- 4 Aralık 2018
- 314
- 457
- 18
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Aynen devam o zaman.kıskaçlık zamanla geçecektir.Yok, hiç konusunu bile açmıyorum ama lanet olsunki içimdeki kıskanma duygusu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen devam o zaman.kıskaçlık zamanla geçecektir.Yok, hiç konusunu bile açmıyorum ama lanet olsunki içimdeki kıskanma duygusu:)
Yani illaki, biir de erkek arkadaşım kız kardeşinin nişanına çağırıyor beni.Akraba olmasa neyse de akraba yani illaki karşına çıkacak bir gün.
Kız kardeşi biliyor. Çünkü aile aracılığıyla tanıştırılmış. Akraba olmasa o kız hala hesapta ne mana dicem ama akraba bir şey diyemiyorum.Belki kardeşi bilmiyordur bile ilişkilerini
Asla açma o konuyu yarın sizin düğününüze de gelebilir kız bunu kabul et
Daha senin bilmediğin kimler kimler vardır
Cidden önemsiz mevzular, saniye düşünmenize değmez.
Benzerini yaşadım(yaşadım demek de garip, eşim yaşamış diyeyim), rahatlıkla söylüyorum.
Sevgisinden eminim, ama şuan durup dururken kardeşinde bu kız ekli ben seni kıskanıyorum da diyemiyorum kiBunu simdi halletmezsen icinde kendinle vs her nasilsa evlendikten sonra 10 yil.sonra bile bu konudan kavga cikar tahammulsuzlukler bahane dogurur buna inan ve cozume git kafanda sevgisinden eminsen de soyle bir rahatla nefes al narkozu atamadinmi kiz halabebek gibi de kizsin bi silkelen guzelligin yeter..
Biz sık görüşüyoruz, çoğunlukla aklıma bile gelmiyor.Sevgilimden yana şüphem yok aslında ama hep böyle karşılaşma ihtimalleri olacak ona sinirleniyorum kendimce
Cok ta dert etmicekse de tatli tatli nasil hitab ediyorsan ben seni azicik minnacik kiskaniyorum de rahatlaSevgisinden eminim, ama şuan durup dururken kardeşinde bu kız ekli ben seni kıskanıyorum da diyemiyorum ki
Ay çok teşekkür ederim çok mutlu oldum mesajınıza![]()
Bir de kız iki ay önce görüşmek istedi ya sanki sürekli sevgilimi kolluyormuş gibi hissediyorum, sanki bi benimki var dünyadaBiz sık görüşüyoruz, çoğunlukla aklıma bile gelmiyor.
Gitmelisin zaten daha iyi kendini göstermiş olursun kız da ilişkinizin ciddiyetini anlar.Yani illaki, biir de erkek arkadaşım kız kardeşinin nişanına çağırıyor beni.
Çok haklısın, bende de var biraz obsesiflik. :d (malesef)Cok ta dert etmicekse de tatli tatli nasil hitab ediyorsan ben seni azicik minnacik kiskaniyorum de rahatlahem ayni durumda sen olsaydin o nasil davranirsa o sekilde karsilayacaktir demezsen bile bi gun elbet diyeceksin cevremde cooook sahitim 30 yillik evlilikte baska bir kisi ölmus gitmis hastaliktn ona ragmen es kisisi yuze vurmus hep hala seviuomusun unutamadinmi diye sacma sapan
Oraya en guzel elbiseni giy soylee salina salina git seni kiskanip vazgecmicek kiz da ne bileyim :)) saka bi yana sen dinle beni
Git mi diyorsunuz, ben de gitmiyim diyordum daha erken diye düşünmüştüm ama..Gitmelisin zaten daha iyi kendini göstermiş olursun kız da ilişkinizin ciddiyetini anlar.
Eğer ilişkiniz ciddi boyuttaysa ileriye dönükse git.Git mi diyorsunuz, ben de gitmiyim diyordum daha erken diye düşünmüştüm ama..
Kesinlikle ne kızı ne de yaşanılan bir şeyi suçluyorum. Ciddi bir şey de olsaydı geçmiş deyip geride bırakmak lazım ama bu duyguyu nasıl tariflesem bilmiyorum. Konuyu daha önceden konuşup kapattık ama kardeşinde görmeyi beklemediğimden garip oldum yine.Biz de eski sevgilimle malesef akrabayız, ve bizim ilişkimiz 'sözde' ciddiydi evlilik düşünüyoduk ama olmadı, onun ailesi de biliyodu hatta ama ayrıldık diye de küsmedik birbirimize hala ben onun bütün sülalesiyle o benim bütün sülalemle takipleşir konuşuruz, çok severim hatta ailesini de, şu an o sözlenmek üzere elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum ama düğünde bayramda bi şekilde karşılaşıyor bi merabalaşıyoruz, bu durumdan rahatsızım kendimi kızın yerine koyuyorum kötü hissediyorum ama elimden de bişey gelmiyor . Biz bu kadar ciddiyken ben yine de ilişkilerine saygı duyuyorum, senin sevgilinle kızın arasında bişey olmamış bile sevgilin de gereken mesafeyi koymuş zaten korkacak bişeyin olmasın, 2 gün sonra kız da başka biriyle evlenir rahatlarsın, ama yine de yaşananları değiştiremezsin o yüzden bu duruma alış ve onu görmezden gel. Diğer türlü içini kemiren kurtla yaşamak zor olur.
Ben ilişkimizin o boyutlara gelmesinden korkuyorum aslındaEğer ilişkiniz ciddi boyuttaysa ileriye dönükse git.