortak goruntulu arama yaptik konustuklari hic biseyi anlamadim sohbete bile dahil olamadim.
herkesin kafasi karisik muhtemelen benim gibi beyinleri sulanmistir sizinkilerinde

Ahaha ay kız sevdim seni

Reis nasip olursa bu ikinci, darma duman etmekten çok daha fazla meşgale ve düzen getirir bence
Hadi bakalım inşaallah.az kalmış uyuyamıyondur artık ağırlaştıkça.kız profiline bakınca kendi gebeliğim geldi aklıma gün gün okurdum herşeyi nasıl heyacan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…