Saçmalıyor Muyum?

tuscanytuscany

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
12
1
1
31
Merhaba hanımlar, benim 2 yıllık bir ilişkim var. Her ilişkide olan ufak tefek sıkıntılar dışında gayet güzel gidiyor ilişkimiz.
Derdime gelecek olursak; bazen sevgilimin geçmişteki büyük aşkını hala unutamadığı, beni sevse de aramızdaki sevginin o kadar büyük olmadığı gibi düşüncelere kapılıyorum.
Sevgilim ve bu kız birbirlerinin çocukluk aşkı gibi birseylermis, sonrasinda da kopamamışlar, bir süre devam etmiş ama olmamış ve kız ayrılmış sevgilimden. Sevgilim barışmak için 1 yıl kadar uğraşmış ama kız geri dönmemiş.( son bilgiyi sevgilimden değil ortak bir arkadaşımızdan aldım)
Kızla tamamen kopmalarının üstünden 2.5 sene geçtikten sonra biz tanıştık, bu 2.5 senede birkaç aylık bir ilişkisi olmuş sevgilimin, bu ilişkiden sonra da biz sevgili olduk, yaklaşık 2 yıldır da birlikteyiz.
Kızla ilgili bildiklerim bundan ibaret itiraf edeyim sosyal medyadan falan aradım ama bulamadim yok sanırım hesabı. Sevgilimle de her şey iyi, annesiyle ilk tanıştırdığı sevgilisi benim mesela. Ama bazen sevgilimin içten içe hala kızı unutamadığı, beni onu sevdigi kadar sevmedigi düşüncesine kapılıyorum. Sizce saçmalıyor muyum?

Edit: Hanımlar kusura bakmayın beni rahatsız eden önemli noktalardan birini yazmayi unutmuşum. Kızın sevgilimden sonra hic ilişkisi olmamış ortak arkadaşlarımızın söylediği kadarıyla. Sanki her ikisi de iclerinde bir yerde birbirlerini unutamamiş gibi geliyor özellikle bu yüzden.

Son düzenleme:
Bunu size davranışlarıyla,sözleriyle hissettiriyor mu mesela ?
Ne bileyim hiç ondan bahsetti mi size böyle dolu dolu veya sizi onunla mı kıyaslıyor ? Cevap hayırsa,bence boşuna kafanızı yoruyorsunuz.Aradan geçen zaman da 2 ay değil ki seneler geçmiş.Sizinle de 2 yıl olmuş üstelik.Unutmasaydı dayanamazdı,bir süre sonra yorulurdu.

canım bence hıc kafanı takma. hepımızın gecmıste buyuk ask yasadıgımız sevdıgımız bırı elbet olmustur. ama gecmıs gecmısde kalmıstır sonucta. sen gelecege odaklan.

Hayır sadece bir kere üstü kapalı soz etti, onun dışında hic konusu açılmadi ama ortak arkadaslarimizdan o kizi taniyanlar hatta pesinden koştuğu 1 sene icinde barismasi icin araci olanlar var, onlarin tutumundan anladim biraz. Yaziya dokemiyorum ama hem o arkadaslarin tutumundan hem de sevgilimin anlatirken yuz ifadesinden sevdigi cok belliydi gibi geliyor.
Ama bazen sadece bana böyle geldiğini, boyle dusunmek istedigim icin durumlari buna yordugumu, sevmeyen insanin 2 yil iliski yasamayacagini da düşünüyorum bilmiyorum kafam cok karışık

Saçmalıyorsunuz,güzel giden ilişkinizi bu tarz düşüncelerle zedeliyorsunuz.
Yarın bir gün erkek arkadaşınızın kafasınada empoze eder arnızda huzursuzluk çıkarırsınız.
Geçmiş geçmişte kalmış bitmiş gitmiş önünüze bakın,aşkınızı yaşayın.

Onu ne kadar sevdiğini nerden biliyorsun ki
Saba olan sevgisiyle karşılaştırabiliyorsun?

Anlattı mı sevgilin?

Sevgilim bir kere üstü kapali söyledi sadece. Bizim ortak arkadaslarimizdan kizi taniyan ve pesinde kostugu 1 sene boyunca barismalari icin araci olanlar var, bu bilgilerin cogunu onlardan öğrendim. Ama arkadaslarin da bana kasıtlı olarak söylediklerini, aramizi bozmak istediklerini düşünmüyorum konusurken birden konu buraya geldi ve tutumlarindan kizi cok sevdiğini hissettim.

