Saçmaliyomuyum iyice :(

Anneden sonra o mevlüde gelecek en yakınız kim? Abla, teyze vs? Gerçekten anlayışlı, aklı başında böyle bir yakınız varsa, zaten orada olacaksın, biraz erken gel kızımı sana emanet edeyim diyebilirsiniz.

İnternette de her şey var artık. Kıyafetten malzemelere süslere kadar.
Hem artık her sokakta hediyeciler ve konseptçiler de türedi..

Ben mevlüt malzemelerimi o şekilde aldım. Çarşı şart değil yani..

hiçte abartmıyorsun canım cok haklısın ,
bazen bu buyukler bizi nasıl buyuttu diye düşündürüyor

2 kızım var ikisinide hiç ama hiç yanımdan ayırmadan kimseye bırakmadan yanımda taşıdım. Şuan bile biri kanguruda biri bebek arabasında.

Yanında götür o zaman bebegini yada madem bir hafta önce çıkıcaksın iki güne böl işlerini bebegin yanında olsun

Mevlüt yapma ya da herşeyi internetten sipariş et. Ya da alışverişi annen yapsın.

Annen o senin ya :) emzik verse ne olur ki niye takılıyorsun. Yarım gün sonuçta. İçin rahat etmiyor çok normal çünkü bu güne kadar hep yanındaydın. Aklın onda kalıcak haliyle :) ama bçyle senin de kafan dğaılmış olur yarım güncük:)
Çocuğa kötü birşey yapmaz düşünme bu şekilde. Tembih et ellerini yıkasın sigara içtikten sonra bide öpmesin. Geri kalanına da karışma yarım günde birşeye alışamaz bebeğin

Kv yapsa boyle demezsiniz ama.. sigara icen insanlarin dis fircalamadan cocuk opmeleri filan iyi degil.. pis biberondsn tekrar sut icirmesi hic dogru degil.. sut cok fazla ve cabuk bakteri uretir. Bilemedim.. bunlara dikkat ederse gitgel bi kac saat bence...

ya yannda goturfen yyada annene burakcan elin mahkum malesef
kv yakinda mi bilmiyom ama mevlidi annenin evinde yapip bebgi kv birkmniz da sacma olur..
bence yaninda gotur

Bence portbebe mi fortbebe mi ne varya şu eskiden kullanılandan engüvenilir ogeliyo bana sıcacık battaniyesiyle sararsın hiç üşümez yanında götür

Genel olarak söyledileriniz doğru yapılmaması gereken dikkat edilmesi gereken şeyler ama yarım gün için abartmayin bence.sonucta sizi de o büyüttü degil mi?

Bence fazla abartıyorsunuz.
Kadin dışarda icip geliyormuş...
Bebeğin yüzüne üflemiyor yani dumani...
Öperken bebeğe nikotin bulaşmaz. Koku evet hoş değil ama bebeğiniz icin sagliksiz bir durum yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…