- Konu Sahibi Miraclessss
Herkes delirdi, boşverin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bizimki akrabalar grubu ama gündelikte herkesin komik şeyler paylaştığı bişey yani.Öyle alakasız saçma bişey değildi paylaşımım (tabi bana göreAy spor grubumuzda bi kadın sürekli o gruba saçma sapan şeyler atıyor bi patlicam ama bakalım ama ne zaman spor grubunda ne alaka yani sizde alakasız birşey paylaşmadınız inş.![]()
Can sıkıntısı işte.ama evde yaşamı başaka şekillerde güzelleştirmek lazım.Normal bu günlerde böyle şeyler![]()
He valla kendime bir meşakat bulamazsam bende gidiyorum o gruba doğruHerkes delirdi, boşverin.
Şaka mahiyetleri ama kendim çaldım kendim oynadım gibi bişey yaşadım yani:)
Oh yalnız değilmişimAy bende şuan onu yapıyordum bütün gruplara yazdım yetmedi teker teker arkadaşlara yazdımbunlar hep sıkıntıdan
![]()
Haklısın napıyoruz ozaman kafamıza şapkadan tokadan başka bişey takmıyoruz demi.WhatsApp gruplarında fıkrasına gülünmeyen adam gibi olduğum için alıştım bensiz de takmayın o kadar çok
Oh yalnız değilmişim![]()
Ah işte benim gibi düşünen biriDün bana da whatsapptan 1 nisan şakası geldi güldüm walla. Bu aralar gülmeye ihtiyacımız var. Gruptakiler ayıp etmiş en azından bir emoji koyup geçebilirlerdi. Resmen yazdığınızı önemsememişler insan incinir tabiki.
İnanın ben de birine atayım aynı mesajı dedim ama atacak kimse bulamadım. Çünkü geçen komik bir görüntü yolladım 2 arkadaş da cvp yazmadıAh işte benim gibi düşünen biritabi herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil.ama egolari hemen gaza getiriyor insanı.önemli olan onu bastırabilmek bastım gitti be bacım
Aslında neyiz biz komedyenmi.gülseren ne gülmese ne.hiç atmamak lazım aslında sanırsam ama işte can sıkıntısı.iki lak lak dövelim hal hatır konuşulsun gibi bir başlangıç yapalım diyoruz milletin konuşması yazsası gelmiyor demekki.ben yazmayacağım kimseye onlar beni özleyipte yazanlar kadarİnanın ben de birine atayım aynı mesajı dedim ama atacak kimse bulamadım. Çünkü geçen komik bir görüntü yolladım 2 arkadaş da cvp yazmadı
En sevmediğim grup tipi beni alırlar ben geri çıkarımYa bizimki akrabalar grubu ama gündelikte herkesin komik şeyler paylaştığı bişey yani.Öyle alakasız saçma bişey değildi paylaşımım (tabi bana göre)ama ne bilim pek üstüne alıpda gülücükler emojisi filan paylaşanda olmadı ne bilim soğudum zaten gruptu watsaptı cart curt
Seni sayıp gruba aldılarsa çıkıpdurmakta ayıkaçıyor aslında hadi ayıpolmasın diye arada yazayım diyorsun o da böyle sap gibi kalıyorsun meydanda.olsun bakalım yazmayıveririz bizde.En sevmediğim grup tipi beni alırlar ben geri çıkarım![]()
Doğru didinAyy bu benim de başıma geldi bir kac kezama ne gorusunce hatirlandi ne baskasi suan hatirliyodur. Merak etmeyin simdiden unutmuslardir bile takmayin kafaniza. Kimsenin kendi derdinden baska biseyi dusundugu yok aslinda
![]()
![]()