• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sacmaliyor muyum?ilk defa birilerine anlatmaya karar verdim.

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
anlatamadim derdimi size.bastan yazoyorum.ben adama ilgi duydugumda iste sevdigi yazari yazdigimda evli oldugunu bilmiyordum.evli oldugunu duyunca hicbirini yapmadim.uzak durdum.ben zaten bana mi oyle geldi acaba adamin bisiyi yok muydu diye sordum.bu kadar.sonra bunu dusunmenin bile yanlis oldugunu dusundum.haklisiniz dedim.empati kurdum.bunu sorgulamak bile dogru degil.o kadar..ricam sizden yapmayin artik.!!!!!!!
ya Allah korusun evlo adamla bisi olmasindan zaten. ben boyle bisi yapmam ki..ya beni ne duruma soktunuz sanki bisi varmis gibi.hayir bisi de yok.
ve sanki evli adama yanasmisim gibi ona bi isik yakmisim gibi yazan herkesi mahkeme i kubra ya havale ediyorum.Allah katinda gorusecegiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evli olduğunu öğrendiğiniz ve her yerden engellediğiniz an hangi aralığa denk geliyor?

Neyse bişey demeyeceğim.
engellemedim adami ben paranoyagim diye engelliym mi

bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonucta
iyimisin arkadaşım sen???

Evli olan bi adama aşık olmuş olabilirsin.Tamam,o zaman aşk acını çek.

Evli adamın aklını karıştırma bi şekil empati kur,kuramiyorsan ben ailemin senin gibi bi kadin yuzunden nasil dagildigini anlatayim.
Neyse sadece şunu söyleyeyim,yaşattığını yaşarsın
ya hu soguk davraniyorum bisi yapmiyorum.bosa mi sogugum diye soruyorum

Sen tam algılayamamışsın sanırım adam EVLİ

Amirin olarak kalsın

Onun ne hissettiğini düşünmeyi bırak sen hislerini belli etme

empati yapın önce.. ya o adam sizin eşiniz olsaydı ve aynı şeyleri başka kadın hissetseydi. .imkansız tatlı gelirmiş. .
madem evli olduğunu biliyorsunuz uzak durun o zaman. . benden söylemesi birazdan burası kafanıza yıkılır bizim hatunlar gelir birazdan. ..

Evli insanlardan uzuk durun bir zahmet. Adamin ilgisi olsa kosa kosa gideceksiniz! Kendinize biraz sayginiz olsun. Su düsünceleriniz bile ne kadar igrenc ve cirkin farkindamisiniz? Üstelik bu askta degil. ASki böyle igrenc duygulara bulastirmayin. Ask, sevgi masum birer duygudur sizdeki baska bisi.

engellemedim adami ben paranoyagim diye engelliym mi

Evet facebooktan instagramdan ne işiniz oluyor ki patronunuzla. Görünmez yapın kendinizi dışarı çok rahatsız oluyorsanız. Bişey hissetmişsiniz ki böyle düşünmüşsünüz. Kimse gelip niye facebookta yoksun demez yani.

Ya da hani en azından öğrendikten sonra durumlar yazmayı bırakabilirdiniz. Aynı şekilde gelip durum paylaşmıyosun artık benle ilgili? Diyecek hali yok. Yani ne biliyim ben olsam eskiden ilgilendiğim için yaptığım ne varsa, tam tersini yapardım. aşığım diyorsunuz çünkü anlatabildim mi? Basit ilgi değil yani.

Back
X