• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalayan Akraba !

aynen kızlar bence de terbiyesizlik ne cesaret yaaa :KK11: abi gözüyle bakmalıydı bu gözle değil :KK12::KK12: henüz ses yok inşallah da yazmaz layı büyütmez :110::eek:

benimde boyle bi akrabam (cok yakin degil babalarimiz kuzen) boyle bi sey soylemisti bana ben ilkten akraba olmayı sorun etmedim hatta kabul ettim ama cok düzgün biri olmadığını anladım. ki benim ailemde boyle uzakta olsa akraba iliskilerini Onaylamaz saniyorum ya da duzgun biri olmadigi icin böyle düşündüm. eger ailen sorun cikarmayacaksa ve gercekten duzgun durust biriyse neden olmasın diyecegim ama tanımıyorum demissin..

Bazi yorumlara cok sasirdim.
Tamam bende akraba evliligne karsiyim.
Teyze, dayi, hala, amca cocuklari kardes gibidir ama uzaktan akrabalik durumunda da iyy tu kaka durumlari yok.
Gayette evlenilebilir.

Hele bide boyle bi konuda erkegin 4 kadin almasini falan yazanlar olmus.
Ne alaka?
Kk kadinlari her seyi cok cok abartiyor.

Ayy canim sen kac yasindasin ? Adamin cocugu var akrabasina yaziyo. Bence de uzak dur yaa aferin taktir ettim seni. Hem kendin soylemissin sağlam pabuç degil diye... sosyal medya adresinden engelle bence... o zaman yazamaz profilini de göremez. :KK31::KK66:

Bazi yorumlara cok sasirdim.
Tamam bende akraba evliligne karsiyim.
Teyze, dayi, hala, amca cocuklari kardes gibidir ama uzaktan akrabalik durumunda da iyy tu kaka durumlari yok.
Gayette evlenilebilir.

Hele bide boyle bi konuda erkegin 4 kadin almasini falan yazanlar olmus.
Ne alaka?
Kk kadinlari her seyi cok cok abartiyor.

Nisa 3.Ayet.

:Yetim kızlar hakkında adâletle muâmele edemeyeceğinizden korkarsanız, beğendiğiniz, hoşunuza giden başka kadınlardan iki, üç ve dört kadın alın. Fakat bunların arasında adâleti gözetemeyeceğinizden korkarsınız o vakit bir zevceyle, yahut sahip olduğunuz cariyelerle iktifa edin. Bu, doğruluktan sapmamanıza daha yakın ve size daha uygundur.

Nisa 3.Ayet.

:Yetim kızlar hakkında adâletle muâmele edemeyeceğinizden korkarsanız, beğendiğiniz, hoşunuza giden başka kadınlardan iki, üç ve dört kadın alın. Fakat bunların arasında adâleti gözetemeyeceğinizden korkarsınız o vakit bir zevceyle, yahut sahip olduğunuz cariyelerle iktifa edin. Bu, doğruluktan sapmamanıza daha yakın ve size daha uygundur.

E yani?
Ne anlamaliyim bu cevabinizdan?

Selam kızlar ,

Hemen konuya gireceğim , babamın dayısının oğlu var bu kişi evlenip ayrılmış küçük bir çocuğu var benden 4-5 yaş büyük neyse işte çok fazla görüşmüşlüğümüz yok onlara gittiğimizde kendisi hiç evde olmaz yada bize gelmez anca bayramlarda karşılaşmışızdır yani ama facebook ta falan birbirimizde ekliyiz akrabayız diye öyle resimlerimizi falan beğenirdik ama konuşmuşluğumuz da yok hiç yani geçen gün kendisi bana ;

nasılsın falan gibilerinden yazdı bende şaşırdım ne alaka diye neyse normal konuşurken bana sana özel bir şey söyleyeceğim güvenebilir miyim tarzında şeyler söyledi bende sanıyorum ki eski eşi yada sevgilisi falan varsa onunla ilgili ! söyle dedim sonra bana ; senden çok hoşlanıyorum uzun zamandır söylemek istiyorum ama x abiden (benim babamdan) çekindiğim için söyleyemedim ben şok oldum :KK57: görüşmüşlüğümüz bile yok ne alaka dalga mı geçiyosun hiç hoş bir şaka değil falan diye ben çıkıştıkça hayır şaka yapmıyorum gerçekten öyle uzun zamndır aklımda resimlerini falan bakıyorum inanmıyosan yüz yüze konuşalım , 1. derece akraba değiliz ki falan deyip durdu :KK57:

bende kızdım baya saçmalama ne söylediğinin farkında mısın yazma bi daha falan dedim numaramı istedi yüzyüze konuşmak istedi hayır dedim sildim facebooktan hemen :KK57: ama hala yazıp duruyor kızmakta haklısın ama kızma aramızda kalsın bu konu akrabayız diye mi istemiyosun olmyacak bişey değil deyip duruyo cevap vermedım :KK43:

