• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sacmalik degilmi sizce

eşin haklı tabiki
şu anda o çocuk hala dış kapının mandalı sayılır
kesin evlenecekleri belli değil, sadece bir adım atılmış
eşin, karısını yabancı bir erkekle yalnız göndermek istememiş bellki
Eşim çok kıskanç ama bu kadar da olmaz herhalde

Yok zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama whatshaptan kardeşim grup kurmuş ben o ve sozlusu adına sürekli yazıyorlar esimde rahatsız oluyor bilmiyorum ne yapmalıyım :KK43:
cevap yazma
sorarlarsa da eşimle şurdaydık burdaydık de
çocuğun varsa onunla ilgileniyordum de
sofra kurdum, çay koydum, meyve soydum vs de
iş mi yok yani
dakika başı onlara cevap yazmaya mecbur musun?

Yok zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama whatshaptan kardeşim grup kurmuş ben o ve sozlusu adına sürekli yazıyorlar esimde rahatsız oluyor bilmiyorum ne yapmalıyım :KK43:
Gencler siz takilin ben kaciyorum de cik konudan

Siz sözlüyken o nasıl davranıyordu? Çocuk süpriz yapmak istemiş ne var bunda? Biz kızkardeşimin sevgilisyle ne aktiviteler ne süprizler hazırladık ohooo. O zaman ben kötü-geniş bir ablayım galiba... Ha birlikte gitseniz de olurmuşta. Yine de bence eşiniz haksız..

Benim kaynimin sozlusu esimle hediye almaya gitse kiskanmam ama esim ayni durumda beni yollamaz.Buradaki hanimlar da esimi yollamam demis.Ben mi kiskanc degilim yoksa biraz genis miyim acaba o_O

Kızlar merhaba... Biz dun gece esimle ağız tartışması yasadik haklı mi haksız mi size danışmak istiyorum. neyse konuya gelecek olursak benim kız kardeşim 1 hafta önce soZlendi henuz nisanlanmadi neyse kardeşimin sözlüsü whatshaptan dun bana mesaj attı (kardeşimin ismi serpil olsun) sozlusu dediki serpile supriz hazırlamak istiyorum dedim pasta felan al gel bize esimede söyledim tamam dedi neyse 1 saat sonra kardeşimin sozlusu yine mesaj attı dedi hediye almak istiyorum 1 saatin varsa beraber gidip alalım esime söyledim oda bianda tepki gösterdi dedi bu çocukta çok olmaya başladı daha aralarında nişan bile yok nasıl böyle rahat rahat sana yaziyor mesafe köy arana felan fistan bende dedimki ne biçim konuşuyosun serpilin sozlusu sonuçta olsun diyor bu kadar samimi olmanı istemiyorum sizce haklı mi allah aşkına

Aynı şekilde eşinin erkek kardeşinin sözlüsü eşine hediye bakacağım benimle gel dese ne derdin?

Normal diyorsan eşin haksız, bulmuyorsan kıskanırım diyorsan haklı...

Empati yap cevabı bul...

Son düzenleme:
Cagiracagina ne alsam acaba diye soramiyor mu? Bir saatte hediye mi bulunur? Ben belirli bir seyi almaya gitsem bile 1 saatte gidip dönemem. Ona da baksam, gelmisken buna da baksam, burada indirim var mi diye diye dolasirim mutlaka. Yalniz esim gider belirledigi seyi alir yarim saat icinde döner. Erkekler böyle görüyor bir sey alma olayini. Gider alir cikariz diye düsünüyorlar ama sevgiliye sözlüye hediye secmek almak icin 2-3 gün lazim en az. Belli bir hediyeyse de niye gidip beraber alalim diyor.

Benim esim dünyanin en rahat adamidir. Nereye kimle ne zaman gidiyorum haber verir söylerim sadece , hatta bazen aklinda bile tutamaz söyledigimi. Ama eminim bu mesaji görse söylenirdi bu ne sacma is diye.

Eşin haklı diyeceğim. Her ne kadar bu konunun altında art niyet aramamak gerekse de henüz yabancı bir adamla dışarı çıkmamalısın.

Benim eşim de sert olmasa da tepki gösterirdi sanırım.

Gelemeyeceğini ama internetten model beğenip ona göstereceğini söyleyebilirsin.

Ay inanamadim gercekten herkes esi hakli mi bulmus :KK57:

Ya kiz kardesinin sozlusu yardim istemis ne var bunda? Kiz kardesinin sozlusu olmasa da bir arkadasi olsa kadinin demekki denilmedik sey birakilmayacak. Yemin ediyorum cok sasirdim. Tabiki esiniz haksiz. Bir kadin evli diye hicbir erkekle baglantisi olmayacak mi? Bu nasil bir mantik ya kaldi ki adam kizkardesinizin nisanlisi. Ben kizkardesinizin yerinde olsam kocaniza bakis acim kulliyen degismisti. Cocuk kardesinizi sevindirmek icin yardim istemis, sizden istemeyecek kimden isteyecek? Oyle diskapinin mandallagi bir imza ile degismiyor, sozmus nisanmis imzaymis tiri viri. Kafada biter bu is, esiniz adami aileden gorememis nedenini bilemem. Kaldi ki boyle tepki verecegine ee hadi bende evdeyim hep birlikte bakalim desin madem. 1 saatinizi kardesinizin mutluluguna ayiramiyor musunuz? Vallahi sasirdim yorumlara.

Bence haklı. Kötü niyetli değildir belki ama neler okuyoruz görüyoruz burada. Sen olsan ne derdin mesela ;)

Yapman gereken işim var dersin, şu gibi şeylerden hoşlanıyor dersin olur biter. Utanılacak birşey yok. Tedbiri elden bırakmayın

Eşin haklı bence.. Gitsin kendi alsın hediyeyi.. Evli kadını ne çağırıyor. Belki kötü niyeti yok ama düşünceli olması gerekir.

Back
X