saçmasapan ..

valla herşeyin bi uslubu vardır değişiklik istemeninde yani geçip karşısına adam gibi anlatsa derdini daha iyi olmazmıydı

merhaba kızlar buaralar foruma pek giremiyorum işler cok yogun. Evlilik zor ve bir de eşimin saçma sapan muhabbetleri yüzünden sinirlerim cok bozuk. Günlerdir bakıyorum forumda bu tarz bi konu açan varmı diye göremedim. Konuya geliyim 7 aylık evliyim 8 senedir beraberiz. Gecenlerde eşimin telefonuna bakıyım dedim şeytan dürttü instagramda saçmasapan profillere baktığını gördüm lolita ve benzeri kullanıcıları aratmış. Tabiki kıyamet koptu.Cok iyi bir cinsel hayatımız olduğu da söylenemez. Ve 10 lafından dokuzu kadın yani şöyle açıklayalım televizyonda bişey izliyosak güzel bi kadın varsa işte kim bu adı ne ? Yada oo bilmem kim . yani abazalık değil de nedir bu ? Yok işte evlenmeden önce şöyleydi böyleydi saçma sapan muhabbetler yapar oldu. Bağırdım kavga ettim konustum yok bi türlü şu muhabbetlerinden vazgeçiremiyorum . Kendisinin savunması da şu benim dilimde , başka bişey yapıcagım yok. yada cok üstüne gidersem seni kızdırıyorum flan diyo . Sinirden ölücem bendede şöyle bi sorun oluştu artık tahammül edemiyorum :KK61: zaman geçtikçe tahammülüm hergeçen gün kalmıyo :KK43: soğuyorum ondan elimde değil :KK43: nasıl baş edebilirim bu durumla ?
7 aylik bi evlilik icin cinsel hayatin cokta iyi olmamasi kotu olmus bence sorun bu cinsel hayatinizi renklendirki oda lolitalari aratmasin baska bi cozum goremiyorum

Back
X