Saçmalıyor muyum?

Ay benim listem de kimler var, erkek arkadaşım bilse delirirdi heralde ama benim için bi anlam ifade etmiyor biten bitmiş giden gitmiş sonuçta. Artı şöyle bi durumda var önce ki erkek arkadaşımın annesiyle hala takipleşiyoruz hiç çıkarmadım neden çıkarayım ki kadınla bir husumetim olmadı kızı evladı gibi sahiplendi beni zamanında. Şimdi başka cici gelini var :)
Aslında haklısınız, kızkardeşinde olması beni neden kıskandırdı bu kadar anlamıyorum. İyiki buraya yazdım da eekek arkadaşıma saçmalamadım:ad
 
Aman şu adamlara kendilerini bulunmaz hint kumaşı hissettirmeyin. Herkes yaptığının sonuçlarına katlanır. Eşde olsa, nişanlıda olsa, sevgilide olsa sıkmaya gerek yok. Kayınvalidemin çok güzel bir sözü vardır ; “Kocanın başı beklenmez” diye. Kendinize kötülük etmeyin.
Çok cool davranıyorum ona karşı. Rahatım.
Genel olarak da kıskanacağım bir durum olmadı ama bu durum kötü hissettirdi.
 
Önce sorularınıza cevap vereyim, sosyal medyadan tanışmadık. Bilmiyorum ki kaç gün yüzyüze görüştüğümüzü.
Ama 3 aydır görüşemiyoruz.

Erkek arkadaşım biraz aceleci sanırım aile konusunda.

Erkek arkadaşının aile üyeleri ile öncesinden fazla samimi olanlar açıkçası ilerleyen sürede üzülüyorlar. Bence biraz mesafeyi korumakta ve kendini ağırdan satmakta fayda var.
 
Back
X