çok sinirim bozuldu kızlar şaşırdım ve sinirlendim napmalıyım şimdi ? böyle bişey duyulursa da hiç iyi olmaz :KK17: ne cesaret yaaaa :stop::stop::KK1:
Ben faceden dıdısının dıdısını eklemeye karşıyım deyince kötü oluyorum alın işte. Bu arada konum kapatıldı ama merak edenler için bir ayrıntı vermek istiyorum. Kocamı ekleyen aptal kız facesini 3 gün içerisinde kapattı. Şüphelerimde son derece haklıyım. Ben kaçın kurasıyım haberiniz var mı sizin? :KK70:
Gerçekten kız face açtı eşimi ekledi. Eşim sildi. Kız 2 gün sonra facesini tümden kapattı. Bu ne demek? :KK62:

Nisa 3.Ayet.

Merak ettim de konuyla ne alakasi var bu ayetin?

Faceten engelle silsende mesaj gecmisiniz oldugundan yazar face ayarlari gizlilikten de mutlak filtreleme temel filtreleme var temel filtrelemeyi secince yazamaz sanirim
Selam kızlar ,

Hemen konuya gireceğim , babamın dayısının oğlu var bu kişi evlenip ayrılmış küçük bir çocuğu var benden 4-5 yaş büyük neyse işte çok fazla görüşmüşlüğümüz yok onlara gittiğimizde kendisi hiç evde olmaz yada bize gelmez anca bayramlarda karşılaşmışızdır yani ama facebook ta falan birbirimizde ekliyiz akrabayız diye öyle resimlerimizi falan beğenirdik ama konuşmuşluğumuz da yok hiç yani geçen gün kendisi bana ;

nasılsın falan gibilerinden yazdı bende şaşırdım ne alaka diye neyse normal konuşurken bana sana özel bir şey söyleyeceğim güvenebilir miyim tarzında şeyler söyledi bende sanıyorum ki eski eşi yada sevgilisi falan varsa onunla ilgili ! söyle dedim sonra bana ; senden çok hoşlanıyorum uzun zamandır söylemek istiyorum ama x abiden (benim babamdan) çekindiğim için söyleyemedim ben şok oldum :KK57: görüşmüşlüğümüz bile yok ne alaka dalga mı geçiyosun hiç hoş bir şaka değil falan diye ben çıkıştıkça hayır şaka yapmıyorum gerçekten öyle uzun zamndır aklımda resimlerini falan bakıyorum inanmıyosan yüz yüze konuşalım , 1. derece akraba değiliz ki falan deyip durdu :KK57:

bende kızdım baya saçmalama ne söylediğinin farkında mısın yazma bi daha falan dedim numaramı istedi yüzyüze konuşmak istedi hayır dedim sildim facebooktan hemen :KK57: ama hala yazıp duruyor kızmakta haklısın ama kızma aramızda kalsın bu konu akrabayız diye mi istemiyosun olmyacak bişey değil deyip duruyo cevap vermedım :KK43:

çok sinirim bozuldu kızlar şaşırdım ve sinirlendim napmalıyım şimdi ? böyle bişey duyulursa da hiç iyi olmaz :KK17: ne cesaret yaaaa :stop::stop::KK1:

akrabayla evlenmek.. bana en ters gelen şeylerden biri. yaa biz komşu çocugunu bile kardeş bilirdik. hiç bir kan bağımız olmamasına rağmen kardeş onlar derdi ailelerimiz. böyle yetiştirildik. akrabaya o gözle bakmak çok iğrenç gelıyor bana. sapıklık gibi. yaa ne bileyim bu konuda fazla katıyım herhalde. olsun ben hep böyle kalayım :D :D :) :)

Bende akraba evliliğine karşı bakan bi ailede büyüdüm..
Ama açıkçası bu denli tepki vericeğimi sanmam..
Engelleyin yeter :)

utanmadan evlenip ayrılmış birse sana sulanıyor...bence hoşlanmada yok...bu tarz erkekler aynı şeyi söylerler...heryerden engelle ...birdakine kendine başka kurban arasın sapık...

Back
X