saçmasapan ..

gizembakkal_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
24
11
88
merhaba kızlar buaralar foruma pek giremiyorum işler cok yogun. Evlilik zor ve bir de eşimin saçma sapan muhabbetleri yüzünden sinirlerim cok bozuk. Günlerdir bakıyorum forumda bu tarz bi konu açan varmı diye göremedim. Konuya geliyim 7 aylık evliyim 8 senedir beraberiz. Gecenlerde eşimin telefonuna bakıyım dedim şeytan dürttü instagramda saçmasapan profillere baktığını gördüm lolita ve benzeri kullanıcıları aratmış. Tabiki kıyamet koptu.Cok iyi bir cinsel hayatımız olduğu da söylenemez. Ve 10 lafından dokuzu kadın yani şöyle açıklayalım televizyonda bişey izliyosak güzel bi kadın varsa işte kim bu adı ne ? Yada oo bilmem kim . yani abazalık değil de nedir bu ? Yok işte evlenmeden önce şöyleydi böyleydi saçma sapan muhabbetler yapar oldu. Bağırdım kavga ettim konustum yok bi türlü şu muhabbetlerinden vazgeçiremiyorum . Kendisinin savunması da şu benim dilimde , başka bişey yapıcagım yok. yada cok üstüne gidersem seni kızdırıyorum flan diyo . Sinirden ölücem bendede şöyle bi sorun oluştu artık tahammül edemiyorum :KK61: zaman geçtikçe tahammülüm hergeçen gün kalmıyo :KK43: soğuyorum ondan elimde değil :KK43: nasıl baş edebilirim bu durumla ?

8 aydır hep mi böyle ara ara mı yapıyor yoksa? Devamlı böyleyse yapacak bişey yok ama ara ara esiyorsa seni kızdırmak kıskandırmak için bile yapıyor olabilir

eşinizin kadınları merakı var bellli
bende olsam rahatsız olurum
acaba sizde eksik bişeyler mi görüyor

merhaba kızlar buaralar foruma pek giremiyorum işler cok yogun. Evlilik zor ve bir de eşimin saçma sapan muhabbetleri yüzünden sinirlerim cok bozuk. Günlerdir bakıyorum forumda bu tarz bi konu açan varmı diye göremedim. Konuya geliyim 7 aylık evliyim 8 senedir beraberiz. Gecenlerde eşimin telefonuna bakıyım dedim şeytan dürttü instagramda saçmasapan profillere baktığını gördüm lolita ve benzeri kullanıcıları aratmış. Tabiki kıyamet koptu.Cok iyi bir cinsel hayatımız olduğu da söylenemez. Ve 10 lafından dokuzu kadın yani şöyle açıklayalım televizyonda bişey izliyosak güzel bi kadın varsa işte kim bu adı ne ? Yada oo bilmem kim . yani abazalık değil de nedir bu ? Yok işte evlenmeden önce şöyleydi böyleydi saçma sapan muhabbetler yapar oldu. Bağırdım kavga ettim konustum yok bi türlü şu muhabbetlerinden vazgeçiremiyorum . Kendisinin savunması da şu benim dilimde , başka bişey yapıcagım yok. yada cok üstüne gidersem seni kızdırıyorum flan diyo . Sinirden ölücem bendede şöyle bi sorun oluştu artık tahammül edemiyorum :KK61: zaman geçtikçe tahammülüm hergeçen gün kalmıyo :KK43: soğuyorum ondan elimde değil :KK43: nasıl baş edebilirim bu durumla ?
Adamın gözü dışarda başka kadınlarda

kim tahammül edebilir ki buna

Eşinizin gözü aç maalesef. Bu bir karakter meselesi ya da karaktersizlik mi demeliyim ? Televizyondaki aktristler neyse merak edip sorabilir diyeceğim ama lolita vb. aramalar yapması çirkin. Cinsel hayatınızdaki problem nedir peki eşiniz mi yetersiz ? Acaba eksikliğinin diline vurması mı bu durum ?

Eşinizin gözü aç maalesef. Bu bir karakter meselesi ya da karaktersizlik mi demeliyim ? Televizyondaki aktristler neyse merak edip sorabilir diyeceğim ama lolita vb. aramalar yapması çirkin. Cinsel hayatınızdaki problem nedir peki eşiniz mi yetersiz ? Acaba eksikliğinin diline vurması mı bu durum ?

hayır yani eşim yetersiz biri değildi. Ama 8 yıllık ilişki sürekli aynı insan sıktı onu belkide bilmiyorum. Ki Yurtdısında bi üniversitede okudu ozamanlar sevgiliydik ve dısarı adımını atmazdı cok kıskanctı. Kendi cıkmaz benide cıkarmazdı. Simdi böyle bi saldı herseyi evlendikten sonra :KK43:

Ben instagramdan başka kadınlara bakmasından çok

Arama geçmişini silmeyi unutmasına üzülürdüm.. :KK51:

Bunu akıl edemiyor olması daha kötü :110:

ben çok abartacak bişey göremiyorum..
kadınların bu artisleri kıskanmasını da acayip mantıksız buluyorum. insagramda lolita vs diye aratması hoş olmamış ama tvde görüp ismini sorması sizinde bunu sorun etmeniz bence gereksiz..

bende güzel bi kadın görüp aratıyorum bakıyorum kim aynı şekilde erkeğe de..

sokakta bi kız görüp dönüp dönüp baksa yer bildiriminden kim oıldugunu bulmaya calıssa anlarım ama böyle sanal ortamdaki şeyleri çok büyütmemek gerek hangimiz bakmıyoruz ki ?

artık o kadar herşey gün yüzünde ki insan merak edip bakıyor.. bilemiyorum bizimde ilişkimiz 7-8 yıllık üstelik bizim cinsel hayatımız evlilik öncesindede vardı sıkıldı falan bunlar insanın kendini kandırması sevgisinden şüphe ediyororsan bişey diyemem ama bence fazla takıyorsun.

Bilmiyorum ki yani yüzüne gözüne bakılmıcak bi tipte değilim inan ki ama 8 senede tabi hep aynı kişi belki sıkılmıs olabilir bilmiyorum :KK76:
ben mesela eşimin giyim tarzını biraz değiştirmek istiyorum sıkıldım hep aynı giyiniyor daha spor giyinmesini istiyorum ama eşim istemiyor
benim hep dikkatimi çeker eşiminde giyinmesini istediğim tip erkeklerini görünce
bunu eşime de diyorum bak böyle giyinmeni istiyorum diye
sizin eşinizde belki sıkılmış olabilir dediğiniz gibi 8 yıl hep sizi aynı görmüş belki değişiklik iyi gelir
erkekler değişiklikten hoşlanır biraz yapın değişiklikler bakalım ne olur

8 yıldır böyle değil miydi yani bu huyu yeni mi oluştu?
Sert bi tepki gösterin korkutun gözünü bu kadar rahat söyleyemesin.

Back
X