- Konu Sahibi sincapistan
ne yapıcam bılmıyorum adamdan ses yok ... nasıl merak etmez benı hıç.... hıçbısey degılde. galıba unutulmak dokunuyo ınsana ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konunuzu okudum.Böyle birisiyle ve ailesiyle başedebilecek misiniz?Aramasın,sizde açın boşanma davasını aklı başına gelsin.Ararsada geri dönmeyi düşünür müsün bilmem ama iyi düşünün derim.
tabıkı cok zor, ama dedımya unutulmak tuhaf bısey
önceki konunu okumuştum ...çok kötü çok çirkin şeyler yaşamışsın ve eşin yanında olmamış hiç bir zaman,sen haksız bile olsan ne olursa olsun seni anne ve babasına karşı savunması gerekirdi,eğer haksızsan yalnız kaldığınızda bunu sana düzgünce dile getirmeliydi ama senin eşin ailesine karşı sessiz kalmış seni ezdirmiş... benimde kayınvalide ile sorunlarım var şu an görüşmüyorum konumu okursan anlarsın..bende nişanlımı deli gibi seviyorum uzun zamandır beraberiz başıma gelenler nişanımdan 2 hafta sonra oldu önceside var tabi,ama eğer yanımda olmasaydı beni savunmasaydı bu iş bitmişti... neyse uzatmayayım ama seni aramayan bi eşten hayır gelmez malesef bu kadar insan boşuna söylemiyor bunu
evet esının aılesıyle anlasamayan tek ınsan ben dııılım ama o aılesını tercıh ettı. ama arayıp ne yapmak ıstedıgınıde soylemıyo bosanalım falan dıe ve bende bu durumda napıcamı bılemıyorum ....
sincapistan kocandan ses cikmasini bekleme bence
gelse ne olacak
herseye yeniden mi baslayacaksin
zor görünüyor
hayat kisa canim ve hayat cok güzel
kendini düsün
hayır ama olumlu yada olumsuz hıcbısey solemedı ayrılmak ıstıyo heralde 1 ay oldu
ev hapsini,küfür yemeyi,hakaretlerimi özlediniz.:44:
varmı bi haber :44::44: