• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sacmaliyor muyum?ilk defa birilerine anlatmaya karar verdim.

Böyle konuları okumuş, çevresinde bir sürü evli erkeklerle ilişki yaşanmasına şahit olmuş, kıskançlık duygusu yüksek olan, herşeyden nem kapan eşlere kocanızı fanusa koyun diyorsunuz :KK12:
Biz psikopata bağlamayalım da kim bağlasın, aha yazmış işte adam evli diye,neyi değiştirmiş adamın evli olması??
Şu dört gözle beklediğimiz Fanusu icat etsinler artık:KK35:

engellemedim adami ben paranoyagim diye engelliym mi
evet canım engelle.benm iş yerimdeki erkk arkdsşlarla iş gereği dışında bir muhabbetmz yok zatn gerekmiyor da aynı zamanda kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmediklerinden müdürm dahil hepsi engelli whtsaptta.kimse de gelip neden engelledin diyemez derse cevabını alır

ya hu soguk davraniyorum bisi yapmiyorum.bosa mi sogugum diye soruyorum

Dalga mı geçiyorsun anlamadım, ne demek "boşa mı soğuğum" ? Boşa olsa ne olmasa ne? Çocuk mu kandırıyorsun burda saçma sapan soru soruyorsun? He canım adamın sende gözü var eşini de boşar sana gelir dememizi mi bekliyorsun? Büyüyün biraz yaa, az akıl az vicdan..

BAYANLAR YAZDIGIMI ALGILAMADAN EVLI YI GORUP ATLIYORSUNUZ.BIRAZ KITAP OKUYUN ARTIK CEVAPLARINIZI OKUMUYORUM ACIKCASI.NE SORDUM NE CEVAP ALDIM.SACMALIK

BAYANLAR YAZDIGIMI ALGILAMADAN EVLI YI GORUP ATLIYORSUNUZ.BIRAZ KITAP OKUYUN ARTIK CEVAPLARINIZI OKUMUYORUM ACIKCASI.NE SORDUM NE CEVAP ALDIM.SACMALIK

Yanlış anlama da senin paylaştığın özlü sözlerdeki toplam harf sayısının 974738 katı kitap okuşumdur. Buyur nicke bak.

Sana yanlış yolda olduğunu söylemek için Sabahattin Ali olmaya gerek yok. Yoldan çevir ilkokul mezunu o da aynısını söyler. Buraya ne duymayı bekleyerek konu açıyorsunuz ki. Herkes duymak istediğini söyleyecek diye bişey yok.

Neyse doğru yoldasın kesin karısını bırakıp senle evlenecek evet.

bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonuc

edit:arkadaslar sorum anlasilmadi sanirim.adamin bana ilgisi var mi gercekten bana mi oyle geliyordur?ilgisi varsa da yoksa da farketmez.asik da olsam olsem de farketmez..benim ilgim var diye ben mi buna yoruyorum her seyi?ben adamin ilgisi var diye dusundugumden soguk davraniyorum komik oluyordur.normal davranayim wger yoktursa ilgisi anlatabildim mi.ben manyakliktan mi yanlis anliyorum
edit2:arkadaslar adami ayartmiyorum is yerinde normal davranayim adama kossam.kosardim zati bir yildir alla alla acik da yaziyorum ama
koşmuşun koşacağın kadar.

Göndermeli şarkı paylaşması, şiirler yazması, gizlice bakması vs hoş şeyler olabilir. Ama adamın evli olduğu gerçeğiyle birleşince tiksinç duruyor. Hem karısının koynuna giriyor hem de yeni yetme delikanlı gibi aşk sözleri paylaşıyor. İğrenç! Siz bu adamdan uzak durmazsanız, ümit verirseniz dilerim ki ileride sizin kocanızın da feysbuktan göndermeli şarkı paylaştığı biri olur.

Boşa soğuklun ne ya ? Elalemin adamına niye sıcak olasın ki ? İşyeri orası herkese mesefali olman lazım zaten. Yaşın kaç senin ? Etrafta hiç erkek yok mu ? İlk defa erkek görmüş gibi davranıyorsunda!!
Adamı görünce şimşek çaktı demişsin ya,ahh o adamın eşi seni bilse öyle bi çakar ki şimşek halt etmiş..
kimsenin kocasıyla oynaşma boşuna,biiiipler bırakır. Sanmaki aşık oldu seni alacak,cahilim..

bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonuc

edit:arkadaslar sorum anlasilmadi sanirim.adamin bana ilgisi var mi gercekten bana mi oyle geliyordur?ilgisi varsa da yoksa da farketmez.asik da olsam olsem de farketmez..benim ilgim var diye ben mi buna yoruyorum her seyi?ben adamin ilgisi var diye dusundugumden soguk davraniyorum komik oluyordur.normal davranayim wger yoktursa ilgisi anlatabildim mi.ben manyakliktan mi yanlis anliyorum
edit2:arkadaslar adami ayartmiyorum is yerinde normal davranayim adama kossam.kosardim zati bir yildir alla alla acik da yaziyorum ama
adam evli ! ister sana ilgisi olsun ister olmasın, ister sana öyle geldsin ister gelmesin YAPACAGIN TEK ŞEY ADAMDAN UZAK DURMAK!!!!! aşık olacak bekar adam mı kalmadı !!!!

"Baştan söyleyeyim adam evli" den sonra herkes kendi kocasını düşündü. Tamam önce bilmiyordun ama sonradan öğrendin.
Nerden biliyorsun sana yazdığını Facebook filozof kaynıyor, herkeste bir özlü sözler, kopyala yapıştır aynı fabrika ürünleri. İlgi duyduğun için üstüne alınmışsın.
Duyguların baştan sona yanlış kendine bunu tekrar et,empati kur, annenle babanı düşün, ablanla enişteni ne bileyim sevdiğin değer verdiğin kimse yok mu? Uzak duramıyorsan işten ayrıl.

Back
X