saçmalık değilde nedir?

Guven sorunu derken.
' sana guvenmiyorum kiz kardesimin ismini kullanip banka felanda soyabilirsin yani" gibimi?
Bi ismini soylemekte ne varki ya.
Şöyle ki; biz eşimle tanışma aşamasındayken. Anasının-babasının,bacısının isimlerini vs.. söylememişti. Ben 2 yıl sonra öğrendm. O zaman birbirimize daha yakındık. Birbirimize daha da alışmıştık. 1. ihtimal budur diye yazdım. 2.side kendince soğuk şaka yapmısra olabilir.

Şöyle ki; biz eşimle tanışma aşamasındayken. Anasının-babasının,bacısının isimlerini vs.. söylememişti. Ben 2 yıl sonra öğrendm. O zaman birbirimize daha yakındık. Birbirimize daha da alışmıştık. 1. ihtimal budur diye yazdım. 2.side kendince soğuk şaka yapmısra olabilir.

Benim aklima nedense " kesin sosyal medyada aratir simdi kardesimi" diye dusunms olmasi geldi.
Bide evli cikiyomus, yada ne biliyim nisanli.
" buda abimin nisanindan kareler" diye fotograflar varsa kizin duvarinda.

Birbirimizi tanımaya calısan iki insanız karşılıklı sorular soruyodk birbirimize annesinin ismini sordum babasının ismini sordum söyledi sonra kız kardeşlerinin ismini sordum buda bana kalsın simdilik benimle ilgili bazı seyler hemen bilme dedi bende bu dediğin sacmalık konusmk istemyrm iyi geceler dedm ods açıklama yapmak zorunda değilm iyi geclr dedi. Ya kızlar ben mi abarttm sizce bi insan niye kız kardeşlerinin ismini söylemez ki güvenmediğini göstermez mi bu yada ciddî düşünmediğini siz olsanız tepkiniz ne olrdu?
soracak o kadar sey varken anasının babasının ıdısının dıdısının ısmıne ne gerek var ???? ben nısanlandıktan sonra ogrendım ısımlerını oncesınde bır ıkı kere gorusmustuk zaten ısımlerı aklımda tutamam cokta onemlı degıl benım ıcın ısmı cısmı ...
bunları konusacagınıza hobılerden, gelecek planlarından, iş hayatından, ılıskıden beklentılerınden, sosyal yasantısından, sıyası ve dını goruslerden bahsetseydınız bırbırınızı tanımak adına daha verımlı olurdu bence..
adamla sıkılmıs haklı olarak bence bu yersız sorularınızdan benım fıkrımce...

sizin ilişkiniz (?) çok garip zaten
o garip ilişkiye bu muhabbet normal geldi bana

Birbirimizi tanımaya calısan iki insanız karşılıklı sorular soruyodk birbirimize annesinin ismini sordum babasının ismini sordum söyledi sonra kız kardeşlerinin ismini sordum buda bana kalsın simdilik benimle ilgili bazı seyler hemen bilme dedi bende bu dediğin sacmalık konusmk istemyrm iyi geceler dedm ods açıklama yapmak zorunda değilm iyi geclr dedi. Ya kızlar ben mi abarttm sizce bi insan niye kız kardeşlerinin ismini söylemez ki güvenmediğini göstermez mi bu yada ciddî düşünmediğini siz olsanız tepkiniz ne olrdu?

Ağır tripli kızsın
Direk tribi basmışsın o da çekemem demiş
Haklı

Babalarınız tanışıyorsa babanız babasına sorsun öylelikle öğrenirsiniz ismini,yani anlamadığım bu kadar soruya ne gerek var ki havadan sudan sohbet edin yok nerelisin yok ne mezunusun yok annenin adı ne ablanın adı ne,akışına bırak elbet kardeşinin adını bi sohbet esnası öğrenirsin.

Back
X