Saçmalıyorsunuz,güzel giden ilişkinizi bu tarz düşüncelerle zedeliyorsunuz.
Yarın bir gün erkek arkadaşınızın kafasınada empoze eder arnızda huzursuzluk çıkarırsınız.
Geçmiş geçmişte kalmış bitmiş gitmiş önünüze bakın,aşkınızı yaşayın.

canım bence hıc kafanı takma. hepımızın gecmıste buyuk ask yasadıgımız sevdıgımız bırı elbet olmustur. ama gecmıs gecmısde kalmıstır sonucta. sen gelecege odaklan.

Benim ondan önce bu kadar ciddi bir ilişkim, ya da büyük aşkım olmadı o yüzden kafamda tam oturtamıyorum sanırım ama hiçbir zaman o kız kadar sevmeyecek beni gibi geliyor

Erkek arkadaşıma hiç bahsetmedim, kendi kendimi yiyiyorum henüz. Bazen sevmeyen insan neden 2 yıldır birlikte olsun diyorum bazen de böyle düşüncelere kapılıyorum istemsiz olarak.

Şimdi biz bu sorunun cevabını veremeyiz, bazı şeyler hissiyatla alakalıdır çünkü. Çok sevmiş olabilir, hatta seni sevdiğinden daha da fazla sevmiş olabilir ama bu seni sevmediği anlamına gelmez ki, insan yaşı küçükken duyguları biraz daha deli oluyor sadece. Ama şu an kendini üzmeye değmez, seni sevdiğinden emin değil misin?

Anladım.
Senden önce başkasına değer vermesi,
Etrafındakilerin buna şahit olduğunu bilmek
Rahatsız edici.

Bence yaşadığın sadece bu.

Kendi kendinizi yiyerek mutlu olmanız gereken zamanlardan çalıyorsunuz.
İki yıllık ilişkide artık acabaların, geriye dönüp bakmanın anlamı ve gereği yok.
Bugüne ve geleceğinize odaklanın.

Beni sevdiğine eminim ama bazen onun kadar sevmediğini düşünüyorum,bazen de bunun sacmasapan bir düşünce olduğunu, böyle düşünerek kendimi yorduğumu düşünüyorum. Ama bu düşüncelerimin erkek arkadaşımla ilişkimizin seyriyle bir alakasi yok. Yani aramiz iyiyken sacmaladigimi, tartışınca o kizi daha cok sevdigini düsünüyorum gibi bir durum yok.

Anladım.
Senden önce başkasına değer vermesi,
Etrafındakilerin buna şahit olduğunu bilmek
Rahatsız edici.

Bence yaşadığın sadece bu.

Aslında kıskanç bir insan değilim, hatta rahat bile sayılırım ama o kızı daha çok sevmiş olmasi, hatta hala icinde bir yerlerde unutamamis olmasi dusuncesi beni cok bunaltiyor.

Bence yersiz bir hissiyatla kendini bunaltma, sonuçta kimsenin içini gerçekten bilemezsin. Bundan 3.5-4 sene öncesinde yaşanmış bir ilişkiyi kendi içinde sorun haline getirme. Sana verdiği değer yeterliyse gerisi tamamen kuruntu.

Hanımlar kusura bakmayın beni rahatsız eden önemli noktalardan birini yazmayi unutmuşum. Kızın sevgilimden sonra hic ilişkisi olmamış ortak arkadaşlarımızın söylediği kadarıyla. Sanki her ikisi de iclerinde bir yerde birbirlerini unutamamiş gibi geliyor özellikle bu yüzden.

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz için.

Kız ayrılmış sevgilinizden,bu yüzden kıymetli olmuştur bir dönem kesin.Geçmiş geçmişte kalmış,bunlara takılmayın.Siz mutlumusunuz?Evet ise boş yere üzülmeye değmez.Sonuçta yanındaki o değil sizsiniz değil mi?

hala onu seviyor olsa 2 yıldır sizinle neden görüşsün
bu kadar da abartmamak lazım eski aşkları
onu isteseydi onun yanında olurdu sizin değil. böyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…