- 21 Ocak 2016
- 244
- 103
- 103
Herkese merhaba.Twitterdan beni takip eden bir çocuk vardı.Daha sonra facedende istek attı.Birkaç kez mesajlaştık.Ama benim dikkatimi çeken bi kız vardı takipleştiği hatta instagramına bakarken o kızı takip ediyo mu diye bakmıştım ilk.Ben sanal ortamda ilk kez birinden hoşlandım ama hiç adım atamadım,hep onun mesaj atmasını bekledim o da atmadı.Bir süre sonra twitterını kapattı ,bende nasıl olsa konuşmuyoruz diye faceden sildim.Sınavlarımız başladı,farklı fakültelerde olmamıza rağmen benim sınavlarım onun fakültesinde onunla aynı saatte oldu.Sürekli aklımdaydı,instagramdan bakıyodum falan bi gün arkadaşlarım cesaret verdi ve istek attım o da kabul etti.Bi kaç gün sonra mesajda attı .Zaten hatırlamasını beklemiyodum ama ben onu unutamamışken bölümümü sordu falan unutmuş yani.Konu açmaya çalışan ben oldum,o hiçbir şekilde açmadı derken twitterdan takipleştiği kıza istek atmış instagramdan.Çok üzüldüm çünkü bi şey hissettiğini düşünüyodum kıza.Bana onunda takip ettiği onun bölümünden bi çocuk istek atmıştı silmemiştim,kabul ettim.Hemen gördü takibi ve beni takibi bıraktı engellemiş sanırım bende onu bırakmışım çünkü.Şu an sadece onun gözünde kötü mü göründüm diye düşünüyorum.Tamam hoşlanmıştım ama istemiyosa olmazdı zaten.Uzun oldu kusura bakmayın.Kötü hissettim kendimi ilk kez böyle bi şey yaptım ve elime yüzüme bulaştırdım