Saçmaladım mı?

ahsensima

Allah kuluna kâfi değil midir?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
143
121
103
29
Malumunuz KK'de aldatılma olayları her gün bir yenisi ekleniyor. Benim sevgilimde bulunduğum yerde üniversite okuyor şuan ailesinin yanında. Benim içime de kurt düştü ve yine ona sardım. Zaten ne zaman bir şey olsa oradan burada bir olay duysam ilişkimize yansıtıyorum.
Aradım ve dedim ki "Sen beni aldatıyorsun, öğrendim" adam şoka girdi tabi napsın ne saçmalıyorsun falan dedi. Yine herzaman ki terelelli hallerim. Bana dedi ki eğer ki başkasına gönlüm kayarsa bunu ilk duyacak sensin arkandan iş çeviremem, bana güvenmeyeceksen niye seviyorsun dedi.
Ben de diğer erkekler ne ki sen ne olasın hepiniz aynısınız diye kapattım. Bu tam olarak 25 dk önce oldu. Şimdide arıyorum açmıyor?
OF OF niye böyleyim bilmiyorum ama insanlrın olaylarından etkileniyorum çok fazla. Bir haber bile izlesem iki gün boyunca etkisinden çıkamayıp ağlıyorum. Annem sen izleme haberleri der devamlı..
Şimdi sizce fazla mı yüklendim ona? :/

Yok canım ne yüklenmesi ufak bi trip atmışsınız işte. O da niye böyle abarttıysa yani ne var "beni aldattın!" demekte. Her gün deniliyor bunlar artık durduk yere.

dertsiz başına dert açmayı seviyorsun herhalde. bu site seni bu kadar etkiliyorsa okuma bence yazanları. durduk yere aranızı açtın karşındakini gerdin.
2 gün sonra ne diycen şaka yaptım mı?
böyle yaparak sadece güven kaybedersin.

N'aptınız siz ya, ilahi...
Tamam ben de BDV'ye fazla takılıyorum ama, eşime hiç böyle bir şey söylemedim. En fazla "26. ayımızı kutlamadııııı" gibi konuları okuyorum.

Kaba bir tabir var affedersiniz, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek diye; düşürmeyin yani :KK66:
:/ Ne edek dilimi tutamıyorum hele bu konularsa bir de uzağımda yanımda değil ki... Ne yapıyor acaba oralarda falan diye düşündüm

aklıma ilk gelenleri yazsam kesin banlanırım.

ağır saçmalamışsınız. saçmalamak fiili hafif bile kalır.

umarım kısa zamanda adam sizden kurtulur.
:) Katılıyorum ben olsam bende kendim gibi birinden kurtulmk isterim. Adam yine iyi dayanıyor garibim

Yok canım ne yüklenmesi ufak bi trip atmışsınız işte. O da niye böyle abarttıysa yani ne var "beni aldattın!" demekte. Her gün deniliyor bunlar artık durduk yere.
Yaani yaani kesinlikle. hem aldatırlar yeri gelince hem de triplerimize kızarlar. Güven verselerdi böyle bir şey olmazdı. Tamam genelleştirmemek lazım da çokta güven bekelemesin bu konuda

Boyle yaparak kendine hayati yasanmaz yapmaya devam et
Karsindakinede cektir emi
Huyunu suyunu bilmiyon mu sevgilinin
Niye boyle bisey diyon ki
Cekilmezsin bnce

Boyle yaparak kendine hayati yasanmaz yapmaya devam et
Karsindakinede cektir emi
Huyunu suyunu bilmiyon mu sevgilinin
Niye boyle bisey diyon ki
Cekilmezsin bnce

Huyunu suyunu bilmezmiyim .... Yanımda bile kızlara baktığını gördüm. Tamam bende çok çekilmez ve kıskanç biri olabilirim ama o güveni kendisi vermesi lazım...

Yaani yaani kesinlikle. hem aldatırlar yeri gelince hem de triplerimize kızarlar. Güven verselerdi böyle bir şey olmazdı. Tamam genelleştirmemek lazım da çokta güven bekelemesin bu konuda
Kız ironi yaptım dur
Sen bildiğin ayıp etmişsin
Baya saçmalamışsın hatta
Bana böyle dese güvenini zedeleyecek hareketler yapmaktan çekinmem daha da

:) Katılıyorum ben olsam bende kendim gibi birinden kurtulmk isterim. Adam yine iyi dayanıyor garibim
Bu mesaja böyle bir cevap verebildiyseniz eğer siz hiç de kurtulması gereken bir insan değilsiniz, emin olun.
Bir anlık duygu patlaması yaşamış olabilirsiniz.

Sevgiliniz madem açmıyor telefonu, açıklayıcı bir mesaj yazın.
"Son günlerde arka arkaya çok fazla aldatma olayına şahit oldum, ister istemez seni kaybetmekten korktum ve kaş yapayım derken göz çıkardım" şeklinde mesaj atın. Suçlamadan, ithamda bulunmadan.

Back
X